Şimdi Ara

Windows Phone 8 Pişmanlıktır.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
2.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En azından fotoğraflar uygulaması daha işlevseldi.

Daha da açarsak şöyle anlatayım derdimi bana kalırsa Lumia adı Nokia ile güzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 6 Eylül 2015; 23:54:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

En azından fotoğraflar uygulaması daha işlevseldi.

Daha da açarsak şöyle anlatayım derdimi bana kalırsa Lumia adı Nokia ile güzeldi.

Wp yi nekadar sevmesemde ios olmasa yine wp alırdım androide bi hevesle geçtik gördüm ebeminki

• Şu an çok ilgi çekici bir işletim sistemi olduğunu düşünmüyorum.

Gerçekten farklı bir şeyler lazım ancak henüz yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • android e göre bence çok iyi. aldığın android telefon iki gün sonra çöp oluyor. arkadaşımız 2 sene önce aldığı huawei sürüm düşüklüğü sebebi ile garanti cep şubeyi çalıştırmıyor. android gibi kasma etme olayını zaten geçeceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Int32.Parse

Androidde uygulamaların alternatifi boldu. Dosya yöneticisinde sıkıntı mı oldu hemen alternatifini yükleyip işimi hallederdim. Ama windowsta öyle değil, daha doğru dürüst kendi dosya yöneticisi bile yok.

Saçmalamayın kendi programları var.

• Şuan için wpden iyisi iostur android çöptür

• quote:

Orijinalden alıntı: sergenatalmis

Şuan için wpden iyisi iostur android çöptür

Dostum bende hep böyle düşünürdüm ama inan o eskidendi. Artık android baska biseye dönüşüyor. Özellikle lollipop ile çok daha stabil hale geldi. Ayrica çöp dediğin şey aslinda samsung lg sony gibi firmalarin sistemi şişiren saçma sapan özellikleri ve arayüzleridir . Bugün saf android yüklü bir Nexus 5'in stabilite ve akıcılık anlamında boy ölçüşemeyegi bir cihaz yok. Kaç yıllık cihaz ama hala tıkır tıkır çalışıyor. Gerçek android aslinda budur. Ama kaynak kodlari açık olunca isteyen istediğini yapabiliyor sisteme , sonra çöp oluyor işte. Sana tavsiyem saf android kullan yada cyanogenmod dene.

• quote:

Orijinalden alıntı: barocker

quote:

Dostum bende hep böyle düşünürdüm ama inan o eskidendi. Artık android baska biseye dönüşüyor. Özellikle lollipop ile çok daha stabil hale geldi. Ayrica çöp dediğin şey aslinda samsung lg sony gibi firmalarin sistemi şişiren saçma sapan özellikleri ve arayüzleridir . Bugün saf android yüklü bir Nexus 5'in stabilite ve akıcılık anlamında boy ölçüşemeyegi bir cihaz yok. Kaç yıllık cihaz ama hala tıkır tıkır çalışıyor. Gerçek android aslinda budur. Ama kaynak kodlari açık olunca isteyen istediğini yapabiliyor sisteme , sonra çöp oluyor işte. Sana tavsiyem saf android kullan yada cyanogenmod dene.

Aynen öyle android gibisi yok 6 ayda çöp olma olayı falan eski samsung telefonlarda kaldı. wp asıl çöptür almayın aldırmayın

• Şu çöptür bu çöptür kavgası.

• quote:

Orijinalden alıntı: barocker

quote:

Kardeşim vallaha sayısız android telefon kullandım tahmin bile edemessin. Ne yazık ki saf android kullanmak nasip olmadı. Ama şuana kadar kullandığım tüm adnroid telefonlar 500 liralık wp telefonun stabilliğinde değildi malesef. Saçma sapan hatalarından bıkıp WP'ye geçtim uzun süredir kullanıyorum gerçekten şuan alacaksan ya wp ya ios alacaksın... Tabi birazda zevk meselesi ve renkler ve zevkler tartışılmaz.

• aylık wp pişmanlıktır konularından biri daha

kullanamıyorsanız çamur atmayın arkadaş, araştırmadan mı alıyorsunuz telefonu? lumia 925 benim ilk akıllı telefonum, ama bundan önce çok sayıda android telefon elimden geçti, tek günlük kullanma şansım oldu. aynı şekilde iphone'da öyle. telefonumdan gayet memnunum.
    Windows 9 konusunda merakını gidereyim hiç bir lumia telefon almayacak, isrterse 10 gb ram olsun telefonda o da almayacak. yukarıda biri daha demiş zaten. hatta yeni çıkan telefonlar da almayacak. aga adamlar aylardır 10 10 diye bağırıyor 9 nerden çıktı şimdi? asıl endişelendiğin noktaya gelirsek "bütün" Windows 8.1 ile çalışan telefonlar Windows 10 alacak. 4 gb hafızalı telefonlar için hafıza yetersizliği var dedikleri halde ona bile çözüm buldu adamlar.

lütfen yeterince araştırmadan konu açıp çamur atmaya çalışmayın artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NamelessWonder -- 12 Eylül 2015; 10:13:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NamelessWonder

aylık wp pişmanlıktır konularından biri daha

kullanamıyorsanız çamur atmayın arkadaş, araştırmadan mı alıyorsunuz telefonu? lumia 925 benim ilk akıllı telefonum, ama bundan önce çok sayıda android telefon elimden geçti, tek günlük kullanma şansım oldu. aynı şekilde iphone'da öyle. telefonumdan gayet memnunum.
    Windows 9 konusunda merakını gidereyim hiç bir lumia telefon almayacak, isrterse 10 gb ram olsun telefonda o da almayacak. yukarıda biri daha demiş zaten. hatta yeni çıkan telefonlar da almayacak. aga adamlar aylardır 10 10 diye bağırıyor 9 nerden çıktı şimdi? asıl endişelendiğin noktaya gelirsek "bütün" Windows 8.1 ile çalışan telefonlar Windows 10 alacak. 4 gb hafızalı telefonlar için hafıza yetersizliği var dedikleri halde ona bile çözüm buldu adamlar.

lütfen yeterince araştırmadan konu açıp çamur atmaya çalışmayın artık

arastirmak isteyenlere yardimci oluyoruz.

bizim aldigimiz zamanlarda wp ile bilgi yoktu. bizde yasadigimiz tecrubeleri buraya yazarak kisileri bilgilendiriyoruz. bunlari yazmazsak nasil arastiracaklar? vahiy mi gelecek?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Jeopol kullanıcısına yanıt
    konuyu açan arkadaşın söylediği şeylere bakarsanız uygulama eksikliğinden ve oyunların 512 mb ram uyumsuzluğundan şikayetçi olmuş. şu an herhangi biri 5 dk lık bi araştırma sonucu wp ile ilgili bunları öğrenebilir.

ek olarak lumia 520'ye Windows 9 gelmeyecek diye düşünüyorum demiş (ne yalan söyliyim adam haklı ) ki tekrar söylüyorum taaaa nisanda Microsoft "bütün" Windows/Windows Phone 8.1 ile çalışan cihazların Windows 10 güncellemesini alacağını söyledi.

sonuçta açtığı konu insanları bilgilendirmek değil yanlış bilgi vermek oluyor. kendisi de biraz araştırmış olsaydı Windows 9 diye bir şey olmadığını ve 10'u da 520'ye vereceklerini öğrenirdi. bu tarz konu açanların haklı oldukları noktalara zaten laf etmiyorum dikkat ettiyseniz uygulama konusunda tek kelime etmedim. siz de eleştirilerinizi bu şekilde yapıyorsanız araştırmak isteyenlere destek değil köstek oluyorsunuz. wp pişmanlıktır diye konu açmak kimseye yardımcı olmaz, wp'yi severek ve isteyerek eksiklerine rağmen kullanan tonla adam var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NamelessWonder -- 12 Eylül 2015; 23:03:20 >

• NamelessWonder kullanıcısına yanıt
    iyi de konunun acildigi tarihe bak. Konu 2013 yilinda acilmis. o zaman windows 10 haberleri yoktu. neredeyse tum siteler windows 9 haberleri yapiyorlardi. windows10 lumia520ye gelecek o konuda haklisin. Ama hic gelmemis gibi olan kesilmis surumu gelecek. L930 ile L520 ayni guncellemeyi alamayacak.

oyunlarin ve uygulamalarin 512 mb ram uyumsuzlugunda hakli. o tarihteki konulara bakarsaniz wp kullanicilari tarafindan hersey muthis olarak nitelendiriliyordu. o arkadasta acik acik memnuniyetsizligini belirtmis. yoksa foruma kalsa wp ramsizde calisacak. ama gercegi goruyoruz.

• Jeopol kullanıcısına yanıt
    konuyu hortlatanın kurbanı olduk o zaman Windows 9 falan diyince yeni konu sandım ben de
  • İlk akıllı telefonu olan adama tabiki wp iyi gelir. Kafanız mı güzel? Java'dan geçiş yapıyorsun, yarım akıllıda olsa akıllı telefon sistemi sonuçta. Tabiki javadan geçişte mutlu edecek.

Ancak şuan android ve iostan geçiş yapanlar sıkıntı yaşıyor. Dünyada tek mobil işletim sistemi wp olsa tamamda değil işte. Karşılaştırılacak ios ve android var.

Son olarak telefonun akıllı tarafını pek kullanmayan, java işletim sistemindeki kullanımına devam eden kişi tabiki wp kullanırken mutlu olur. Ancak ios yada android kullansada mutlu olur. Yani bazen aşırı saçmalayan ve fanboy olan insanlar var. Tuşlu telefon gibi kullan, sonra ilk akıllı telefonu olduğu için bu dünyayı kral zannet... Öyle değil işte.

Arkadaşlar demem o ki Windows phone'un şuanlık fanboyu olmayın. Gerçekten kendinizi rezil ediyorsunuz. Tamam fanboyluk, birşeylere taparcasına bağlanma, kendi üretimin gibi sahiplenmen sizin için ihtiyaç olabilir. Ancak bunu Windows Phone konusunda Allah aşkına yapmayın. Windows 10 çıksın duruma göre hareket edersiniz. Çünkü Windows Phone 8.1'in fanboy olunacak bir tarafı yok. Komik bile olmuyor yapmayın.

• psirik kullanıcısına yanıt
    Peki guzel kardesim senin haddine mi bana akil vermen. Sence ben ve buradaki senin tabirinle fanboylar bilmiyormuyuz ios ve androidi. Hadi biz urunu aldik fanvoy olduk sen sevmedigin kullanmadigin bir sey hakkinda neden bir taraflarini yirtiyorsun. Yoksa aslinda sen ios/android fanboyumusun.

Begenmeyen kullanmaz. Lg g3 aldim begenmedim sattim kullanmiyorum. Kullanirken bir kac msg attim kg g3 bolumunu olumsuz baska konu ile ilgiki mesajim yok. Ama siz windows a sovmek ibadet mis gibi surekli wp pismanliktir sudur budur. Yaraniz mi var nedir bu nefretiniz sebebi

Dostum arkadaşa yorumlar yazmışsın 2 yıldan bu yana diye kullanıyorum demişsin bende epeydir android kullanıyordum optimus gden sonra daha üst bir tele geçtim optimus g zamanlarında arkadaşım wp almıştı bleutoothtan resim atacaktım 2 saate açmıştım kullanılmaz demiştim sonra babama akıllı tel ihtiyacımız oldu çokta kullanmaz diye düşündüm gittim lumia 525 aldım tel geldi güncelledim kurcaladım sonra ilk gözüme çarpan ne oldu biliyor musun ya ben 2000tllere android aldım ama 400tllik tel daha hızlı o sıralar lumia 735 gelecek deniyordu hizliala geldiği gibi hiçbir yerde incelemeden verdim siparişi sonuç tüm uygulamalarım 735 te kullanıyorum ve çok memnunum androide göre eksisi yokmu var ama andoridinde wpye göre eksisi var işte burda wpnin artısı bana göre daha çok olduğu için wpden memnunum androidde aklıma soru işareti takılmadan bankacılık işlemi yapamıyordum virüs varsa nolur diye mesela yada kasmalarından dolayı gelen aramayı bile cevaplayamaz oldum diceksinki format at kapatıp aç ne gerek var al wp ne kapat ne format at kullan sadece ben onu yapıyorum

Kardeş boşver bunlara laf anlatılmaz,tutturmuşlar bi wp diye hatalarını eksiklikleri halen görmeden bileniyorlar ,w10m den ümit ediyorlar ama oda nafile,eleştiri ile sahiplenme arasındaki farkı çoğu bilmiyor kaldıramıyor buradakiler,bence sen son noktayı koymuşsun

• Konuyu 2013 te acmistim arkadsslar rastgeldim..520 den sonra seytana uyup 1020 ye terfi ettim ..windos 10 un 1020 ye hala gelmemesi sonucu su an android kullaniyorum wp sistemini dondurdum , cok fırsat verdim beklenti lerimi karsilamadi..gelisince bi ihtimal donerim..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.