Şimdi Ara

Windows Phone 8.1 Hakkında Her Şey. (İnceleme ve SSS için 1. mesajı okuyun) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.773
Cevap
71
Favori
412.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Leevioz

WİNDOWS PHONE NEDİR?

Senin yerinde kum parkı hadi canım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leevioz

konunun özeti:
    sizi böyle saçma şeylerle oyalıyoruz sözde gelişiyor diye kendinizi avutmanız için
    biz de biliyoruz bu windowsun çöp oldugunu ama nabarsın siz de yiyorsunuz iyi somuruyoruz sizi.
    wp=ÇÖP

WP NERESİ ÇÖP SÖLERMİSİN
  • WP 8.1 geldiğinde çoğu uygulama da değişmiş olarak gelecek sanırım, doğru mudur? ( Facebook, whatsapp, twitter, instagram vs. )

Hatta mağazaya eklenmiş bir çok yeni uygulama da olacaktır, doğru mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FikirLideri -- 14 Şubat 2014; 17:49:54 >
  • Sdk 8.1 nedir?

• SDK uygulama geliştirme aracıdır

@Squalxx
    Evet,artık birçok kısıtlama kaldırıldığı için daha iyi uygulamalar göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 14 Şubat 2014; 17:55:45 >
  • Umarım Nisan ayında beta başlar.Bu güncellemeyi bekliyorum vallahi.Süper olacak Windows Phone.

• Guncellemenın sene sonu gelecegı dogru degıl dımı ? :( nette okudum bugun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır,güncellemenin Beta sürümünün Nisan ,kararlı sürümün ise Mayıs ayında dağıtılması bekleniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: expo-9009

MR.H dediği gibi boşver uğraşma konuşmaya değmez şu ergenle.
    @besiktask1997

Doğru diyorsun
  • Martta betayı salsalar ölürler mi çok var nisana
  • quote:

Orijinalden alıntı: insunwetrust

Parlaklık ayarı haricinde bir çok şey düzeltilmiş, renk paleti olsaydı gerçekten mükemmel olurdu. Olm telefonu bir anda sevdim lan, çok sevdim!

Vallahi çok güzel her şey. Ve kararım kesinleşir: sonraki telefon da Windows Phone.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Komi

Çok harika bilgiler. Yüreğime su serptiniz Tam olarak belli olmasa da ben bazılarına demiştim bilmem hatırladınız mı. 8.1 ile her şey değişecek. Sistem hazır olacak diye.

Benim merak ettiğim şu: Acaba dosya indirebilecek miyiz? Mesela şarkı indiriyorum ama sadece o anlık dinliyorsun. Kalıcı olsun istiyorum. Gerçekten büyük ihtiyaç.

Temada da değişiklik olsa iyi. En azından daha fazla renk olsun. Şöyle renk paleti falan koysalar da doya doya renk yapsak bari. Arka plan için de düşünülmeli Çok şey istedim ama patladım resmen. Ne kadar zaman oldu.

İlk başdaki gerginliğiniz geçmiş ama

Geç yazdım ama görmemiştim.

Bilmem ne oldu ama alıştım sanırım.

• Beyler sizce 8s imi elden cıkarıp daha üst bi wp ye geçmelimiyim ? yoksa bekliyim mi ? 512 ram sıkıntı cıkartacak gibi geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArtizmiNeArtizi

Beyler sizce 8s imi elden cıkarıp daha üst bi wp ye geçmelimiyim ? yoksa bekliyim mi ? 512 ram sıkıntı cıkartacak gibi geliyor

Hocam ucuz bir modele denk gelirsen değiştir tabi

• quote:

quote:

Beyler sizce 8s imi elden cıkarıp daha üst bi wp ye geçmelimiyim ? yoksa bekliyim mi ? 512 ram sıkıntı cıkartacak gibi geliyor

Lumia 920 düşünüyorum iyi bir tercih mi ?
  • Ben size demiştim gelecekte herşey daha güzel olacak diye
  • görüüüüüyoruuummmmmmmmmmmm WP9 çok daha iyiiiiii olaaacaaaaağğğğğğkkkkkkk
  • quote:

quote:

quote:

Lumia 920 düşünüyorum iyi bir tercih mi ?

925 daha yeni bir model onu öneririm daha uzun ömürlü olması için

• dereyi görmeden paçaları sıvamayın. şimdi güzelce kendi reklamlarını yapıyorlar ama acaba dedikleri kadar olacak mı bakalım? batarya konusunda bir gelişme olmayacaksa az giden batarya ile neyleyim 8.1'i 9'u?

bilinçli tüketici olun hemen tava gelmeyin. 10 yaşındaki çocuklar gibi şımarmayın

http://www.windowsphone.com/tr-tr/how-to/wp-support

buna tıklayıp bize ulaşın'a tıklayın ne sorununuz varsa anlatın. 1000tl lik telefonları insanlara kakalar gibi satmasınlar, adam etmeye uğraşsınlar
  • expo-9009 kullanıcısına yanıt
    Dostum 920-925 ve de 1020 de aynı işlemci kullanıldığı için bu cihazların destek süresi aynı bir fark olmaz aralarında
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.