Şimdi Ara

Windows Phone 8.1 Hakkında Her Şey. (İnceleme ve SSS için 1. mesajı okuyun) (726. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.773
Cevap
71
Favori
412.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 724725726727728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: criptex

Haklısın. Bizde de onca zamanın sinir bozukluğu olunca konu bazen farklı yerlere kayıyor. Benim en çok merak ettiğim acaba pclerde olduğu gibi telefonlarda da metro arayuzden vazgeçilecek mi? Vazgeçilecekse yerine gelecek olan arayuz daha hareketli ve canlı bir arayuz mu olacak? Launcher desteği de gelir mi ki acaba?

Modern ara yüzden vazgeçme gibi bir durum söz konusu değil. Masaüstü cihazlar modern ara yüzü açılışta görmeyecekler.

Ancak tablet, telefon ve XO'da modern ara yüz devam edecek.

Ayrıca modern ara yüzden vazgeçmek Microsoft için büyük bir hata olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 3 Aralık 2014; 22:43:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modern arayuz gerçekten başarılı bir fikir. Daha da geliştirmek bence de doğru bir tercih olur. Fakat sadece siyah ya da beyaz renklere mecbur bırakılmak biraz kotu bir durum. Ayrıca daha geniş kitleye hitap edebilmek için launcher desteği verilmesi çok faydalı olacağını düşünüyorum. Windows Phone temelinde çok başarılı bir işletim sistemi. Kullanıcı alışkanlıklarına daha çok hitap edebilirse daha esnek olursa pozitif katkısı olacağına inanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım wp 8.1 balonu gibi patlamaz. wp8.1 o kadar abartıldı ki sanki devrim olacaktı.

Masaüstünde ki windows 10 u pcye kurdum denedim. Bana göre devrim sayılabilecek hiçbirşey yok. Birkaç eklenti var , 3-5 animasyon eklemişler windows 10 demişler.
    Windows 8.2 denilse daha doğru olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pesmanyax -- 4 Aralık 2014; 0:08:02 >
  • Daha 8'e geçmedik. Bu nedir abi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pesmanyax

Umarım wp 8.1 balonu gibi patlamaz. wp8.1 o kadar abartıldı ki sanki devrim olacaktı.

Masaüstünde ki windows 10 u pcye kurdum denedim. Bana göre devrim sayılabilecek hiçbirşey yok. Birkaç eklenti var , 3-5 animasyon eklemişler windows 10 demişler.
    Windows 8.2 denilse daha doğru olurdu.

Masaüstü ve mobilin durumları çok farklı. Masaüstü zaten tüm ihtiyaçları karşılar durumda. O cephede sadece çıta yükseliyor. Ama mobil ise çok fazla eksiğe sahip. Dolayısıyla asıl olay mobil platformlar.

• W10'un devrim olcağını sanmıyorum Kaldıki Pc'dede atlanıldı geldi ama çok fazla bir değişen yok bir tek başlat menüsü. Bana göre Telefondada böyle olur diye düşünüyorum arayüz aynı kalır bir kaç ekleme belki bir gelişme task bar gelebilir diyebilirim. Bakalım bekleyip görücez. Fazla beklenti içine girmessek eğer W10 phone bize güzel gözükür.
  • Lumiayi kardeşime verdim ama takipteyim. Yarım-akıllı telefondan akıllı telefona terfi edebilecek mi bakalım wp platformu.

• windows xp professionel sp3 türkçe varken ötesi berisi beni ilgilendirmez . zırt pırt işletim sistemi çıkmasada birini kullalabilsek.
  • Büyük beklenti içine girmeyin arkadaşlar. Benim için batarya ve kamera performansı düzelsin yeterli. Onun dışında gelecekler hoş gözükür o kadar :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

Orijinalden alıntı: jumuu

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

quote:

denimin beta sürümü yok mu arkadaş. illaki bekletiyolar bizi. verin betalara garisi sonra alır yahu.

Ağustosdan beri denim zaten betada hocam

hani nerde kamera özellikleri ?

Geliştiriciyseniz gdr1'i beta olarak aldınız ( klasörleme vs.).. denim, gdr1'in tam sürümü yani bitmiş hali oluyor. Nokia tarafından eklenti ( kamera algoritması değişikliği vs) yapıldıktan sonra gdr1 tam sürüm olacak. Adıda denim olacak.

Nedense her tam,sürümde bekliyoruz. Black, cyan, denim. Beta sürümlerde hiç beklemezken tam sürümlerde bekliyoruz. Hadi önceden nokia bekletiyor diyoduk. Şimdi zaten nokia oldu Microsoft. Microsoft betada bekletmezken, tam sürümde bekletiyor. Acaba tam sürüm olduğu için bazı resmi yollardan mı geçmesi gerekiyor? Bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim.

daha basit söyleyeyim o zman. şu kameraya gelecek özellikler , tam sürümden önce geliştirici ön izleme sürümü olarak bize gelecek mi yoksa tam sürümdeki gibi herkesle beraber mi alacaz. onu diyorum işte denim derken. adı ne haltsa.

Geliştirici sürümünde kamera özellikleri gelmez. Tam sürüme geçildiğinde yani denim dağıtıldığında kamera özellikleri gelcek.
    Ama beta gibi herkese aynı anda dağıtılmıyor tam sürüm. Ülkelere farklılıklar oluyor, telefonlara göre faklılıklar oluyor. Mesela almanyada 925e dağıltılmaya başlarken bizde 1520 bile daha almamış olabiliyor. Dağıtım sırası üst seviye telefondan alt seviye telefonlara doğru gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: criptex

Haklısın. Bizde de onca zamanın sinir bozukluğu olunca konu bazen farklı yerlere kayıyor. Benim en çok merak ettiğim acaba pclerde olduğu gibi telefonlarda da metro arayuzden vazgeçilecek mi? Vazgeçilecekse yerine gelecek olan arayuz daha hareketli ve canlı bir arayuz mu olacak? Launcher desteği de gelir mi ki acaba?

Hocam modern arayuzden çok da vaz geçilmiş değil kullanıcının opsiyonuna bırakılmış. Yani isteyen masaüstü bilgisayarında da modern arayuz kullanabiliyor. Tablette de bunun tam tersi ama telefonlar için böyle bişey sözkonusu olmaz. Düşünsenize tek sistem deyip el kadar telefona başlat menusu koyduklarını
    He tabi bide başlat menusunun rahatlığı varken kim masaüstünde modern arayuz kullanır o da ayrı Bi soru

• Herşey görünüm değildir önemli olan işlevselliktir güvenlik açısından gelişmeler olmasının yanı sıra donanım ile daha iyi optimize edilerek daha iyi performans alınmasıda sağlanmaktadır örneğin çok çekirdekli işlemcilerin daha verimli kullanılabilmesi.
  • Ocağın 4. haftasında Microsoft kanadından konferansın olabileceği ve mobil masaüstü sürümler hakkında açıklamalar geleceği belirtiliyor. Bu noktada bir site ocak ayında yayınlanabilir derken bir başka site ise Nisan-Mayıs'tan önce beklemeyin diyor. Beklemeye devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 4 Aralık 2014; 11:37:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qrolica

windows 3.1 iyi
    windows 95 kötü
    windows 98 iyi
    windows me kötü
    wondows xp iyi
    windows vista kötü
    windows 7 iyi
    windows 8 kötü
    windows 9 iyi olacaktı
    windows 10 kötü

windows seriyi bozmak için yapmış da olabilir

windows 8'den 10'a geçme sebepleri aslında windows 8.1'i 9 oalrak çıakrtacakalrdfı fakat piyasada 8'e dair o kadar eleştiri aldılar ki bi çok hususu baştan yazıp düzelttiler fakat bunu major bir güncelleme olarak sundular.
    yani windows 8.1 aslında 9'dur ve iyi midir ona kullanıcılar karar versin.
  • Beyler şimdi benim anlamadığım 1020 4.5 inc değilmi ona Multitasking verilmicek ozaman lumia 535 e verilicek saçma değilmi biraz 925 de alamaz 920 de alamaz bence ya model sınırlaması vardır yada hepsine verirler yada boyut daha kapsamlı olmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1zeus1

Beyler şimdi benim anlamadığım 1020 4.5 inc değilmi ona Multitasking verilmicek ozaman lumia 535 e verilicek saçma değilmi biraz 925 de alamaz 920 de alamaz bence ya model sınırlaması vardır yada hepsine verirler yada boyut daha kapsamlı olmalı.

Bu olayda cihaz değil ekran boyutu önemli. 3. karolar gibi olur mu bilinmez ancak şuanda görünen bir ekran kısıtlaması olacağı.

• Gdr1 ile gelen apps corner ile launcher kullanılıyor :)

• NamelessWonder kullanıcısına yanıt
    Elbette öyle birşeyi ben de beklemiyorum. Fakat daha görsel, daha çok göze hitap edecek bir arayüz hiç de fena olmazdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

Windows Phone 8 devri çok yakında son buluyor. İşletim sisteminin yapı numarasının Windows 10 teknik ön izleme sürümünde olduğu gibi 10.0 olduğu bugün itibari ile ortaya çıktı.

Windows 10 mobil sürümünün Intel işlemcilerde de çalışabildiği belirtiliyor

Flac ses formatı desteği

İki uygulamayı yan yana çalıştırabilme (4.9" ve üzeri)

Bazı ara yüz değişiklikleri

*Kesinleşmedi* İnteraktif bildirimlerin geleceği belirtiliyor.

4.9 üzeri dediğin nedir ki sadece çoklu görevi 1320 ve 1520 çalıştırabilir o zaman

• Telefonumu sıfırlamıştım hiçbir sorunum yoktu taaaki biri arayana dek. Şuan benim sesim karşıya gitmiyor kendime geri geliyor. Arıza olabilir mi ? Whatsapp dan sesim gidiyor telefon görüşmelerimde sesim karşıya gitmiyor kendime geri geliyor. Nedir sizce sorun?

• 
Sayfa: önceki 724725726727728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.