Şimdi Ara

Windows Phone 8.1 Hakkında Her Şey. (İnceleme ve SSS için 1. mesajı okuyun) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.773
Cevap
71
Favori
412.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi olayı açıklığa kavuşturalım final sürüm ağustos'a kaldı beta nisanda geliyor dimi.
  • Halfmoon37 kullanıcısına yanıt
    Haziran-Ağustos arasında final,Nisan da beta

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Öyle düşünüyoruz. Microsoft bu. GDR3 betadan kimsenin haberi yoktu, resmi haberleri ve duyumları takip etmek daha doğru. Ağustos'ta bütün cihazlar almış olur diye düşünüyorum. Nisan dememizin sebebi MWC kongresi. Büyük ihtimalle betası da o süreçten sonra yayınlanacaktır. Mayıs, Haziran gibi ise yavaş yavaş dağıtıma başlanılır. (Benim düşüncem bu yönde.)
  • Zaman sabır zamanıdır o zaman.
  • Arkadaşlar işlemci hızı çok fark ediyor mu? Çoğu telefon Snapdragon S4 kullanıyor. Frekans çok etkiliyor mu sonuç olarak? Androd'de aman aman fark hissedilmiyordu.

• Uygulamaların yüklü olduğu SD kart cihazdan çıkarıldığında oluşan tablo
     Windows Phone 8.1 Hakkında Her Şey. (İnceleme ve SSS için 1. mesajı okuyun)
  • Sanırım ekrandan dolayı bu renkler bilgisayarda çok güzel, telefonda çok kötü duruyor bence. Bu hangi renk anlamadım mesela, böyle bir renk mi var?
  • insunwetrust kullanıcısına yanıt
    Bizim 8X te var bu renk hatta ben bu rengi kullanıyorum. Koyu kırmızı olarak geçiyordu galiba telefon serviste tam olarak hatırlayamadım şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halfmoon37 -- 16 Şubat 2014; 21:54:35 >
    Sanırım ekranlardan işte telefonda daha koyu gözüküyor, siz de HTC'nin özel rengi var mavi, ona hastayım Ah bir de renk paleti gelse temaya.
  • Swype klavyenin geleceği belli oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: insunwetrust

Sanırım ekrandan dolayı bu renkler bilgisayarda çok güzel, telefonda çok kötü duruyor bence. Bu hangi renk anlamadım mesela, böyle bir renk mi var?

L525'de bu rengi kullanıyorum Koyu kırmızı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sucuklukahve -- 16 Şubat 2014; 22:37:43 >

• Arkadaşlar bu ekran görüntülerinde paylaşılan text dosyaları tam olarak nedir?
  • mkeynes M kullanıcısına yanıt
    Birkaç gün önce sızın sdk da bulunan dosyalar. Bir grup tarafından şuanda didik didik edilmekte sdk dosyaları ve buldukları sonuçları da bu şekilde paylaşmaktalar

• quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

Birkaç gün önce sızın sdk da bulunan dosyalar. Bir grup tarafından şuanda didik didik edilmekte sdk dosyaları ve buldukları sonuçları da bu şekilde paylaşmaktalar
    Teşekkürler. Peki bu her satırda yazılan şeyler geliştiriciler tarafından alınan notlar mı yoksa cihaz tarafından otomatik mi oluşturuluyor?
  • mkeynes M kullanıcısına yanıt
    Sdkda var olan uygulama kodları bundan dolayı cihaz üzerinde ki kodlarda diyebiliriz. Bu kodlar Microsoft tarafından yenilenen kişiler hub ı vs. gibi yerlerin kodları yani halihazırda çalışır şeyler(biraz karışık oldu kusura bakmayın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 17 Şubat 2014; 0:28:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

Sdkda var olan uygulama kodları bundan dolayı cihaz üzerinde ki kodlarda diyebiliriz. Bu kodlar Microsoft tarafından yenilenen kişiler hub ı vs. gibi yerlerin kodları yani halihazırda çalışır şeyler(biraz karışık oldu kusura bakmayın)

Hehehe, estağfirullah ne kusuru.
  • sucuklukahve kullanıcısına yanıt
    Ama telefonda böyle durmuyor, daha koyu duruyor işte
  • quote:

Ama telefonda böyle durmuyor, daha koyu duruyor işte

Aynısı hocam, çok ince bir gözünüz var herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: sucuklukahve

quote:

Sanırım ekrandan dolayı bu renkler bilgisayarda çok güzel, telefonda çok kötü duruyor bence. Bu hangi renk anlamadım mesela, böyle bir renk mi var?

L525'de bu rengi kullanıyorum Koyu kırmızı

Lock Phone hangi uygulama?

• sucuklukahve kullanıcısına yanıt
    Konuyu bayağı dağıttık ama ne bileyim ekran görüntülerinde daha güzel bi rengi var bence Neyse koyu kırmızı yaptım bir süre de öyle takılayım telefonumuz bayağı bir kişileştirilebilir iyi ki
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.