Şimdi Ara

Windows Phone 8.1 Hakkında Her Şey. (İnceleme ve SSS için 1. mesajı okuyun) (727. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.773
Cevap
71
Favori
412.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 725726727728729
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şu geyik de bi bitmedi ha. Delinin biri kuyuya taş atmış hesabı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qrolica

windows 3.1 iyi
    windows 95 kötü
    windows 98 iyi
    windows me kötü
    wondows xp iyi
    windows vista kötü
    windows 7 iyi
    windows 8 kötü
    windows 9 iyi olacaktı
    windows 10 kötü

windows seriyi bozmak için yapmış da olabilir

Windows 7 iyiydi. Windows 8 daha da iyi oldu. Windows 8.1 daha daha iyi oldu. Windows 10'un şuan geliştirici sürümü bir önceki sürüme göre daha başarılı olacağını ispatlıyor.

Kullanmayı bilmeyenler, ya da sağdan soldan duyduğunu papağan gibi tekrarlayanlar gelip burada bir iyi bir kötü muhabbeti yapıyorlar.
  • WP halihazırda kararlı bir sistem. Bence işlevsellik adına bir kaç yenilik yapılırsa yeterli olacaktır.

Benim tavsiyem beklentilerimizi çok fazla yükseltmemek yönünde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanarya75

Büyük beklenti içine girmeyin arkadaşlar. Benim için batarya ve kamera performansı düzelsin yeterli. Onun dışında gelecekler hoş gözükür o kadar :)

Benim için pil performansında iyileştirme bile yeterli

• quote:

Orijinalden alıntı: alighieri

quote:

Orijinalden alıntı: kanarya75

Büyük beklenti içine girmeyin arkadaşlar. Benim için batarya ve kamera performansı düzelsin yeterli. Onun dışında gelecekler hoş gözükür o kadar :)

Benim için pil performansında iyileştirme bile yeterli

Windows 10 mutlaka yeniliklerle gelecek.
    Tıpkı w8.1 gibi.
    Bu gelen yeni özelliklerde şarjdan götürecek, bunun başka bir yolu yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: DemirKipi

quote:

Orijinalden alıntı: qrolica

windows 3.1 iyi
    windows 95 kötü
    windows 98 iyi
    windows me kötü
    wondows xp iyi
    windows vista kötü
    windows 7 iyi
    windows 8 kötü
    windows 9 iyi olacaktı
    windows 10 kötü

Windows 7 iyiydi. Windows 8 daha da iyi oldu. Windows 8.1 daha daha iyi oldu. Windows 10'un şuan geliştirici sürümü bir önceki sürüme göre daha başarılı olacağını ispatlıyor.

Kullanmayı bilmeyenler, ya da sağdan soldan duyduğunu papağan gibi tekrarlayanlar gelip burada bir iyi bir kötü muhabbeti yapıyorlar.

Alıntıları Göster

windows 3.1 iyi
    windows 95 kötü
    windows 98 iyi
    windows me kötü
    wondows xp iyi
    windows vista kötü
    windows 7 iyi
    windows 8 kötü
    windows 9 iyi olacaktı
    windows 10 kötü

"windows seriyi bozmak için yapmış da olabilir"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qrolica -- 4 Aralık 2014; 21:10:57 >

• Rakamlara fazla takılmayın. Zaten pc de yeni birşey gelmez pek artık. bizim için önemli olan mobil kısmı. Muhakak birşeyler katacaklar ama lolipop a yetişmeleri gerek . Hatda bazı noktalarda önde olmalı. Yoksa eski kullanıcıların çoğu kaçacak

• Orijinalden alıntı: qrolica

windows 3.1 iyi
    windows 95 kötü
    windows 98 iyi
    windows me kötü
    wondows xp iyi
    windows vista kötü
    windows 7 iyi
    windows 8 kötü
    windows 9 iyi olacaktı
    windows 10 kötü

"windows seriyi bozmak için yapmış da olabilir"

bunu yazan arkadaşa windows 2000 diyeyim araya serpiştirmelik düzeni bozulsun
  • Arkadaşlar konuyu Windows 10 dışına lütfen çıkarmayalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne zaman geleceği bellimi arkadaşlar, geçmiş sayfalarda net bişey bulamadım
  • Denim gelene kadar 8.1 muhabbeti bir süre daha devam eder.
  • anonymousilver A kullanıcısına yanıt
    8 den 8.1 e geçişte başlat menüsüne başlat tuşu gelmesi hariç nerdeyse hiç bi değişiklik olmadı nasıl bi major güncelleme ki acaba bu

Şu da orijinal sebebi tony prophet amcamız açıklamış;

"Şuana kadar çok sayıda işletim sistemi çıkardık ve her biri, bir önceki işletim sisteminin devamı niteliğindeydi. Ne var ki Windows 8 ile Windows 10 arasında çok ciddi farklar söz konusu. Yani Windows 10, Windows 8’in devamı niteliğinde değil, tamamen farklı ve yeni bir işletim sistemi. Windows 10’un Microsoft’un en yeni ve en iyi sistemi olması nedeniyle böyle bir karar aldık."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NamelessWonder -- 5 Aralık 2014; 0:58:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NamelessWonder

8 den 8.1 e geçişte başlat menüsüne başlat tuşu gelmesi hariç nerdeyse hiç bi değişiklik olmadı nasıl bi major güncelleme ki acaba bu

Şu da orijinal sebebi tony prophet amcamız açıklamış;

"Şuana kadar çok sayıda işletim sistemi çıkardık ve her biri, bir önceki işletim sisteminin devamı niteliğindeydi. Ne var ki Windows 8 ile Windows 10 arasında çok ciddi farklar söz konusu. Yani Windows 10, Windows 8’in devamı niteliğinde değil, tamamen farklı ve yeni bir işletim sistemi. Windows 10’un Microsoft’un en yeni ve en iyi sistemi olması nedeniyle böyle bir karar aldık."

tanıtım Windows 10 ilk duyduğumda aklıma gelen Windows 1.0 dı aslında. yeni bir başlangıç gibi. 1.0 zaten var olduğu için 10 daha mantıklı. bakalım bekliyoruz

• -stabilite düzeltilmeli
    -market gelişmeli
    -pil performansı düzelmeli

• Ayarlardan Telefon güncelleme ayarlarına girin Denim güncellemesi geldi yükleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farti

Ayarlardan Telefon güncelleme ayarlarına girin Denim güncellemesi geldi yükleyin.

bunlar hep sevinç göz yaşları .
  • Benim 1320 serviste, siz yukleyin denimi
  • Konu Windows 10 ile ilgili lütfen bu konu dışına çıkmayalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrtAltg M kullanıcısına yanıt
    Windows 8 kötü

MR.H çıkış tarihi-dönemi netleşti mi hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merc With a Mouth

Windows 8 kötü

MR.H çıkış tarihi-dönemi netleşti mi hocam?

Nisan-Mayıs'tan önce yayınlanmasının pek mümkün olmadığı belirtiliyor. Ocak ayının son haftası bir açıklama bekleniyor.

• 
Sayfa: önceki 725726727728729
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.