Şimdi Ara

Windows Phone 8.1 Hakkında Her Şey. (İnceleme ve SSS için 1. mesajı okuyun) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.773
Cevap
71
Favori
412.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam o olay ne oluyor alternatif mesajlaşma?
    şimdin temayı beyaz renge çekince şey diyor çok şarj harcar falan. Zaten 1650 mah cık bataryamız var çekiniyorum beyaz yapmaktan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • androidde olduğu gibi alternatif mesajlaşma uygulamaları gelecek sanırım go launcher mesajlasması vb gibi
  • Varsayılan mesajlaşma uygulamasını değiştirebiliyoruz. Mesela atıyorum Whatsapp gibi bir uygulama yazdıklarında bunu alternatif mesajlaşma yapabileceğiz tabii internetle değil sms ile çalışması lazım. :) Tema seçilebilen, ayarlarıyla oynanabilen daha işlevsel mesajlaşma uygulamaları görebiliriz gibi geliyor bana.
  • tema arkaplani siyah ve beyaz disinda renkler olmali bence ve de daha genis renk paneli 20 tane renk koymuslar ama daha farkli renkleri denemek guzel olur.Ayrica kutu boyutlarini ve kutu arasindaki araliklari ekrana sigacak sekilde kendimiz belirleyebilsek ,bilmiyorum windows phonr dan beklentilerim bu yonde guncellemelerde soylenilenlerin disinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 520 ye gelmiyecek diyollar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chromosty

520 ye gelmiyecek diyollar

Microsoft yetkilisi dedi wp8 çalışan her cihaza gelecek diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Blacktree

quote:

Orijinalden alıntı: Chromosty

520 ye gelmiyecek diyollar

Microsoft yetkilisi dedi wp8 çalışan her cihaza gelecek diye.

Umarim gelir Su saatten sonra nokia nin ust segmentlerde liderligi ele gecirmesi zor. Giris seviyesi icin f/p canavari yapti adamakilli. Bari biraz 520 vb telefonlara destegi arttirsinda giris seviyesi pazarinda liderligi alsin

• Arkadaşlar dedektiflik yapmaya gerek yok , ben elimden geldiğince paylaşımda bulunurum : )) Ama yazılımda önemlilik arz eden bazı kısımları göstermek istemiyorum.

Mayıs ayında zaten tam sürüm elinizde olacak : )

Windows Phone 8.1 Hakkında Her Şey. (İnceleme ve SSS için 1. mesajı okuyun) Windows Phone 8.1 Hakkında Her Şey. (İnceleme ve SSS için 1. mesajı okuyun) Windows Phone 8.1 Hakkında Her Şey. (İnceleme ve SSS için 1. mesajı okuyun)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazilimx Y kullanıcısına yanıt
    Beta sürümü olarak hangisini kullanmaktasınız, işlem merkezi dahil değil sanırım , vay arkadaş adam 8.1 i kullanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 15 Şubat 2014; 15:26:35 >
    Bu abimiz çok gizemli

See you in another life bratha

Ne gibi yetkileriniz var merak ettim açıkçası? Geliştirici, çalışan? Bildirim merkezi dışında SDK'dan farklı bir şey yok bir de sanırım telefonunuzda değil mi?
  • @yazilimx
    hocam market çalışıyormu
    Bide geliştirici misiniz şirket çalışanımı merak ettim :)

Hocam şu bildirim merkezini paylaşır iseniz güzel olur

Bu arada meslek nedir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8.1 için direkt 1. ağızdan haberler alacağız demek ki.

• Ne veriyim abime?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

Bu arkadas resmen sallamıs sdk denen sey VS icinde yazılım gelistirmek icin gerekli ,verilen linkten inen sey ancak Windows7-8 uzerindenki VS uzerine kurulur ve sanal olarak telefonu taklit edip cihaz uzerinde yaptıgınız programı gosterir ordaki resim sadece bir alıntı, oyle telefona falan kurulmaz :) bosuna beklemeyin

Ne diyordunuz???

Hocam sinyal çubuğu, wi-fi, batarya ikonu hep yukarıda sabit mi yoksa eskisi gibi bir süre durup sonra tekrar kayboluyor mu ?
  • İnşallah dediğin gibi olur bence fazla bile olmasıda lazım iphone 4 bile hâlen güncelleme alırken.. Mayıs gibi alıcam 925

•  Windows Phone 8.1 Hakkında Her Şey. (İnceleme ve SSS için 1. mesajı okuyun)
  • Halfmoon37 kullanıcısına yanıt
    Arkadaş cevaplarda kesinleşir ama %99.9 sabit onlar. Bir tek başlangıç sayfasında sabit olmayabilirler. O da arayüzle alakalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • insunwetrust kullanıcısına yanıt
    Bakalım zamanla anlarız. Umarım sabittir görünmesi göze daha hoş geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.