Şimdi Ara

Windows phone 8.1 VİDEO İNCELEME ve TECRÜBELER ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EISHENHEIM

aramada skype ile görüntülü aramaya geçiş yapmak için ayarlar>sağa kaydır > telefon>uygulama al diye bi yer var orada sanırım skype almak gerekiyor. su anda hata veriyor bende. muhtemelen çözülür kısa süre içerisinde biz de yaparız burdan. Yapabilen olursa da paylaşırsa iyi olur. Daha önce yazıldıysa k.bakmayın çok sayfa var okumam gereken daha :D

Teşekkür ederim hocam benim de işime yaradı .
  • Telefon akıyor akıyor Ama klavyede gülücük koyarken ikinci için tekrar giriş yapmak ve gerekiyor o kötü olmuş. Bir sonraki telefonum iphone olacak diyordum ama artık çelişkiye düşmeye başladım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • önemli değil hocam da ben yapamadım sen yapabildin mi :)
  • Sanki Bana Pele kullanıcısına yanıt
    onun ayarı var ayarlarda tam hatırlamıyorum ama klavye falan yazması lazım oraya gir orada bir simge girdikten sonra klavyeye geri dön yazıyor. ondaki tik işaretini kaldırırsan geri harflere dönmeyecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: waeder

quote:

Orijinalden alıntı: farti

quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

L820 hersey geldi class4 kart var eski kurulu oyunları bile tasıdım kortana bacı cok iyi yakında mac varmı dedim daydı doktu :) ilerde epostama bakıp bana onerilerde bulunucak acık birbirimizi tanıyalım yakinen :)) Ama 3 kutu cok ufak kalıyor kullanmıcam arka plana guzel bir hatun koydum iyi durdu :) klavye isine bittim and. tablet var orda alısamamıstım ama WP deki 10 numara olmus sanki sizi okuyor ! yanlız kutucuk bildirimleri 1 dk degil zira kutucu sarj suresi ile program icindeki deger farklı sanırım sonra gelicek,birde magazada size ozel bolumunde ses ayar uygulaması var ama indiremiyorum guzel biseye benziyor tavsiye ederim.

Data cence sd kart uygulaması kutucuk haritalar bildirimler dierleri falan geldimi sana güncellemeyle sen yüklerken dil bölge bölgesel biçimi abd yapıpdamı güncelleme yaptın tam olarak bende çoğu uygulama yok

Hocam telefonunda hakkında kısmının ekran görünütüsünü alıp atabilirmisin. Bu tip birşeyi sadece senden duydum.

Su anda herhagi bit sorun yok nedense tekrardan yukledim eksik guncelleme yapmisti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

önemli değil hocam da ben yapamadım sen yapabildin mi :)

Maalesef

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhtemelen aktif değil o zaman gelecek güncellemeyle aktif ederler inş. :)
  • quote:

muhtemelen aktif değil o zaman gelecek güncellemeyle aktif ederler inş. :)

İnşallah hadi bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: eren...34

quote:

İnşallah hadi bakalım

şu anda bende skype ile görüntülü konuşma yapamadım 3g üzerinden görüşme inşallah final sürümünde gelir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

L820 hersey geldi class4 kart var eski kurulu oyunları bile tasıdım kortana bacı cok iyi yakında mac varmı dedim daydı doktu :) ilerde epostama bakıp bana onerilerde bulunucak acık birbirimizi tanıyalım yakinen :)) Ama 3 kutu cok ufak kalıyor kullanmıcam arka plana guzel bir hatun koydum iyi durdu :) klavye isine bittim and. tablet var orda alısamamıstım ama WP deki 10 numara olmus sanki sizi okuyor ! yanlız kutucuk bildirimleri 1 dk degil zira kutucu sarj suresi ile program icindeki deger farklı sanırım sonra gelicek,birde magazada size ozel bolumunde ses ayar uygulaması var ama indiremiyorum guzel biseye benziyor tavsiye ederim.

Data cence sd kart uygulaması kutucuk haritalar bildirimler dierleri falan geldimi sana güncellemeyle sen yüklerken dil bölge bölgesel biçimi abd yapıpdamı güncelleme yaptın tam olarak bende çoğu uygulama yok

Hocam telefonunda hakkında kısmının ekran görünütüsünü alıp atabilirmisin. Bu tip birşeyi sadece senden duydum.

Su anda herhagi bit sorun yok nedense tekrardan yukledim eksik guncelleme yapmisti

Ooo güzel cortanayla iyi muhabbetler o zaman :)

• Arkadaşlar çok az ingilizcesi olanlar bile sırf cortana için telefonlarını ingilizce kullansın bayıldım resmen. Müzik çaları açıyor, müzik çalarda söylediğim şarkıyı açıyor, konumumu buluyor, şarkı söylettiriyorum, çıkma teklifimi reddediyor :) İşin şakası çok fonksiyonel herhangibir hatada yok kaymak gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waeder -- 15 Nisan 2014; 13:13:11 >
  • quote:

quote:

quote:

İnşallah hadi bakalım

şu anda bende skype ile görüntülü konuşma yapamadım 3g üzerinden görüşme inşallah final sürümünde gelir.

3g den kastınız internet mi

• quote:

quote:

quote:

İnşallah hadi bakalım

O gelir ya mutlaka gelir. Gelmese de gelmeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: expo-9009

quote:

quote:

quote:

İnşallah hadi bakalım

Şebeke üzerinden video aramasını kastettim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: expo-9009

quote:

quote:

quote:

İnşallah hadi bakalım

Şebeke üzerinden video aramasını kastettim.

Bende bekliyorum ama gelmicek gibi

• Güzel inceleme teşekkürler
  • Yegane türkçe inceleme.
    Emeğinize sağlık
  • Arkadaşlar incelemeyi beğendiyseniz ne mutlu bana :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waeder -- 16 Nisan 2014; 8:13:57 >
  • waeder kullanıcısına yanıt
    Şarjı v6 motorlu araba gibi içiyor cihaz 820 de de durum aynı mı hocam? Pil tasarrufu bir işe yaramıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DUSTER04

Şarjı v6 motorlu araba gibi içiyor cihaz 820 de de durum aynı mı hocam? Pil tasarrufu bir işe yaramıyor

Benim telefonda iyileştirme oldu sabah 8 den akşam 5 e kadar bile götürmediği oluyordu 8.1 den sonra akşam evde şarja takıyorum. Yani kendi adıma memnunum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.