Bildirim
Windows Phone 8.1 Ana Ekranlarınız (5. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arka plan resmini foto filan değilde siyah olarak belirlerseniz batarya daha uzun gider.
İsterseniz bir deneyin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ebu Computer
Arka plan resmini foto filan değilde siyah olarak belirlerseniz batarya daha uzun gider.
İsterseniz bir deneyin.
o dediğin amoled ekranda olur diye biliyorum 925 ve 8xde çok faydası olur dediğinin ama diğerlerinde bişey farkedeceğini sanmıyorum etse bile tek şarjda %2 eder -
quote:
Orijinalden alıntı: Cihat_,
quote:
Orijinalden alıntı: Ebu Computer
İsterseniz bir deneyin.
o dediğin amoled ekranda olur diye biliyorum 925 ve 8xde çok faydası olur dediğinin ama diğerlerinde bişey farkedeceğini sanmıyorum etse bile tek şarjda %2 eder
1520'de siyah rengi çok az enerji ile çıkarabiliyor onda da işe yarayabilir. -
Bu konu yavaş yavaş başka yerlere kayıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: mcebi001
Hocam kilit ekranı resmini paylaşır mısınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
-
ButtHead
Yukarıda paylaştım....İndirebilirsin -
Kilit ekranına koydum nasıl olmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obsessive* -- 16 Nisan 2014; 16:58:43 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: NamelessWonder
Bu konu yavaş yavaş başka yerlere kayıyor
İlk posttan başlıyor ne bekliyorsun ki?
-
-
Hiç dikkat etmemiştim, gerçekten öyle olmuş. -
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X