Elimizdeki bir videoda Windows Phone 7’li Lg Telefon, iPhone 4 , Nexus One ( Android ) , HD2 ( Windows Mobile ) ile karşılaştırılıyor ve açılış süresinde açık ara lider geliyor.
Video’da da göreceğiniz üzre yaklaşık 15 saniyelik bir farkla Windows Phone 7 rakibi olan işletim sistemlerinden çok daha hızlı açılıyor. Üstelik bu Windows Phone 7’nin sadece geliştirilen sürümü. Final sürümü ile birlikte bu performansın daha da artırılacağını düşünüyoruz.
Video’da Windows Phone 7, 15 saniyede açılırken, diğer sistemler ortalama 30 saniyede açılıyor. 3. Parti yazılımların ne kadar etkisi var video-dan bunu anlayamıyoruz ancak Microsoft’un yeni mobil işletim sistemine hummalı bir çalışma yaptığı açıkça ortada.
Mobil cihazın mümkün olduğunca kapatma ihtiyacı, resetleme zorunluluğu getirmemesi lazım. Hatta mümkünse sadece ilk alındığında ve pil değiştirirken kapalı olmalı, onun dışında hep açık kalmalı. ARM mimarisinin mantığı budur. O yüzden ilk açılış zamanına fazla takılmaya gerek yok, önemli olan diğer özellikler.
h
quote:
Orijinalden alıntı: runic
Mobil cihazın mümkün olduğunca kapatma ihtiyacı, resetleme zorunluluğu getirmemesi lazım. Hatta mümkünse sadece ilk alındığında ve pil değiştirirken kapalı olmalı, onun dışında hep açık kalmalı. ARM mimarisinin mantığı budur. O yüzden ilk açılış zamanına fazla takılmaya gerek yok, önemli olan diğer özellikler.
haklısınız ancak; gerek win mobile olsun gerek anroid olsun defalarca kapatılma ihtiyacı hissettiriyorlar dediğinizin mümkün olması için 3. parti yazılımlara kapalı ve stable bir işletim sistemi olması gerekli. kullanıcılar 3. parti yazılım manyağı olmuş sürekli restart istiyor cihazlar. yani iş işletim sisteminde bitiyor keşke dediğiniz gibi reset ihtiyacı olması ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme