Şimdi Ara

Windows Phone'a USB'den internet paylaşımı geldi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2014 sonlarında lumia1320'm vardı ve zevkle kullandım, sonra küçük cihaz ihtiyacından dolayı sattım :)

Küçük bir şirkette çalışıyorum, akıllı telefonlara geçiş yapacağız internet kullanımı için.
    Yalnız otomasyon işinde olduğumuzdan gerektiğinde saha bilgisayarlarına internet vermek şart.

android'de wifi hot spot ile birlikte usb hot spot da var bilirsiniz,
    son bıraktığımda windows phone'da yoktu. geldi mi acep?
    geldiyse şirket telefonlarını lumia aldıracağım. zaten mail falan kullanacağız, tek kritik nokta usb hot spot.

misal bu olay iphone'da da var ama itunes yüklü olmayan bilgisyara usb'den internet vermiyor meret.
    en rahatı android. lumialarda hala yoksa mecbur android alacağız. ihtimalle LG L fino.

Şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: zurrani

Merhaba arkadaşlar,

2014 sonlarında lumia1320'm vardı ve zevkle kullandım, sonra küçük cihaz ihtiyacından dolayı sattım :)

Küçük bir şirkette çalışıyorum, akıllı telefonlara geçiş yapacağız internet kullanımı için.
    Yalnız otomasyon işinde olduğumuzdan gerektiğinde saha bilgisayarlarına internet vermek şart.

android'de wifi hot spot ile birlikte usb hot spot da var bilirsiniz,
    son bıraktığımda windows phone'da yoktu. geldi mi acep?
    geldiyse şirket telefonlarını lumia aldıracağım. zaten mail falan kullanacağız, tek kritik nokta usb hot spot.

misal bu olay iphone'da da var ama itunes yüklü olmayan bilgisyara usb'den internet vermiyor meret.
    en rahatı android. lumialarda hala yoksa mecbur android alacağız. ihtimalle LG L fino.

Şimdiden teşekkürler...

Şuan OTG desteği yok o yüzden o dediğiniz şeyin olacağını zannetmiyorum.Windows 10 ile beraber gelecek ama onun da final sürümü yıl sonuna kadar gelmeyecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Saha bilgisayarına 20-30tlye wrilles adaptör alıp takın hocam,ozaman kablosuz ağa bağlanabilirsiniz bildiğim kadarıyla

• quote:

Orijinalden alıntı: tanseltan

Saha bilgisayarına 20-30tlye wrilles adaptör alıp takın hocam,ozaman kablosuz ağa bağlanabilirsiniz bildiğim kadarıyla

Ben 2 senedir öyle yapıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: darkmonstar35

quote:

Orijinalden alıntı: tanseltan

Saha bilgisayarına 20-30tlye wrilles adaptör alıp takın hocam,ozaman kablosuz ağa bağlanabilirsiniz bildiğim kadarıyla

Ben 2 senedir öyle yapıyorum

aynen aslında bir alternatif de o :)
    LG L Fino aldırdık geçen hafta.

herkese teşekkürler...
  • Aldıgınız telin fiyatı ne idi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

Aldıgınız telin fiyatı ne idi ?

1 ayn önce falan 600 liraydı, şu an 500 lira civarında satanlar var. vatan bilgisayardan aldık, 500'e.
    bizim teknik müdür arkadaş az daha samsung galaxy s3 mini alıyordu hepimize, ben engel oldum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.