Şimdi Ara

Windows phone 8.1 VİDEO İNCELEME ve TECRÜBELER ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • pil kullanımda bazen cok gidiyor benim cuzumum tasarruf modu+arka plan uygulamaları kapama+arka plan uygulamaların bazıları tasarruf modunda calıssın demek ve ekrana daha sade koyu renk resim koydum (isteyen otomatik guncellemeyide kapasın oda surekli kontrol icin sarj yiyor) birde su var sanki 4g 3g den daha az sarj yiyor.
    Birde bendeki kart cl4 ama eger kaliteli ise (yani okuma hızı degisken oluyor kartlarda eger hızı yuksekse sorun yok) video uygulamasından sd karttaki vieoları,sd karta attıgım oyunları sıkıntısız oynatıyorum.
    Bildirimler geliyor sorunsuz,bildirim ekranındaki mesajı saga cekerseniz silersinizde bunu yazan gormedim hic :)
    Tam ekran video isteyenler UC browser indirsin.
    Tel.net acıp kapama gelmicek panele zaten bu elmadada yok zira oraya koyma patent işi baska bir nedeki yok bu patente su an robotta :) var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsh77 -- 16 Nisan 2014; 13:58:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

pil kullanımda bazen cok gidiyor benim cuzumum tasarruf modu+arka plan uygulamaları kapama+arka plan uygulamaların bazıları tasarruf modunda calıssın demek ve ekrana daha sade koyu renk resim koydum (isteyen otomatik guncellemeyide kapasın oda surekli kontrol icin sarj yiyor) birde su var sanki 4g 3g den daha az sarj yiyor.
    Birde bendeki kart cl4 ama eger kaliteli ise (yani okuma hızı degisken oluyor kartlarda eger hızı yuksekse sorun yok) video uygulamasından sd karttaki vieoları,sd karta attıgım oyunları sıkıntısız oynatıyorum.
    Bildirimler geliyor sorunsuz,bildirim ekranındaki mesajı saga cekerseniz silersinizde bunu yazan gormedim hic :)
    Tam ekran video isteyenler UC browser indirsin.
    Tel.net acıp kapama gelmicek panele zaten bu elmadada yok zira oraya koyma patent işi baska bir nedeki yok bu patente su an robotta :) var

Sanırım androidlerde o şekilde bildirim silindiği için kimsenin aklına gelmemiştir :) Millet direk yapmış herhalde.

• Arkadaşlar klavyede gülücük konduğu zaman tekrar harflere dönüyor. Dönmemesi için ne yapmam lazım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende lumia 1320 var 8.1 e guncelledim ama oyunları sd karta atamıyorum atarken telefon kasıyo donuyo ve olmuyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-tasyagan

bende lumia 1320 var 8.1 e guncelledim ama oyunları sd karta atamıyorum atarken telefon kasıyo donuyo ve olmuyo.

Hocam ben lumia 820 imde sıkıntısız taşıdım. Akıllı depolamadan yapıyorsun değil mi ?
  • evet acaba hafıza kartındamı sorun var anlayamadım ben ya
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.