Şimdi Ara

windows phone 8'e geçiş için tavsiye(özellikle nokia) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
137
Cevap
1
Favori
3.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    her türlü çıkarır sıkıntı olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Me_Te9183

her türlü çıkarır sıkıntı olmaz

Oo super :D Peki memnun olmadiginiz herhangi bir yonu var miydi? Ozellikle kulaklikla olan ses kalitesi nasil?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CDBurnerXP kullanıcısına yanıt
    emin ol en güzel yanı kulaklık performansı....ne kadar bekltentilerini yüksek tutarsan tut onu karşılayacak kalitede bir ses donanımı var :)
  • Peki olumsuz yani var mi? Suan cok sevdim telefonu :)

tek bir sıkıntısı var benim gözümde oda telefonun hoparlörünün sesi gerçekten düşük ben hiç sevmiyorum bu özelsizliğini
  • quote:

Orijinalden alıntı: frozen88

Arkadaslar acil cevabinizi bekliyorum bu lumialarda eski nokialarda da oldugu gibi bluetoothtan muzik video foto gibi dosya alis verisi varmi

hani bildiğimiz bluetooth'u aç yolluyorum muhabbetiyse var hatta bazı modellerine 4.0 desteği gelicek.

Bu arada wp8 almak isteyenlere:
    Ben telefondan çok memnunum. Bazen bildirim sorunları felan oluyor fakat bunları androidde de yaşıyorum, köstek olmayınca çözüm bulunuyor ve kullanılabiliyor. Ağlayan sızlayan çok piyasada bunlar her şey dört dörtlük olsun hiç bir şeyde kusur olmasın, öyle bir dünya yok. Wp8'in benim gözümdeki tek ve yeterince büyük sorunu "hafıza" :(
  • Tasarım + pil + kamera performansı arayanlara tek tavsiyem lumia 720 olacaktır. Müthiş bir alet htc gibi 4 gb hafıza koyup 2 gb program için ayırmıyor. Tek büyük sıkıntısı bana göre ilk aldığımızda eğer yüksek ppi telefondan geçtiyseniz ki ben öyle geçiş yaptım ilk birkaç gün ekrana alışmaya çalışıyorsunuz(ppi dan dolayı). Şu anda ben çok memnunum yani hiç ekran pixel yoğunluğu keşke biraz daha olsa demedim. Ne kadar düşük pixel o kadar pil performansı sonuçta.

• quote:

Orijinalden alıntı: ArdiaroS

quote:

Orijinalden alıntı: frozen88

Arkadaslar acil cevabinizi bekliyorum bu lumialarda eski nokialarda da oldugu gibi bluetoothtan muzik video foto gibi dosya alis verisi varmi

hani bildiğimiz bluetooth'u aç yolluyorum muhabbetiyse var hatta bazı modellerine 4.0 desteği gelicek.

Bu arada wp8 almak isteyenlere:
    Ben telefondan çok memnunum. Bazen bildirim sorunları felan oluyor fakat bunları androidde de yaşıyorum, köstek olmayınca çözüm bulunuyor ve kullanılabiliyor. Ağlayan sızlayan çok piyasada bunlar her şey dört dörtlük olsun hiç bir şeyde kusur olmasın, öyle bir dünya yok. Wp8'in benim gözümdeki tek ve yeterince büyük sorunu "hafıza" :(

peki bu bluetoothla resim/müzik yollarken yalnızca wp8li tellere mi yolluyor? iphonelar kendine yolluyor bi tek sanırım. wp8de böyle mi yoksa androide yollanıyor mu mesela ya da s40 nokiaya?

• ZEUS__ kullanıcısına yanıt
    iOS hariç hepsine gönderiyor.
  • iyimiş sağol. her gün daha da yakınlaşıyorum lumia 920ye

edit: ne denk getirirmişim sayfa başlarını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEUS__ -- 21 Temmuz 2013; 13:09:43 >
  • Peki saolun yani oneriyorsuniz. Ama anlamadigim beats varken nasil hoperloru kotu olur ki?

• 920 ile 520 varken 520 nasıl öneriliyor anlamıyorum İyi bir bütçen varsa bekle biraz 1020 çıksın. Ne 920 al ne de 520. Şimdi lazım diyorsan elbetteki 920 al. Bütün WP8 cihazlarını incelemiş biri olarak söyleyebilirim ki menü geçişlerinde bile farklar var. 520'de bariz takılmalar oluyor. Bu sadece menü geçişleri için. Detaylı kullanımda çok daha fazla fark ediyor. Lakin WP8 Android'e göre 520MB cihazlarda çok daha akıcı ve stabil çalışıyor o ayrı. Bu tür takılmaları üst düzey bir cihazı eline aldığını fark edebiliyorsun ancak.
  • htc one aynısı olan (tasarım-donanım-yazılım) bir wp8 cihaz çıkmaz mı ya? süper bir şey olurdu heralde.
    orasını bilemiyorum ama hoparlörünün sesi gerçekten az çıkıyor...evet beats audio var ama çipset olarak koymuşlar telefona hoparlör beats değil yani
  • Peki saolun :)

yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)
  • Hic gecme daha iyi bence

• quote:

Orijinalden alıntı: DiCaprio

Hic gecme daha iyi bence

Neden?

• quote:

Orijinalden alıntı: CooLasFcuK

quote:

Orijinalden alıntı: DiCaprio

Hic gecme daha iyi bence

Neden?

Bosuna iste. sıkınti olur

Buraya da gelmişsin almadın mı daha
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.