Şimdi Ara

Windows Phone 8.1 Hakkında Her Şey. (İnceleme ve SSS için 1. mesajı okuyun) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.773
Cevap
71
Favori
412.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 525 almayı düşünüyorum.bu telefon güncelleme alırmı veya şöyle söyliyim ne kadar daha alır güncelleme.1,2 sene mi yoksa artık almaz mı?telefon olayından hiç amlamıyorum.ilk akıllı telefonum olacak.çok fazlada para vermek istemiyorum o yüzden 525 düşündüm.teşekkürler.
  • system tiles tir büyük ihtimal.
  • sarpcore kullanıcısına yanıt
    2 yıl flan alır güncelleme sonrasını bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemen_e

system tiles tir büyük ihtimal.

Sağol kurdum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: insunwetrust

Konuyu bayağı dağıttık ama ne bileyim ekran görüntülerinde daha güzel bi rengi var bence Neyse koyu kırmızı yaptım bir süre de öyle takılayım telefonumuz bayağı bir kişileştirilebilir iyi ki

3 kolon gelse de ne yapabiliriz ki ? Sistemin kaderi bu olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: _Shinku_

quote:

Orijinalden alıntı: egemen_e

system tiles tir büyük ihtimal.

Sağol kurdum.

İndirdikten sonra görmüşsünüzdür gerçi ama aynı zamanda resimde gördüğünüz Wi-fi ve mobil veri için de kısa yol kutucukları var.

• Telefonun şarjının çok çabuk tükenmeye başladığını farkettiğin an o uygulamayı kaldır.Şarjı bildiğin içiyor nasıl beceriyorsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord66

Telefonun şarjının çok çabuk tükenmeye başladığını farkettiğin an o uygulamayı kaldır.Şarjı bildiğin içiyor nasıl beceriyorsa.

Ben de öyle yorumlar okudum ama neredeyse aldığımdan beri kullanıyorum. Çok da bir zararını görmedim.

• 8.1 ile gelecek olan ayarlar menüsünde göze çarpan iki kısım bulunuyor,tema ve başlangıç+tema.
    Tema bölümünün Live tile renklerini ayarladığımız
    Başlangıç+tema bölümünde ise arka planı özelleştirebileceğimiz ayar bölümü olduğu belirtiliyor.
     Windows Phone 8.1 Hakkında Her Şey. (İnceleme ve SSS için 1. mesajı okuyun)

• Klavyenden bal akıyor

• Windows Phone 8.1 ile birlikte Parmak Okuyucu desteği geleceği belirtiliyor.

• dediklerin uçmaya başladı. yarın kart takılamayan lumialara 8.1 ile kart takılabilecek yazacan sanki
    parmak okuma donanım olarak olmayan telefonlara gelemez neticede. demekki ilerki modellere koyacaklar.
  • egemen_e kullanıcısına yanıt
    Keşke öyle bir şey diyebilsem . Sizin de belirttiğiniz gibi ilerisi için bir destek söz konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 17 Şubat 2014; 22:04:06 >
  • Şu parlaklık ayarına da bir el atarlarsa güzel olur aslında. Gece zombi gibi hissediyorum.
  • quote:

Şu parlaklık ayarına da bir el atarlarsa güzel olur aslında. Gece zombi gibi hissediyorum.

Bilakis geceleri çok karanlık olmasından şikayetçiyim ben de.

• sucuklukahve kullanıcısına yanıt
    Alt paneldeki titreşimlerden ses seda yok, gerçi alıştık artık kapanmasa da olur.. Ama en basitinden titreşim ayarı bile koymamışlar. Valla sanırım 8.1'den sonra bile eleştireceğim ben
  • İlk satıra dikkat Cortana aktif

• quote:

Alt paneldeki titreşimlerden ses seda yok, gerçi alıştık artık kapanmasa da olur.. Ama en basitinden titreşim ayarı bile koymamışlar. Valla sanırım 8.1'den sonra bile eleştireceğim ben

Titreşimin ne zararı var hocam, hiç değilse bastığımız belli olur. Olsa kötü mü olurdu? Olmazdı elbet. Birkaç kişiden daha duymuştum, bilmediğim bir zararı mı var acaba? Bence daha büyük bir sorunumuz var alt tarafla ilgili, şu sağda duran, aldığımızdan beri bir kere bile isteyerek basmadığımız küçük büyüteç. Farklı görevler atayabilmeliyiz kesinlikle o tuşa!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sucuklukahve -- 17 Şubat 2014; 22:26:03 >

• sucuklukahve kullanıcısına yanıt
    Takoz gibi titriyor telefon. Titreşim ayarı olmalı mutlaka. Bir ara biriyle konuşurken telefona mesaj geldi, telefon da titredi. Çok net duymuş kız o titremeyi. "O nasıl titreşim öyle ya, kıssana" dedi bana.

Ama kısamadım, acep neden
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.