Şimdi Ara

Windows Phone 8 Pişmanlıktır..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
2.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sırf nokia ya sempatimden dolayı bi lumia 520 aldım..alalı 4 ay oldu..telefondqn çok memnundum..sistem stabildi en önemlis..mağaza konusunda da sabır gösterdim..az uygulama olabilir ama temel uygulamalar var dedim..taa ki şu oyunların 512 mb ram desteklememesi canımı sıktı..temel programlar da nokia nın uygulamaları dışında rezalet çalışıyor..lumia 1020 ye terfi etmeyi düşünüyordum ama vazgeçtim..microsoft wp 8 e 2016 ya kadar güncelleme sözü verdi ama o da muamma..wp 9 u da büyük ihtimal en çok satılan wp lu telefon lumia 520 almayacak..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunların gelmemesi tam bir rezalet.

• quote:

Orijinalden alıntı: StevieRayVaughan

Oyunların gelmemesi tam bir rezalet.

bekle bekle nereye kadar olan bize oluyor..yok ram saçmalığı ,yok bilmem sisteme ayrılan ram miktarı vs vs..dünyanın 1 numaralı yazılım şirketi güya..

• winamp2 kullanıcısına yanıt
    1GB isteyen oyunlarda en fazla 1 ay içerisinde destek gelmezse umudu kesin derim.

• Arkadaşlar bu kadar karamsar olmayın, zaman içerisinde birçok uygulama ayarlanacaktır 512 Mb., ehh tabii bekle bekle nereye kadar, bu konuda hak veriyorum ...

• Ben telefon alırken 720 820 arasında gidip geliyordum iyiki 820 almışım bence arkadaşlar elinizdekileri elden çıkarıniyi bir wp alın pişman olmazsınız

• wp 9'u bence hiçbir lumia almayacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: winamp2

quote:

Orijinalden alıntı: StevieRayVaughan

Oyunların gelmemesi tam bir rezalet.

bekle bekle nereye kadar olan bize oluyor..yok ram saçmalığı ,yok bilmem sisteme ayrılan ram miktarı vs vs..dünyanın 1 numaralı yazılım şirketi güya..

Microsoft'la alakası yok bu olayın. Uygulama yapımcısıyla alakalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: tanchuc

wp 9'u bence hiçbir lumia almayacak

Bu kesin bilgimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg7

quote:

Orijinalden alıntı: tanchuc

wp 9'u bence hiçbir lumia almayacak

Bu kesin bilgimi?

"BENCE" demiş arkadaş. Sakin.
  • Bir kaç oyun için bu telefon alınmaz demenize de ayrı gülüyorum. Kimi seneye destek kesilecek der, kimi wp9 almayacak der. Nerden uyduruyorsunuz böyle şeyleri 2016'ya kadar destek alacak denmiş. Ayrıca oyun yapımcıları da 512 mb ram desteği ileriki günlerde gelecek denmiş, biraz sabır. Sanki tp2 bize geldi de ne oldu oynayabiliyormuyuz sanıyorsunuz. Bizde de sorunlu, oyun her girdiğinde baştan başlatıyor puanlar, coinler vs hep siliniyor. Ayrıca bunun windows ile nokia ile ne ilgisi var. Bak mağazaya gir oyunun altında kiloo, imangi, rovio felan yazıyor. Windows yazsa nokia yazsa tamam diyeceğim. Lütfen artık saçmalamaktan vazgeçin sırf bir kaç oyun yok diye 'bu telefonlar alınmaz' demek saçmalamanın da ötesinde, oyun konsolu değil telefon bunlar unutmalayalım.
  • Siz o telefonu aldığınızda o oyunlar mağazada bile yoktu ayrıca 512 mb ram desteğide ilerleyen zamanda gelicek deniyor.Bide telefon alırken gelişecek diye almayın sonra boşuna hayal kırıklığı yaşamayın

• coolsten kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum.

• wp9 tüm cihazlara gelirse 2016'da bu seferde cihaz kasıyor denecek veya tüm özellikleri çalışmayacaktır.
    aynı durumu ios'tada görüyoruz. bahsedilen süre 2-3 yıl bu süre içirisinde donanımlar dahada değişecek sonuçta. ben hala N95 ile devam ediyorum çoğu işimi ala görüyor tek sıkıntı artık küçük gelen ekran internet üzerinden video seyretmediğim için pek sıkıntı yok. internette çoğu işimi görüyorum. cihaz değiştirirsem şu an için 4" ve üzeri ekranlı bir cihaz için düşünebilirim. bence en önemli kriter batarya cihazların hala kullanım süreleri çok kısa s800 işlemci bile çok güç çekiyor tam yükte ya işlemci tüketimleri biraz daha aşağı çekilecek veya bataryaların büyümesi lazım. yeni işlemciler umut vaad ediyor mtk 6592 s800'ün yarısına yakın harcıyor tam yükte. ayrıca hala 4 gb 8 gb'lık cihazlar çıkıyor

• 512 mb desteği gelecek denilen uygulamalar umarım kısa sürede gelir yoksa bende pişman olacağım. Wp8 aldığıma değil 512 mb ramli telefon aldığıma yoksa wp8 den bir sıkıntım yok
  • Şimdi alacak olsanız ne alırdınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXSquaLLXx

Şimdi alacak olsanız ne alırdınız?

Sanırım 920 alırdım veya biraz daha bekleyip 525 alırdım wp8 den memnunum ama 512 mblere destek yok denecek kadar az biliyorum bu microsoftun sorunu değil uygulama yapımcılarının sorunu ama bu sorunu çözmesi gerekende microsoft
  • konuyu 512mb ramli tlf alınmaz şeklinde açsaydınız daha uygun olurdu. Sonuçta 512 mb ramli android alsaydınız onda da benzer hatta daha şiddetli sorunlar olacaktı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolsten

Bir kaç oyun için bu telefon alınmaz demenize de ayrı gülüyorum. Kimi seneye destek kesilecek der, kimi wp9 almayacak der. Nerden uyduruyorsunuz böyle şeyleri 2016'ya kadar destek alacak denmiş. Ayrıca oyun yapımcıları da 512 mb ram desteği ileriki günlerde gelecek denmiş, biraz sabır. Sanki tp2 bize geldi de ne oldu oynayabiliyormuyuz sanıyorsunuz. Bizde de sorunlu, oyun her girdiğinde baştan başlatıyor puanlar, coinler vs hep siliniyor. Ayrıca bunun windows ile nokia ile ne ilgisi var. Bak mağazaya gir oyunun altında kiloo, imangi, rovio felan yazıyor. Windows yazsa nokia yazsa tamam diyeceğim. Lütfen artık saçmalamaktan vazgeçin sırf bir kaç oyun yok diye 'bu telefonlar alınmaz' demek saçmalamanın da ötesinde, oyun konsolu değil telefon bunlar unutmalayalım.

Söylediklerinize harfiyen katılıyorum. Bence Türkiye'de "cep telefonu" olayı bambaşka bir boyutta. Evine ekmeğini zor götürenlerin cebinde Galaxy S4'ler görüyorum. Bazı ailelerde (hatta çoğu diyeyim), bütün aile fertlerinde son model telefonlar, üstlerine başlarına giyecek almıyorlar. (Ayranı yok içmeye atla gider çeşmeye hesabı) Nedir bu son model telefon takıntısı anlamıyorum. 2.5 yıl sonra ilk defa teknoloji mağazasına gittim telefon incelemek için. Mağazanın her yeri bomboş bir tek telefon bölümü tıklım tıklım. Neden telefonun bu kadar meraklısı bir milletiz çözemedim a dostlar...

Ondan sonra 512MB RAM'li telefonlara bir oyun gelmeye dursun. Hemen destek kesildi, almayın, eyvah sakın almayın pişman olursunuz gibi sözler. Zaten illa oyun için telefon alacak olan biri 512MB'lılara bakmaz. Ha aldı diyelim, mevcut oyunlar gayet yeterli. Minion Rush bile gelmiş daha geçen günlerde daha ne? Telefonda oynanacak oyun angry birds, jetpack, temple run, rail rush, angry gran run, hill climb.. gibi vakit geçirmelik basit oyunlardır. nova, halo gibi oyunlar şahsen bana saçma geliyor telefon için. Giderim adam gibi pc'de, laptopta oynarım o tür oyun oynamaya niyetliysem.

Son olarak herkesin belli bir bütçesi var, beklentisi var. Adam bütçem 600-700tl, internette dolaşmak istiyorum, stabilite olsun, müziğim olsun yeter diyor. Öbürü aman sakın 512MB'lı alma pişman olursun, oyunlar gelmeyecek, 1gb ram'den aşağısını alma diyor. Kardeşim biraz mantıklı yorumlar yapın ya.

• Giriş seviyesi makinayla 2016 da hem güncelleme istiyorsunuz, hem de tüm oyunlar sorunsuz oynatılabilsin istiyorsunuz.
    Yok microsoft wp9 telefonunuzu bir de hediye etseydi size..

Bir galaxy ace cihaz aldığınızda da aynı kafayı yaşar mıydınız merak ediyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.