Şimdi Ara

Windows Phone 8.1 Hakkında Her Şey. (İnceleme ve SSS için 1. mesajı okuyun) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.773
Cevap
71
Favori
412.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lumia 925 almanın zamanı gelmis demektir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: criptex

http://www.sondakika.com/haber/haber-windows-phone-8-1-li-ilk-cep-5674920/

Windows Phone 8.1'li İlk Cep!
    Haber Yayın Tarihi : 16.02.2014 12:59
    Nokia'nın Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtacağı, Windows Phone 8.1'le gelecek ilk cep, belli oldu!

Windows Phone 8.1 Hakkında Her Şey. (İnceleme ve SSS için 1. mesajı okuyun)

3gb ram mi

• Bu printscreen konusunda Galaxy'deki, ön kamerayı kullanan sistem kullanılamaz mı acaba? Acaba patent durumu mu söz konusu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: expo-9009

quote:

Nokia'nın Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtacağı, Windows Phone 8.1'le gelecek ilk cep, belli oldu!

3gb ram mi

Hali hazırda 1 GB ram isteyen oyunlar bile mevcut. (Bkz the avengers.) Dolayısıyla ben 1520 de fazla fazla var dediğim 2 gb ram için bile acabaya düştüm :s

• mkeynes M kullanıcısına yanıt
    Apple ile samsungun patent savaşları hepimizin malumu. Bence şu aşamada microsoft asla böyle bir çekişmeye giremez
  • quote:

Apple ile samsungun patent savaşları hepimizin malumu. Bence şu aşamada microsoft asla böyle bir çekişmeye giremez

Yani o teknoloji patentli, doğru mu anladım?
  • Bazı cihazlarda var olan ekran zaman aşımını kapatma özelliğinin diğer cihazlara da gelmesi gündemde
  • mkeynes M kullanıcısına yanıt
    Açıkçası doğrudan net o alanda patenti var mı bilmiyorum ama adamlar neredeyse taktıkları vidanın bile patentini alıyorlar. En ufak menü değişim efektinin bile patenti mevcut. Muhakkak o özelliğin de patenti vardır.
  • Tom Warren tarafından paylaşılan ve Cortana'ya ait olduğu düşünülen görüntü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 16 Şubat 2014; 14:20:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

Tom Warren tarafından paylaşılan ve Cortana'ya ait olduğu düşünülen görüntü

Şu halimize bakın, UFO gören köylü gibiyiz.
  • quote:

Açıkçası doğrudan net o alanda patenti var mı bilmiyorum ama adamlar neredeyse taktıkları vidanın bile patentini alıyorlar. En ufak menü değişim efektinin bile patenti mevcut. Muhakkak o özelliğin de patenti vardır.

Anlıyorum, muhtemelen de öyledir. Aslında yapılabiliyorsa windows tuşuna iki hızlı tıklamayla print screen yapsa daha kolay olurdu.
  • insunwetrust kullanıcısına yanıt
    3 kolon gelse iyi olurdu ya. Belki bira sıkışık durabilir ama çok da kotu olmazdı. İyi bari Preview la nisanda alırsak. Ekranlar qHD olacak diyorlar 820 içim falan o nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle bir olay yok qhd bir çözünürlük olayıdır ve lumia 820 de olması mümkün değildir. 3. kolona gelince şuan bu olay hakkında net bir durum yok lumia 920 için gelecek fakat ekran boyutundan dolayı mı çözünürlükten dolayı mı resmileştiğinde anlayabileceğiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: expo-9009

quote:

3gb ram mi

Hali hazırda 1 GB ram isteyen oyunlar bile mevcut. (Bkz the avengers.) Dolayısıyla ben 1520 de fazla fazla var dediğim 2 gb ram için bile acabaya düştüm :s

Sirf wp9u ramdi islemciydi kıldı yündü deyip vermemek içn çabalıyorlar, hani wp sistem gereksinimleri minimum oluyordu bismillah daha ilk guncelleme de 3 gb ramleri gormek nasil istir anlayamadim, insallah haberde yanlis bilgi vardir.

• Nymphadora kullanıcısına yanıt

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yaklasik 10 gundur donanimdaki tum wp kullanicilari galeyana gelip magazayi kitligini bir yana birakip sistemin adam olacagi haberleriyle cosarken sagolsun ms iki haberle (agustos ve 3 gb ram) yine yapacagini yapti, tebrik etmek gerekir.

• Windows Phone düzelmeye başladı sanki. En çok sevindiğim olay,

10-SD karta uygulama kurabilme desteği.
  • Nymphadora kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle büyük bir hevesle siparişini verdiğim 1520 için şimdi büyük bir kuşku kapladı içimi. acaba çöp olacak bir cihaz mı aldım diye
  • quote:

Destur ya.

Daha SD800 , 2gb ramli cihazlar yeni yeni geliyor..

805 ve 3gb ramli cihazlar için nedir bu acele?
  • quote:

Öyle bir olay yok qhd bir çözünürlük olayıdır ve lumia 820 de olması mümkün değildir. 3. kolona gelince şuan bu olay hakkında net bir durum yok lumia 920 için gelecek fakat ekran boyutundan dolayı mı çözünürlükten dolayı mı resmileştiğinde anlayabileceğiz

920'ye kesin geliyor mu o destek? İyimiş. Bir de böyle bir olayın çözünürlük ile alakalı olacağını pek sanmıyorum ya bakalım.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.