Şimdi Ara

windows phone akıllı saat?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 640xl kullanıyorum ve telefonla kullanabilceğim akıllı saat arıyorum. Bildiğim kadarıyla microsoft band var bunun dışında bilğiniz saat varmı?varsa nerden alabilirim? Ayrıca microsoft band türkiyede teknoloji mağzalarında sarılıyor mu? Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bildigim kadariyla sadece microsoft band wp ile uyumlu. diger markalarin akilli saatleri ios ya da android isletim sistemine sahip telefona ihtyac duyuyor.
  • Microsoft band tum telefonlarla eslesebiliyor...microsoft ile iletisime gec tedarik icin yonlendiriceklerdir
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    Aliexpresste filan ios android wp uyumlu yazan saatler var. Ama ozellik olsun diye yalandan yazanlarda olabilceğinden pek güvenemedim. Acaba alan kullanan varmı ki diye merakımdan yazdım. Cevaplarınız için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: fred263

Aliexpresste filan ios android wp uyumlu yazan saatler var. Ama ozellik olsun diye yalandan yazanlarda olabilceğinden pek güvenemedim. Acaba alan kullanan varmı ki diye merakımdan yazdım. Cevaplarınız için teşekkürler.

MiBand falan destekliyor siz bir test edin mağazalarda ona göre alın

• quote:

Orijinalden alıntı: DreamofMirrorss

quote:

Sen yazdiktan sonra mi band'a baktim. Acikcasi mi band pek akilli saat degil. Sadece bazi sensorleri var. Wp destegi resmi olarak yok. Ancak wp magazada bir uygulamasi var.

Konuyu acan kisinin isine yarayacagini zannetmiyorum.ama ucuz birseymis. Denemek icin alinir

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

quote:

Orijinalden alıntı: DreamofMirrorss

quote:

Sen yazdiktan sonra mi band'a baktim. Acikcasi mi band pek akilli saat degil. Sadece bazi sensorleri var. Wp destegi resmi olarak yok. Ancak wp magazada bir uygulamasi var.

Konuyu acan kisinin isine yarayacagini zannetmiyorum.ama ucuz birseymis. Denemek icin alinir

Sonuçta "band" yani fazla bişey beklememek lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.