Şimdi Ara

Windows Phone 8.1 Hakkında Her Şey. (İnceleme ve SSS için 1. mesajı okuyun) (729. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.773
Cevap
71
Favori
412.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 727728729730731
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

şarj problemini çözseler yeter. 920 kullanıyorken ilk 8.1 beta ya kadar çok iyiydi. ne olduysa bi güncelleme yaptım sıkıntı başladı. yoksa şu haliyle özellikle klasör seçeneği eklenince mükemmel olmuştu. şarj sıkıntısını çözseler sistem bence çok sıkıntılı değil.
    tek platform olayına gelince o bizden çok yazılım geliştiriciler için sanırım. bilgisayar için yazılan uygulama rahatlıkla telefonda da çalışacak. bu diğer platformlara göre büyük bir artı bence. telefonumda oynadığım oyunu telefondan devam etmek yada tersi çok güzel oluyor. mac de bildiğim kadarıyla ios uygulamaları çalışmıyor.

wp10 olması gerekenler bence sadece arayüzdeki eksiklikler. renkli arkaplan gelişmiş kısayollar vs gibi.

Bu imkansız Şarj sorunu ile bir şeyleri düzeltse bile bu bizim cihazları kurtarmaz doğal olarak içlerindeki batarya düşük adamların yapıcağı pek fazla bir şey yok. Optimize ederler o kadar onun dışında bir şey yapamazlar. Bence en önemlisi arayüz,uygulamalar,task bar, Bir çok yenilik gelmeli mağaza haladaha gelişmiş değil yeni bir uygulama getirince hemen ucretli yapmasalar iyi olcak birde.

• quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

hdr mod lumia 925'e gelicek mi?
  • Mordecaí kullanıcısına yanıt
    bi bilgim yok. ama 4k dışındaki özellikler diğer modellere gelir diye umuyorum . gelmezse çok ayıp ederler.
  • Aksine tam olarak microsoftun suçu. Apple bir üreticiye oyunun androidde daha geç çıkması için bir suru para odedi. Bu bilinen birşey. Yani nedir? Üreticiler gerekli ucretler karşılığında herşeyi yapabilir. Tangoyu yapan firmaya Microsoft versin bakalım parayı görelim kaç günde çıkıyor o uygulama. Microsoft saçmalıyor bu konuda. Benim telefonum satsın. Uygulama zaten gelir diye birşey yok. Diğer platformlarda olan kafa uygulamalar gelmezse bu mal satmaz. Huawei ne dedi? Windows Phone para kazandırmıyor. Arkadaş öyle büyük ureticiye sen nasıl böyle bir açıklama yaptırıyorsun. Blackberry Apple cihazını getirene blackberry telefon ve 550$ para ödüyor. Microsoft'tan bunu da beklemiyoruz. Ama piyasanın önder yazılım firması olarak üreticilere gerekli baskı veya odemeleri yaparak marketi eksiksiz ve kusursuz hale getirmesi gerekiyordu. Hala beta olup video gondermeyen instagram uygulaması microsoftun acizliğidir bence. 6tag kullan diye ahkam kesecek olanlara da peşinen söyleyeyim. Resmi uygulama istiyorum ben. Video göndermek için ücret isteyen fırsatçıların uygulamalarını kullanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sarj 8.1 ilk betasinda da sorunsuzdu. o sekle donse yeter. ekstra bir sey beklemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Lily Allen

Şu anasını sattımının wp si akşam akşam deli etti youtubeden video izliyorum ileri sarıyorum video could not be decoded hatası veriyor video izliyorum yemin ediyorum kendi kendine yarıda video gidiyor yerine video could not be decoded hatası alıyorum akşam akşam telefonu fırlatıcaktım duvara . İe de geziyorum bugün yüksek boyutlu bir sayfaya girince tel sapıyıtor bugün makale okuyorrum aniden ie kapanıyor surduruluyor yazısı geliyor programdan çıkıyor. Ana menuye donuyor ie ye girince boş sayfa geliyor geçmişe bakıyorum girdiğim site yok ben dedi olmayayım kim deli olsun

HD yi kapatıp öyle deneyin derim bende de aynı sorun var.

• En son gelen güncellemelerden birinde, güncelleme indirmelerini hücresel veri yada wifi olarak seçebilme imkanı eklenmiş.. Son telefon güncellemesini hücresel veri'yle indirdim. Daha doğrusu wifi yoksa hücresel veriyle indirebilmeye izin verilmiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumuu

En son gelen güncellemelerden birinde, güncelleme indirmelerini hücresel veri yada wifi olarak seçebilme imkanı eklenmiş.. Son telefon güncellemesini hücresel veri'yle indirdim. Daha doğrusu wifi yoksa hücresel veriyle indirebilmeye izin verilmiş.

Hocam o zaten vardı da mb sınırı var onun mağazadaki gibi. Son güncellemenin boyutu yüksek değildi o yüzden hücresele izin vermiştir muhtemelen. Ben 8.0 gdr1 beta ve black güncellemesini hücreselden indirmiştim mesela.
  • Bildiklerimi unutarak soeuyorum. windows ne demek ?

• karahan1992 kullanıcısına yanıt
    kelime anlami pencereler demek
    microsoftun bilgisayarlar icin cikardigi isletim sistemi demek

• quote:

Orijinalden alıntı: criptex

Aksine tam olarak microsoftun suçu. Apple bir üreticiye oyunun androidde daha geç çıkması için bir suru para odedi. Bu bilinen birşey. Yani nedir? Üreticiler gerekli ucretler karşılığında herşeyi yapabilir. Tangoyu yapan firmaya Microsoft versin bakalım parayı görelim kaç günde çıkıyor o uygulama. Microsoft saçmalıyor bu konuda. Benim telefonum satsın. Uygulama zaten gelir diye birşey yok. Diğer platformlarda olan kafa uygulamalar gelmezse bu mal satmaz. Huawei ne dedi? Windows Phone para kazandırmıyor. Arkadaş öyle büyük ureticiye sen nasıl böyle bir açıklama yaptırıyorsun. Blackberry Apple cihazını getirene blackberry telefon ve 550$ para ödüyor. Microsoft'tan bunu da beklemiyoruz. Ama piyasanın önder yazılım firması olarak üreticilere gerekli baskı veya odemeleri yaparak marketi eksiksiz ve kusursuz hale getirmesi gerekiyordu. Hala beta olup video gondermeyen instagram uygulaması microsoftun acizliğidir bence. 6tag kullan diye ahkam kesecek olanlara da peşinen söyleyeyim. Resmi uygulama istiyorum ben. Video göndermek için ücret isteyen fırsatçıların uygulamalarını kullanmıyorum.

İmzamı atarım .

• Windows Phone mail uygulamasının Windows 10 ile birlikte sistemden ayrılarak tek bir uygulama haline yayınlanabileceği, bu noktada Microsoft'un Hotmail markasını farklı bir şekilde yeniden konumlandırılabileceği belirtiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 8 Aralık 2014; 17:56:18 >
  • Aslında uygulamalardan çok eksiklikler canımı sıkıyor benim mesela ie'nin ara yüzü, açılır pencereleri tam olarak desteklememesi, video tam ekran yapmaması vs.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

Aslında uygulamalardan çok eksiklikler canımı sıkıyor benim mesela ie'nin ara yüzü, açılır pencereleri tam olarak desteklememesi, video tam ekran yapmaması vs.

uc tarayıcısının arayüzü çok güzel. keşke o şekilde yapsalar IE yi. çok sade.hatta sade bile değil sığ sığ
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

Aslında uygulamalardan çok eksiklikler canımı sıkıyor benim mesela ie'nin ara yüzü, açılır pencereleri tam olarak desteklememesi, video tam ekran yapmaması vs.

uc tarayıcısının arayüzü çok güzel. keşke o şekilde yapsalar IE yi. çok sade.hatta sade bile değil sığ sığ

O tür tarayıcıları sevmiyorum çabuk açılmıyor vs. ama arayızde en iyisi surfy

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: NamelessWonder

quote:

En son gelen güncellemelerden birinde, güncelleme indirmelerini hücresel veri yada wifi olarak seçebilme imkanı eklenmiş.. Son telefon güncellemesini hücresel veri'yle indirdim. Daha doğrusu wifi yoksa hücresel veriyle indirebilmeye izin verilmiş.

Hocam o zaten vardı da mb sınırı var onun mağazadaki gibi. Son güncellemenin boyutu yüksek değildi o yüzden hücresele izin vermiştir muhtemelen. Ben 8.0 gdr1 beta ve black güncellemesini hücreselden indirmiştim mesela.

Ben öyle biliyodum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NamelessWonder

quote:

Ben öyle biliyodum

100 mb lık dosyayı indirebiliyorsun hücresel veriyle.101 mb lık birşeyi indiremezsin. ama bilgisayara blutooth ile bağlarsan ve moden olarak telfonu kulanırsan bir kısıtlama yok. torrentden film indirdiğimi biliyorum.

• İlerleyen dönemde gelebileceği belirtilen Dock Station

*****ARKADAŞLAR WINDOWS 10 DIŞINA LÜTFEN ÇIKMAYIN BURASI BİR SOHBET KONUSU DEĞİLDİR*****

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 9 Aralık 2014; 16:34:32 >
  • WP10 dışında konu dışına çıkmayın demişsiniz fakat denim gelene kadar gdr1+denim yani (8.1) konuşulmaya devam eder.Çünkü bu güncelleme yayınlandığında forumda kirlilik olmaması açısından yeni konu açmak yerine bu konu altından yazacaklar son durumları, gelişmeleri, sorunları, yükleme aşamaları, vs. vs. keşke biraz daha bekleyip öyle değiştirseydiniz konu başlığını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TianLeiLe

WP10 dışında konu dışına çıkmayın demişsiniz fakat denim gelene kadar gdr1+denim yani (8.1) konuşulmaya devam eder.Çünkü bu güncelleme yayınlandığında forumda kirlilik olmaması açısından yeni konu açmak yerine bu konu altından yazacaklar son durumları, gelişmeleri, sorunları, yükleme aşamaları, vs. vs. keşke biraz daha bekleyip öyle değiştirseydiniz konu başlığını.

Forumda yeni konu açılmaması için bir yasak/kısıtlama yok. Kaldı ki ana konuları kullanmak yerine çoğu kullanıcı sorununu buraya yazıp çözüm bulmaya çalışıyor.

• 
Sayfa: önceki 727728729730731
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.