Şimdi Ara

Windows Phone 8.1 Hakkında Her Şey. (İnceleme ve SSS için 1. mesajı okuyun) (730. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.773
Cevap
71
Favori
412.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 728729730731732
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam birkaç sorum olacak gdr2 ile ne yenilikler gelecek yada gdr2 gelecek mi birde windows 10 ne zaman yayınlanır tahminen?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • WP10 betayı denimden önce vermezler.Bir süre daha denim muhabbetleri yapılır buradan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

Hocam birkaç sorum olacak gdr2 ile ne yenilikler gelecek yada gdr2 gelecek mi birde windows 10 ne zaman yayınlanır tahminen?

Windows 10 ön izleme için farklı düşünce var. Ocak sonunda da gelebilir, Mayıs ayında da.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lylat

Yani biri aciklasin ya bunun mantigi ne yaaa! 100 mb ustu 3g ile inmiyor bu ne aptallik ya.gecen yil da 30 mu 40 mi falan di sonra 100 yaptilar.Windows 10 da da sinirsiz yaparlar alin size yenilik.

Windows phone askerlik gibidir mantık aranmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Blacktree

Wp10 u bütün cihazlar alacakmış. Pehh. Wp8.1 i bütün cihaza verdiler de ne oldu? Sözde 8.1 ile herşey duzelecekti. Wpden cacık olmaz.

Senden cacık oluyor ya gardaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerbahçe1994

quote:

Wp10 u bütün cihazlar alacakmış. Pehh. Wp8.1 i bütün cihaza verdiler de ne oldu? Sözde 8.1 ile herşey duzelecekti. Wpden cacık olmaz.

Laf söyledi bal kabagi

• Ben Denim güncellemesinin kararlı sürümünün 15-16 Aralıkta 1520 ve 930 a verilebilecegini düşünüyorum.Çünkü Lumia Türkiye 2014in son periyodunda verileceğini duyurmuştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpaceGrey -- 10 Aralık 2014; 1:42:54 >
  • Microsoft gosteriyor ama vermiyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fenerbahçe1994

quote:

Laf söyledi bal kabagi

He he tamam sensin

• quote:

Orijinalden alıntı: Windows_V40

Ben Denim güncellemesinin kararlı sürümünün 15-16 Aralıkta 1520 ve 930 a verilebilecegini düşünüyorum.Çünkü Lumia Türkiye 2015 in son periyodunda verileceğini duyurmuştu.

Ama biz 2014 un son ayındayiz

• W10 dan 3 isteğim var başlat birazcık daha kişiselleştirilir olsun.mağazada çeşitlilik yani mesela canım sıkkın giriyim mağazaya bi oyun indirip hiç bırakmadan oyanayayım.ie gelişsin.xbox muzik gelişşin.xbox video gelişsin.şarjı düzelsin.3 den fazla oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: 1zeus1

W10 dan 3 isteğim var başlat birazcık daha kişiselleştirilir olsun.mağazada çeşitlilik yani mesela canım sıkkın giriyim mağazaya bi oyun indirip hiç bırakmadan oyanayayım.ie gelişsin.xbox muzik gelişşin.xbox video gelişsin.şarjı düzelsin.3 den fazla oldu

ne dertliymişsin ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

quote:

Hocam birkaç sorum olacak gdr2 ile ne yenilikler gelecek yada gdr2 gelecek mi birde windows 10 ne zaman yayınlanır tahminen?

Windows 10 ön izleme için farklı düşünce var. Ocak sonunda da gelebilir, Mayıs ayında da.

Denim ney. Yine hangi Özellikler beklenip de fos çıkacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Chromosty

quote:

Orijinalden alıntı: Windows_V40

Ben Denim güncellemesinin kararlı sürümünün 15-16 Aralıkta 1520 ve 930 a verilebilecegini düşünüyorum.Çünkü Lumia Türkiye 2015 in son periyodunda verileceğini duyurmuştu.

Ama biz 2014 un son ayındayiz

Düzelttim kafa 2015 gitmiş şimdiden

• oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    Aslında cihazdan çok memnunum ama bunlar olursa dahada çok aşık olurum cihaza.

• One music ücretsiz olmuş. Xbox dan daha iyi. Kesin indirin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Microsoft gosteriyor ama vermiyor

Artık eskisi kadarda göstermiyor.Önceden çok sızıntılar olurdu artık oda olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulasates

quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

quote:

Denim ney. Yine hangi Özellikler beklenip de fos çıkacak

Olum bu da fos çıkarsa zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

One music ücretsiz olmuş. Xbox dan daha iyi. Kesin indirin.

Para verdim ben ona 2 oldu birdaha mağazadan birşey alırsam

• denim, üstten inen görev çubuğuna hücresel veri ekleme sanatı. W10'da sadece sim karta kişi eklenirse şaşırmam.

• 
Sayfa: önceki 728729730731732
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.