Şimdi Ara

Windows Phone 8.1 Hakkında Her Şey. (İnceleme ve SSS için 1. mesajı okuyun) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.773
Cevap
71
Favori
412.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu fotoğrafları Verge editörü Tom Warren paylaşmış ve altına "Wp'de böyle olsa güzel olurdu" yazmış.
     Windows Phone 8.1 Hakkında Her Şey. (İnceleme ve SSS için 1. mesajı okuyun)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Blacktree -- 14 Şubat 2014; 22:38:13 >

•  Windows Phone 8.1 Hakkında Her Şey. (İnceleme ve SSS için 1. mesajı okuyun)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Blacktree -- 14 Şubat 2014; 22:37:12 >
  • alperen_69 kullanıcısına yanıt
    Misafir olarak girip yokluyordur kesin.Nasıl bir tatmin olma anlayışıdır bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Komi

quote:

Orijinalden alıntı: insunwetrust

Parlaklık ayarı haricinde bir çok şey düzeltilmiş, renk paleti olsaydı gerçekten mükemmel olurdu. Olm telefonu bir anda sevdim lan, çok sevdim!

Vallahi çok güzel her şey. Ve kararım kesinleşir: sonraki telefon da Windows Phone.

Sdk'da görülenler buzdağının görünen kısmı diyorlar :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazilimx

.Beyler nihayet 8.1 betayı telefonuma yüklemiş bulunuyorum. Telefonda Türkçe dil seçeneği yok. Bildirim merkezi ve kısayollar var fakat cortana yok.

Siz bunu yükleyemezsiniz sadece benim bazı yetkilerim olduğu için yükleyebiliyorum : ))

Fotoğrafı ben çektim , L920 de hafıza kartına taşıma seçeneği pasif duruyor. Full sürümde telefonun hafıza kartı olup olmadığını sistem anlayıp o seçenek kaldırılabilir.

İnceleme bekliyoruz hocam

• yerleştim bekliyoz
  • İşi var özel yetkili arkadaşın herhalde. Daha çok bilgilendirir bizi umarım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Komi

quote:

Parlaklık ayarı haricinde bir çok şey düzeltilmiş, renk paleti olsaydı gerçekten mükemmel olurdu. Olm telefonu bir anda sevdim lan, çok sevdim!

Vallahi çok güzel her şey. Ve kararım kesinleşir: sonraki telefon da Windows Phone.

Sdk'da görülenler buzdağının görünen kısmı diyorlar :)

hadi inş hocam ya

• Microsoft'a e mail attıydım 8.1 ile ilgili, dedim bize yok mu size baklava yok diyip altına ilginiz için teşekkürler yazmış küfür gibi

Ekleme: tabii ki böyle demediler işin esprisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5AF373BF5 -- 15 Şubat 2014; 0:15:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: expo-9009

quote:

.Beyler nihayet 8.1 betayı telefonuma yüklemiş bulunuyorum. Telefonda Türkçe dil seçeneği yok. Bildirim merkezi ve kısayollar var fakat cortana yok.

Siz bunu yükleyemezsiniz sadece benim bazı yetkilerim olduğu için yükleyebiliyorum : ))

Fotoğrafı ben çektim , L920 de hafıza kartına taşıma seçeneği pasif duruyor. Full sürümde telefonun hafıza kartı olup olmadığını sistem anlayıp o seçenek kaldırılabilir.

Nasıl bir yetki o hocam

Eğer gerçekse (ki yalan değildir) Microsoft göze çarpan uygulama geliştiricilerine veriyor bunları (mesela Unity yarışmasında dereceye giren geliştiricilere kesin gelmiştir diyebilirim.

• Bu arkadas resmen sallamıs sdk denen sey VS icinde yazılım gelistirmek icin gerekli ,verilen linkten inen sey ancak Windows7-8 uzerindenki VS uzerine kurulur ve sanal olarak telefonu taklit edip cihaz uzerinde yaptıgınız programı gosterir ordaki resim sadece bir alıntı, oyle telefona falan kurulmaz :) bosuna beklemeyin
  • fsh77 kullanıcısına yanıt
    Güzel yazıp çizmişsin de adam zaten demiyor ki SDK ile kurdum. Ayrıca şuana kadar sızan hiçbir ekran görüntüsün de böyle bir şey yok ilk ve tek görüntüdür bu. Sahte olma ihtimali çok düşük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

quote:

Orijinalden alıntı: expo-9009

quote:

Nasıl bir yetki o hocam

Eğer gerçekse (ki yalan değildir) Microsoft göze çarpan uygulama geliştiricilerine veriyor bunları (mesela Unity yarışmasında dereceye giren geliştiricilere kesin gelmiştir diyebilirim.

İşte oraya bir açıklık getirmesini bekliyoruz .
    Birde günlük kullandığı telefon ise bunda marketde çalışmıyor nasıl kullanacak her uygulamayı port mu edecek şimdi

• expo-9009 kullanıcısına yanıt
    Marketin çalışmadığını kim diyor ki biz gdr 3 beta yı kullanırken market kullanılmıyor muydu? Üst mesajda belirttiğim gibi çok düşük bir ihtimal sahte olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

Marketin çalışmadığını kim diyor ki biz gdr 3 beta yı kullanırken market kullanılmıyor muydu? Üst mesajda belirttiğim gibi çok düşük bir ihtimal sahte olabilir

Hocam hatırlarsanız dosya uzantıları değişmişti dolayısıyla bir port gerekecekdir. Bunu microsoftun yapacağını sanmıyorum geliştiriciler yapacakdır mutlaka bunu . Ve bu sdk yı her geliştirici kullanmadığı için uygun formatda dosyalar yokdur marketde ki sanal wp 8.1 cihazlarında markete bağlanılmıyordu hatırlarsanız . Benim fikrim bu yönde :)

• Sadece 1 mesaj yazıp sonra kaybolması bile büyük ipucu kişi hakkında.
  • Dostum şöyle bir durum var 8.1 uygulamaları 8.0 da çalışmıyor ancak 8.0 uygulamaları 8.1 de çalışabiliyor yani port durumu söz konusu değil. Bundan dolayı her şey olabilir ayrıca küçük bir bilgi vereyim Türkiye'de 8.1 i gerçekten deneyen geliştiriciler var bu arkadaş için konuşmuyorum sadece kaldı ki diğer ülkelerde ki çok tanınmış kişilerde kullanıyor tahmin ediyorsunuzdur az çok . Bundan dolayı market erişiminde bir sorun olacağını zannetmiyorum

@lord66
    Kişinin kim olduğu, ne olduğu, ne işle meşgul olduğu beni zerre alakadar etmez ancak paylaştığı ekran görüntüsünün dünya üzerinde başka bir benzeri dahi yok bundan sonrası da dediğim gibi beni ilgilendirmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 15 Şubat 2014; 0:39:26 >

• expo-9009 kullanıcısına yanıt
    Wp8, wp8.1 uygulamalarını çalıştıramayacak ama 8.1 8 uygulamalarını çalıştırabilecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi ya ben onu uzantıları değişince çalışacak diye anlamıştım
    Neyse adama sahte demedim zaten günlük telefonuysa sorun yaşar dedim :)

• quote:

Adam sırf bu mesajı atmak için üye olmuş içimizden birinin fake i mi acaba ifşa olmak istemeyen birinin

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.