Şimdi Ara

Windows Phone 8.1 Hakkında Her Şey. (İnceleme ve SSS için 1. mesajı okuyun) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.773
Cevap
71
Favori
412.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sadece lumia cihazlarda olan çift tık ile cihazı uyandırma desteği işletim sistemine entegre oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sucuklukahve kullanıcısına yanıt
    Ekran resmini almanın daha kolay bir yolu bulunamaz mı acaba?Şuanda bile ben baya zorlanıyorum ekran resmini alırken.
  • lord66 kullanıcısına yanıt
    Sanal tuşa geçileceği için bu tuş kombinasyonuna geçildiği belirtilmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: lord66

Ekran resmini almanın daha kolay bir yolu bulunamaz mı acaba?Şuanda bile ben baya zorlanıyorum ekran resmini alırken.

Başka bir yolu yok bildiğim kadarıyla. Ancak çok da zor değil ss almak

8.1 den sonra zor

• Sanal tuş işi nasıl olacak? videoda vardı tuşla,alakalı bişey. Geri,arama,Windows tuşu ekrana giriyor,telefonun dışında olanlar iptal oluyordu. Neden öyle bir şey yapma gereği duydular?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pavlov_ -- 16 Şubat 2014; 0:11:00 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
    Ambleme basıp güç tuşuna basmak iyiydi bence şimdi ses ile güç olacakmış berbat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden böyle bir olaya girmeye gerek duydukları konusunda bir bilgi yok fakat bu her cihazda da sanal tuşları göreceğiz anlamına gelmiyor

• DH editörleri wp 8,1 ile ilgili video çekmeliler bence. Tek bir telefon için bile video çekerken bunu da yapmalılar. 500 den fazla yeniliğin olduğu söyleniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşırı saçma gelmiyor mu size de Madem sanal tuş yapacaksın o zaman telefonun boyutunu neden boşuna küçültüyorsun? Dünden beri ne mantıkla yapılmış olabilir diye düşünüyorum. Tam olayı kavrayamadım da olabilir

• bu konu hoşuma gitmeye başladı teşekkürler Mr.H
  • quote:

Orijinalden alıntı: cannycvs

Aşırı saçma gelmiyor mu size de Madem sanal tuş yapacaksın o zaman telefonun boyutunu neden boşuna küçültüyorsun? Dünden beri ne mantıkla yapılmış olabilir diye düşünüyorum. Tam olayı kavrayamadım da olabilir

Vardır bir bildikleri. Geldiğinde göreceğiz. Eğer hoşumuza gitmezse "WP PİŞMANLIKTIR" başlıklı bir konu daha açmak serbest.

• Hiçbir zaman demedim demem de çok merak ediyorum 8.1 den sonra ne ile dalga geçileceğiz. Marketten başka ne diyebilecekler

• Bence en önemli eksik görüntülü görüşme , factime gibi arama şeklinde olan görüntülü görüşme gelirse süper
  • İlginizi çekeceğini düşündüğüm bir facebook sayfası veriyorum. Az biraz İngilizcesi olan herkesin anlayabileceği sadelikte. Merak edenler için güzel bir spoiler vereyim. Dosya yöneticisi geliyor.

https://www.facebook.com/wplvrs

Edit : WP8.1, sayfada gördüğüm screenshotlardan birinde 4.72GB alan kaplıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psyfnc -- 16 Şubat 2014; 2:19:19 >
  • 8.1 güncellemesi Nokia Lumia 520ye de gelir muhtemelen.. Ama windows phone 9 olduğu zaman daha güncelleme almaz dimi? Alsa süper olur.. Yeni telefon alalım diye vermezler bence 9dan sonra.. Sizin görüşünüz ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WP8.1'den önce 9 gelir diyordum, ama bence her cihaza gelmez artık.. Mağaza desteği sürecektir. Sadece destek suresi içinde çıkarsa alırız. Bu işletim sistemi 7.x gibi olmayacak orası garanti.

• 525'in donanım yüksek, eğer düşük model diye vermezlerse ayıp ederler.

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows Phone 8.1 ile gelecek olan hızlı ayarlar menüsünün 5 bölümden oluştuğu ve bunlara
    Kamera
    Ekran döndürme kilidi
    İnternet paylaşımı
    Vpn
    Bluetooth
    Parlaklık
    Uçak modu
    Rahatsız etmeyin(büyük ihtimal ile sessiz saatleri etkinleştiriyor)
    seçeneklerini atayabiliyoruz.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.