Şimdi Ara

Windows Phone 8.1 Hakkında Her Şey. (İnceleme ve SSS için 1. mesajı okuyun) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.773
Cevap
71
Favori
412.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MR. H

Dostum 920-925 ve de 1020 de aynı işlemci kullanıldığı için bu cihazların destek süresi aynı bir fark olmaz aralarında

Güncelleme 925 e daha erken gelmişti diye hatırlıyorum ona dayanarak soyledim:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hayır,güncellemenin Beta sürümünün Nisan ,kararlı sürümün ise Mayıs ayında dağıtılması bekleniyor

Dostum microsoft un 8.1i ve yeni modelleri tanıtacağı fuar gibi etkinlik (adını unuttum) ne zamandı?

• az önce windows yetkilisi ile görüştüm batarya konusu ile ilgili.

destek linkinde türkçe yazıyor ama türkçe yetkili yok ingilizce bildiğimden adam gibi batarya sorunumu veya sorunumuzu anlattım.

her zamanki gibi her şey ile ilgilendiklerini ve bizim düşüncelerimize önem verdiğini söyledi ve şu linki verdi:

Feature Suggestions

buradan istediğiniz kategorilere tıklayıp olması gerekenleri belirtin ingilizce olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avcılarınavcısı

az önce windows yetkilisi ile görüştüm batarya konusu ile ilgili.

destek linkinde türkçe yazıyor ama türkçe yetkili yok ingilizce bildiğimden adam gibi batarya sorunumu veya sorunumuzu anlattım.

her zamanki gibi her şey ile ilgilendiklerini ve bizim düşüncelerimize önem verdiğini söyledi ve şu linki verdi:

Feature Suggestions

buradan istediğiniz kategorilere tıklayıp olması gerekenleri belirtin ingilizce olarak.

Burayı zaten uzun zamandır oylarımızla destekliyoruz , oyladıklarımızın çoğu 8.1 ile gelecek.

• Microsoft un etkinliği BUILD fakat orada cihaz tanıtımı değil yazılım üzerine bir etkinlik en yakın cihaz tanıtımı MWC 2014 etkinliğinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 14 Şubat 2014; 20:20:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • destekliyoruz derken? sen ve kimler? genel olarak mı bahsediyorsun yoksa kendinden mi? ana konu da yazmıyor böyle bir şey.
  • quote:

Microsoft un etkinliği BUILD fakat orada cihaz tanıtımı değil yazılım üzerine bir etkinlik en yakın cihaz tanıtımı MWC 2014 etkinliğinde

Mwc de tanıtılacak cihazlar 8.1 ile gelecek değil mi hocam? En azından onlar üzerinde 8.1 i göreceğiz.

• Mr. Blacktree M kullanıcısına yanıt
    Evet, özellikle 630/635 modelinin 8.1 ile geleceği tahmin ediliyor ve de ilk sanal tuşlu Nokia Windows Phone u

• quote:

Dostum 920-925 ve de 1020 de aynı işlemci kullanıldığı için bu cihazların destek süresi aynı bir fark olmaz aralarında

820 de aynı şekilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: avcılarınavcısı

destekliyoruz derken? sen ve kimler? genel olarak mı bahsediyorsun yoksa kendinden mi? ana konu da yazmıyor böyle bir şey.

Uzun zamandır wp kullananlar burayı biliyor ve oy kullandı zaten . Dosya yöneticisi, hafıza kartına uygulama kurma , bildirim merkezi vb. Şeyler için açılan konularda buradan oy ver tarzı yorumlar yapılıyordu. Yeniler bilmiyordur muhtemelen. Tekrar hatırlatmanız iyi olmuş bence :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expo-9009 -- 14 Şubat 2014; 20:54:35 >
  • .Beyler nihayet 8.1 betayı telefonuma yüklemiş bulunuyorum. Telefonda Türkçe dil seçeneği yok. Bildirim merkezi ve kısayollar var fakat cortana yok.

Siz bunu yükleyemezsiniz sadece benim bazı yetkilerim olduğu için yükleyebiliyorum : ))

Fotoğrafı ben çektim , L920 de hafıza kartına taşıma seçeneği pasif duruyor. Full sürümde telefonun hafıza kartı olup olmadığını sistem anlayıp o seçenek kaldırılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazilimx -- 14 Şubat 2014; 21:05:43 >

• Yazilimx Y kullanıcısına yanıt
    Bildirim merkezini falan fotoya çekseydiniz merak ettik kaç aydır canlısını görelim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazilimx

.Beyler nihayet 8.1 betayı telefonuma yüklemiş bulunuyorum. Telefonda Türkçe dil seçeneği yok. Bildirim merkezi ve kısayollar var fakat cortana yok.

Siz bunu yükleyemezsiniz sadece benim bazı yetkilerim olduğu için yükleyebiliyorum : ))

Fotoğrafı ben çektim , L920 de hafıza kartına taşıma seçeneği pasif duruyor. Full sürümde telefonun hafıza kartı olup olmadığını sistem anlayıp o seçenek kaldırılabilir.

Nasıl bir yetki o hocam

• Yazilimx Y kullanıcısına yanıt
    Bildirim merkezini de görebilirmiyiz

• quote:

Telefonunuza hiçbir şey yüklenmemekte buradan sadece uygulama geliştirme aracı

Aynen video izledikten sonra anladım teşekkürler
  • 8.1 gerçekten bahsettikleri kadar iyi miymiş?
  • quote:

.Beyler nihayet 8.1 betayı telefonuma yüklemiş bulunuyorum. Telefonda Türkçe dil seçeneği yok. Bildirim merkezi ve kısayollar var fakat cortana yok.

Bi mesaj atmışın gitmişin, dalga mı geçiyon konuşsana 😄

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• durun biraz esrarengizlik havası vermesinmi hemen açıklasınmı
  • quote:

Sen yetkili bir abiye benziyon. Rica edersem daha fazla resim atar mısın?

• Canlı canlı bildirim merkezini göreydik iyiydi
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.