Şimdi Ara

Windows Phone 8.1 Hakkında Her Şey. (İnceleme ve SSS için 1. mesajı okuyun) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.773
Cevap
71
Favori
412.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Belki şurda umutlu bir 820 kullanıcısı vardır , şuraya da 3 kolonlu bir 820 çizelim
    Aldım cetveli 3 kolon hesabı yapıyorum o durumdayım şu an. Haziran ve Ağustos arasına mı çekmişler tarihi hocam?
  • indirme yoneticiside gelicek mi dosya yoneticisyle birlikde
  • Millet one cekmeye calisir guncellemelerini ms daha da sarkitiyor, adamlar resmen kullanmayin bizi diyorlar, l820yi satip 3gs alsam daha verimli kullanirim yeminle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağustos'a çektiklerine dair bir haber var ama Nisan ayında tüm özellikleriyle kullanabilecegimizi düşünüyorum. (Preview surum)

3 kolon ekran cozunurlukleriyle alakalı sanırım. WP'de 920 ve 925'in altında HD ekran yok :/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi ileriye çektiler, bari değsin çektiklerine. Major problemler olduğu gibi kalmasın yine.
  • Ağustos mu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ağustosmu niye eylül değil ekim değilde ağustos yani şimdi çok erken veriyorlar değilmi sizce
  • Görüntülü Görüşme Desteğine Dair Ekran Görüntüsü
     Windows Phone 8.1 Hakkında Her Şey. (İnceleme ve SSS için 1. mesajı okuyun)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 16 Şubat 2014; 13:21:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

Görüntülü Görüşme Desteğine Dair Ekran Görüntüsü

video lu görüşmeden kasıt facetime gibi olmasımı yani misal ben skype üzerinden arama yapıyorum fakat karşı tarafta skype açık değilse çalmıyor , şimdi hat üzerinden olunca çalacakmı artısı nedir acaba

• Belli ki bomba gibi bir güncelleme geliyor. Beklemeye değer, tam gelsin, düzgün gelsin de.

• Suyu çıktı ama güya şubatta gelicekti 8.1 mayıs oldu şimdi ağustos 520 ye ekim kasımda anca gelir o zaman

• alperen_69 kullanıcısına yanıt
    Skype ın entegre edilmesi yolu ile veyahut şebeke yolu ile olacağı söyleniyor hocam bu kısım belirsiz hala.
  • Yaa var ya sırf güncelleme yakında gelecek wp coşacak diye diye iPhone 5imi sattım. Lumia 1520 getirtiyorum. Umarım pişman etmez ms bizi :(
  • yetkili bir abiyle görüştüm.
    güncelleme eylül 23 de gelecekmiş.
    dedim neden böyle oldu? abi seni severiz doğum günü hediyesi olsun sana dediler
    ağustos ne lan.... gerçek değildir umarım.
  • Şu ana kadar GDR güncellemelerinde dişe dokunuru bırak verdikleri şeyler komikti. WP8 ilk çıktığında bildirim merkezini yetiştiremedik demişlerdi. Şimdiyse 2014'ün üçüncü çeyreğinden bahsediliyor ki ülke ülke değişiyor bunların yayınlanması da zaten. Bence yeni wp8.1 yüklü telefonları piyasaya sürdükten sonra şu anki kullanıcılarına verecekler 8.1'i. Tam ümitlenmeye başlıyordum şu Microsoft hakkında ama yine bozmadılar kendilerini.
  • Bu kadar kasmak yerine 5-10 paket halinde yayınlasalar. En azından hazır olan özelliklere kavuşulsa olmaz mıydı?! Açıkçası eski zamanlarda olan yakasına karanfil takıp taksim meydanında telefonda tanıştığı kızı saatlerce bekleyip eli boş dönen yurdum insanı gibi ortada kalacağız gibi gelmeye başladı

• Ağustos mu pü Allah cezanızı versin

• criptex C kullanıcısına yanıt
    Şu aşamadan sonrası sadece sabır. Windows Phone insana sabretmeyi çok iyi öğretiyor. Nisan ayında beta verildikten sonra pek sanmıyorum tam sürümün eksikliğini hissedeceğimizi
  • http://www.sondakika.com/haber/haber-windows-phone-8-1-li-ilk-cep-5674920/

Windows Phone 8.1'li İlk Cep!
    Haber Yayın Tarihi : 16.02.2014 12:59
    Nokia'nın Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtacağı, Windows Phone 8.1'le gelecek ilk cep, belli oldu!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi criptex -- 16 Şubat 2014; 13:52:01 >

• Sabretmeye sabır da Apple'a rakip çıkmak için atak yaparken, hazır olmayan bir işletim sistemi ile cihazları satışa çıkardılar iPhone'u gerçekten etkin olarak kullanan birisiydim. Yani sırf şekil olsun diye alanlardan değilim. Sırf ekran boyutundaki Apple'ın anlamsız inatçı tutumundan dolayı ve stabilite konusunda Apple'ı aratmıyor yorumlarından ötürü iphone'umu sattım. Lumia 1520 siparişi verdim yurt dışından. Şimdi kara kara düşünür oldum. Acaba işimi görecek mi diye Blue güncellemesinin vaad ettikleri beklentilerimden fazlasını da sunuyor. Gerisi marketin gelişmesiyle alakalı. Yani biraz microsoft dışı bir noktaya çıkıyor. Bunu belki tolere edebilirim. Ama ekosistem mimarı microsoftun sabah alarm çalınca 5 dakika daha uyumak için ertele tuşuna basıp sonunda işe geç kalan tembel personel gibi davranması pek de kabul edilebilir bir durum değil

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.