Bildirim
Windows Phone 8.1 Hakkında Her Şey. (İnceleme ve SSS için 1. mesajı okuyun) (18. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
O telefon klavye üzerine sonradan konmus zira yazılı kagıdın golgesi var kenarda ama telefonun klavye tarafında en ufak bir ısık degisimi yok ayrıca telefonun dip kısmı klavye kenarı yuzunden egimli durucağına telefon tamamı havadaymış gibi duruyor.Şu olabilir gerçekten özel olarak WP8.1 yuklu bir telefon resmi bir sekilde arkadasın elini gecmis (ayrıcalıktan kastı bu olsa gerek) oda boyle bir mizansen kurmus :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsh77 -- 15 Şubat 2014; 3:01:04 > -
Ben böyle tespit polisiye filmlerde görmedim hocam [sm=s17.gif
Interpol e CV gönderin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pavlov_ -- 15 Şubat 2014; 2:21:42 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
Arkadas photoshopdan anlıyormus :) dikkatli bakıp dusununce fark ettim... -
quote:
Orijinalden alıntı: insunwetrust
quote:
Orijinalden alıntı: Komi
quote:
Parlaklık ayarı haricinde bir çok şey düzeltilmiş, renk paleti olsaydı gerçekten mükemmel olurdu. Olm telefonu bir anda sevdim lan, çok sevdim!
Vallahi çok güzel her şey. Ve kararım kesinleşir: sonraki telefon da Windows Phone.
Sdk'da görülenler buzdağının görünen kısmı diyorlar :)
Yani ben de düşündüm bunu aslında. Çünkü 8.1 ile iddialı telefonlar çıkacak. Mutlaka daha fazla albeni lazım. Umarım temaya da bir el atarlar. En azından arka plana resim koyalım. Windows'da olduğu gibi. Eğer koskoca güncelleme 1 tane renk seçeneğiyle çıkarsa her şeyi unutur onu eleştiririm ha
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dediğin sey konuşuluyor aslında Windows 8.1 tarzında ama sdk da olmadığı için kesin değil umarım olur onu ben de çok istiyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Dediğin sey konuşuluyor aslında Windows 8.1 tarzında ama sdk da olmadığı için kesin değil umarım olur onu ben de çok istiyorum
Hadi ağalayalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İronik Adam -- 15 Şubat 2014; 9:51:03 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Komi
quote:
Hadi ağalayalım
https://twitter.com/tomwarren/status/434337900226805762/photo/1
-
WP8 ile WP8.1'deki bazı farklılıkları gösteren bir kaç ekran görüntüsüne denk geldim. Eğer arka plan gelirse telefonu beyaz temada kullanacağım
http://www.wpcentral.com/visualize-windows-phone-8-versus-81
Mesajlaşma
Görev Yöneticisi ve Microsoft Word Simgesi
Kişiler
Kişiler Ayarları
Atlama listesi diye geçiyor, ne desem bilemedim
Arka Plan Görevleri
Fotoğraflar ve Kamera
Data Sense Ayarları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insunwetrust -- 15 Şubat 2014; 10:56:17 >
-
Keşke 820 nin batarya daha güçlü olsaydı. Beyazı kaldıramaz bu yavru
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arka plana kişiselleştirme gelirse, WhatsApp yakında arka plan özelliğiyle güncelleme de alacak, kaldırır bence Bir de tabii alternatif mesajlaşma uygulaması gerekiyor ki mesajlaşırken o beyazın etkisini minimuma indirgeyelim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insunwetrust -- 15 Şubat 2014; 10:59:15 > -
925 kaç yıl güncelleme alır?
multitasking ekraninda yine carpi var
quote:
Orijinalden alıntı: TurboCore
Çarpının kalması iyi ,ama bence yukarı doğru itince programdan çıkması daha pratik
925-920-1020 ve diğer cihazlar için 2015 sonuna kadar güncelleme garantisi verildi fakat bu söz ne kadar tutulacak göreceğiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 15 Şubat 2014; 12:14:45 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Eskiden renk daha koyuydu, açılmış. Word ikonu değişmiş, sanırım gösterilmek istenen de o. -
Anlaşılan bazı ufak tefek karmaşıklık düzeltilecek bu iyi oldu inşallah galeri ve müzik çalara da el atarlar bana karışık geliyo :) -
Galeri değişecek. Müzik ve videolar içinde Xbox Müzik ve Xbox Video kullanılacak. Umarım Xbox Müzik eksiksiz gelir, rahat rahat müzik dinleyebiliriz. -
quote:
Orijinalden alıntı: alperen_69
quote:
Çarpının kalması iyi ,ama bence yukarı doğru itince programdan çıkması daha pratik
İki yöne itince de çıksaydı daha iyi olurdu.
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Blacktree
quote:
Orijinalden alıntı: alperen_69
quote:
İki yöne itince de çıksaydı daha iyi olurdu.
Gözünle bu hareketleri yapınca kapansaydı daha iyi olurdu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X