< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oberyn -- 25 Ocak 2015; 1:18:42 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oberyn -- 25 Ocak 2015; 1:18:42 > |
Ben N8-00 kullanıyorum hala. Anlayacağınız, indirmiyorum indirtiyorum, yemiyorum yediriyorum. Buna rağmen bazı imalarda bulunulması rahatsız eder beni.
4-5 yıl oldu telefonu alalı. Telefonun kendi ana konusunda taş çatlasa 20 mesajım vardır. Telefonların ana konularında faydalı bilgi alış verişinde bulunan, birbirine yardımcı olan, bir diğer taraftan hayırlı cumalar, hayırlı bayramlar, kandiliniz mübarek olsun falanca telefonu kullanan arkadaşlar diye yazanlara saygım var lakin bırakın da benim de en az onlar kadar mesaj sayım İSTEMESEM DE artsın bu konudaki paylaşımlarımdan dolayı. Bundan rahatsızlık duyan varsa, rahat olsun. Toplam 18791 mesaj atmışsınız. 2864 gündür üyesiniz. Günde ortalama 6.5 mesaj atmışsınız. http://forum.donanimhaber.com/memstats.asp Günde ortalama 6 mesajım da olsun artık bu forumda. Benim başım kel mi? Sıfır mı olsun? Toplam 18791 mesajın 4000 tanesini de kendim silmişimdir, sildirtmişimdir. Konu dışı bölümünde de pek takılmam. 100 mesajım ya vardır ya yoktur. Bilmem anlatabiliyor muyum? Bu konu gereksiz mesajlar bölümüne de yansıtılabilir. Mesaj attıkça mesaj sayım yükselmese de olur. Benim için fark etmez. Admini haberdar edelim, varsa böyle bir imkanımız konu hem burada görünsün hem de gereksiz konular bölümünde? Çünkü ben bu konuya bir 20-30 milyon mesaj daha atmayı düşünüyorum. Edit: Toplam 11960 mesaj atmışsınız. 3304 gündür üyesiniz. Günde ortalama 3.62 mesaj atmışsınız. |
Şu verdiğin cevaba bak. Şu ettiğin hakarete değdi mi hiç sor kendine ?
Ben ne okuduysam bir haber sitesinden onu paylaştım burada ki onlarda Facebook hesabından paylaşmıştı. Şu lafları zerre hak etmedim. Ayıp ayıp asıl o dediklerin sana yakışır. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oberyn -- 15 Aralık 2012; 12:20:57 > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|