Şimdi Ara

Windows Phone 8.1 Hakkında Her Şey. (İnceleme ve SSS için 1. mesajı okuyun) (728. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.773
Cevap
71
Favori
412.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 726727728729730
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi güncelledim hücresel veri bildirim merkezinde artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar "hücresel veri" yi bile doğru düzgün yazıp ekleyememişler bildirim alanına...
  • güncellemeyi nasıl yapıcaz? denetle diyorum güncel diyor bana
  • Arkadaşlar başlık sahibi "konu dışına çıkmayalım" dedikçe konu dışına çıkıyorsunuz, sabır taşı da bir yerde çatlar yani, söylemiş olayım

Benim anlamadığım bilgisayarda çalıştırdığım programı telefonda çalıştıramayacaksam "tek işletim sistemi - tüm platformlar" söyleminin ne anlamı kalıyor? Mevcut durum da zaten bu şekilde, değişen ne olacak ki tüm platformları tek çatı altında topladık diyecekler?

En azından telefon bilgisayara bağlıyken bilgisayar üzerinden kullanılabilse ne güzel olurdu. Bari böyle bir şey getirseler, ne dersiniz? Oluru var mı bunun yoksa çok mu fantastik bir şey?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VThorne

güncellemeyi nasıl yapıcaz? denetle diyorum güncel diyor bana

mağazadan preview for developers i indin sonra microsoft hesabınla giriş yap tekrar denetle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

quote:

Orijinalden alıntı: VThorne

güncellemeyi nasıl yapıcaz? denetle diyorum güncel diyor bana

mağazadan preview for developers i indin sonra microsoft hesabınla giriş yap tekrar denetle

ben cyan gibi herkese çıktı sanmıştım beta sürümü çıkmış demek, teşekkürler
  • w10 nezamana çıkar, telefonanada çıkacak sanırım değil mi
    bilen eden var mı beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: N20

w10 nezamana çıkar, telefonanada çıkacak sanırım değil mi
    bilen eden var mı beyler

yıl başından sonra 1-2 ay içinde beta sürümü gelecek diye biliyorum telefonlar için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flag SHİP Killer -- 6 Aralık 2014; 17:49:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarj sorununu bu yılda çok çekicez hiç bi zaman kullanamıcaz beta dan dolayı diye 1 yıl sırf yeni özellikler için şarjdan olucaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: N20

w10 nezamana çıkar, telefonanada çıkacak sanırım değil mi
    bilen eden var mı beyler

3-4 mesaj yukarıda detaylı açıklaması mevcut. Lütfen bir göz gezdirelim en azından.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1zeus1

Şarj sorununu bu yılda çok çekicez hiç bi zaman kullanamıcaz beta dan dolayı diye 1 yıl sırf yeni özellikler için şarjdan olucaz.

Şarj sorunu aslında bir bakıma çekmeyiz 925 ve öncesi tırt çünkü. Diğerlerinde bir problem olmaz gibi ayrıca gelicek yeni bilesimlerde önemli burda.

Yeni çıkıcak telefonlarda koyacakları donanım önemli olcak. Zaten.Büyük ihtimal ile bir cihaz w10 ile gelir diye düşünüyorum.

• Yo ben o bakımdan demedim elbette şarj sorunu çekmeyiz ama sistemi beta alıcaz ve bu sefer sistem sıfırdan olucak yani android l gibi aynı kernel üzerine kurulu olucak ama farklı bi baş yapıt çıkıcak dolayısıyla betada optimize özürlü olucak oda şarja yan etki edecek ama karalı sürümle bi nebze olsun düzeltilir.

• MR.H bulmuşken soruyum ilk mesajdakilerin dışında kesin olmayan özellik veya senin büyük ihtimalle gelir dediğin bişeyler varmı konuyu wp10 çekelim biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: mkeynes

Arkadaşlar başlık sahibi "konu dışına çıkmayalım" dedikçe konu dışına çıkıyorsunuz, sabır taşı da bir yerde çatlar yani, söylemiş olayım

Benim anlamadığım bilgisayarda çalıştırdığım programı telefonda çalıştıramayacaksam "tek işletim sistemi - tüm platformlar" söyleminin ne anlamı kalıyor? Mevcut durum da zaten bu şekilde, değişen ne olacak ki tüm platformları tek çatı altında topladık diyecekler?

En azından telefon bilgisayara bağlıyken bilgisayar üzerinden kullanılabilse ne güzel olurdu. Bari böyle bir şey getirseler, ne dersiniz? Oluru var mı bunun yoksa çok mu fantastik bir şey?

Öncelikle konunun yönünden sapmamasını vurguladığınız için teşekkür ederim.

Bahsettiğiniz konuya gelecek olursak ben apple gibi bir sistem getirileceğini düşünüyorum. Yani gelen mesajı telefona gerek kalmadan görüntüleyip cevaplayabileceğiz gibi gibi benim düşüncem bu yönde en azından.

Ancak detayı Ocak ayının sonunda öğreneceğiz gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1zeus1

MR.H bulmuşken soruyum ilk mesajdakilerin dışında kesin olmayan özellik veya senin büyük ihtimalle gelir dediğin bişeyler varmı konuyu wp10 çekelim biraz

Benim beklentilerime kalırsak çıkamayız buradan
  • W10 ile tasarım değişecek mi gerçekten yanlardaki boşluk ve siyah aralıklar beni çok boğuyor.

• Modern arayuz için yazılın her uygulama tablet ,pc ve cep icin calısıyor olucak ayrıca pc den tel ile konusma cortanaya iş yaptırma misal cep ile pc yada tableti senkronlama vb ,olayları ve görevleri 3 platform arasında aktarma , yönlendirme vb olucak exe de çalışsın demek çok mantıksız bu denizde traktor kullanmak istemek gibi bilgi olmadan istemek denizde giden geminin karaya cıkması gibi oluyor :) el kadar ekranda çalıştırsan ne yapıcaksın zaten :) önce biraz bilginizi artırın sonra hayal gücünüzü kullanın :)
  • şarj problemini çözseler yeter. 920 kullanıyorken ilk 8.1 beta ya kadar çok iyiydi. ne olduysa bi güncelleme yaptım sıkıntı başladı. yoksa şu haliyle özellikle klasör seçeneği eklenince mükemmel olmuştu. şarj sıkıntısını çözseler sistem bence çok sıkıntılı değil.
    tek platform olayına gelince o bizden çok yazılım geliştiriciler için sanırım. bilgisayar için yazılan uygulama rahatlıkla telefonda da çalışacak. bu diğer platformlara göre büyük bir artı bence. telefonumda oynadığım oyunu telefondan devam etmek yada tersi çok güzel oluyor. mac de bildiğim kadarıyla ios uygulamaları çalışmıyor.

wp10 olması gerekenler bence sadece arayüzdeki eksiklikler. renkli arkaplan gelişmiş kısayollar vs gibi.
  • Ben zaten bildiklerimi unuttum şimdiden.arkadaş insan bi tango koyar.adam gibi bi banka uygulaması için teşvikte bulunur.telefona inanın lafım yok bence muhteşem ama şu uygulama yokluğu ve olanlarında sürekli kapanması ve dandik oluşu bıktırdı beni.

• quote:

Orijinalden alıntı: popturceyn

Ben zaten bildiklerimi unuttum şimdiden.arkadaş insan bi tango koyar.adam gibi bi banka uygulaması için teşvikte bulunur.telefona inanın lafım yok bence muhteşem ama şu uygulama yokluğu ve olanlarında sürekli kapanması ve dandik oluşu bıktırdı beni.

Bu Windows'un suçu değil ki uygulama geliştiricilere mail atmak lazım.
  • 
Sayfa: önceki 726727728729730
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.