Şimdi Ara

Windows Phone Alıcam Ama Microsoft Desteği Devam Ettirir Mi ? Alsam Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Başlıktada Belirttiğim Üzere Windows Phone Bi Telefon Almak İstiyorum Ama Güncellemeleri Nasıl Olur Nokia Microsofta Devretti Diye Biliyorum Mesela Nokia 1020 Düşünüyorum Fotoğraf Hobim Var Ama Telefon Hakkında Bilgim Yok HTC Windows Phone da Olabilir İlla Nokia Değil Daha Önce Windows Phone Kullanmadım Symbiandan Geçicem Ve Desteği olmayan Bi Telefon Almak İstemiyorum Uygulama Ve Oyun Bazında Sıkıntısı Olsun İstemiyorum Bilgili Arkadaşlar Yardım Ellerini Klavyeye Uzatırlarsa Sevinirim

• Öncelikle Symbian'dan az da olsa eksiklikleri var. Symbian^3 için konuşuyorum. Symbian oyun-uygulama konusunda daha sıkıntılıydı bu konuda şüpheniz olmasın. Telefona gelince de Windows 10 güncellemesi alacak gerisi belli olmaz. Fotoğraf öncelikse aradığınız telefon zaten 1020'dir. Ama yakın bir zamanda üst modeli 1030 tanıtılması bekleniyor. Şu anki telefonunuz nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sizinle tamamen aynı durumdayım bende symbiandan geçicem ve bende kamera için alıcam ama tek fark ben 930 düşünüyorum çünkü 1020ye göre daha güncel ve daha iyi özelliklere sahip ama 1020 de 41 MP var derseniz haklısınız ancak şöyle bir sorun varki ekranı 361 PPI dı sanırım yani çektiğiniz fotoğrafın kalitesinin ancak PC de anlaşılabileceğini tahmin ediyorum ayrıca daha denim almadılar

Sistem bence sürekli güncel kalır ama tam olarak emin değilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eP_362 kullanıcısına yanıt
    Şuan Telefonum Yok Malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyikalp

Şuan Telefonum Yok Malesef

Symbiandan geçeceğim dediğiniz için sormuştum.

Şöyle Söylim NOKİA e72 Vardı Geçen Sattım O Yüzden Şuan Yok
  • quote:

Şöyle Söylim NOKİA e72 Vardı Geçen Sattım O Yüzden Şuan Yok

Dediğim gibi Windows Phone'nin eksiklikleri var mı? Var. Fakat Symbian'dan geçilmeyecek kadar değil. Güncellemelerle kapatılmaya devam ediliyor. Güncelleme konusunda sıkıntınız olmasın. Microsoft satın aldı ama cihazların arkasında durmaya devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eP_362 -- 8 Şubat 2015; 15:13:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hımm Peki 1020 için ne dersiniz bilgileriniz dahilinde bi kasma donma türü şeyler oluyor mu biliyormusunuz
  • quote:

Hımm Peki 1020 için ne dersiniz bilgileriniz dahilinde bi kasma donma türü şeyler oluyor mu biliyormusunuz

Olmuyor. Bir de ana konusuna bakarak kullanıcı yorumları dahilinde daha iyi bilgi sahibi olabilirsiniz.

• Kameranın yanında şarjda önemliyse 830 ya da 735i öneririm 1020nin şarj süresi yeterli olmaz sanırım

• fenerli1965 F kullanıcısına yanıt
    830 ve 735 in kameraları 1020 ile kıyaslanabilir mi ? şarj problem değil 1 gün gitse yeterli taşınabilir şarj cihazım var yetmediği zamanlar onu taşıyorum yanımda sorun olmuyor
  • 830 kamera açısından yakın sayılır ama 1020 tabiki önde.MWCde 1330 duyurulacak o da 14 mp diyorlar ama bekliyemem diyorsanız 1020 tasarım ise 830 bence

• fenerli1965 F kullanıcısına yanıt
    Kamera Bakımından Düşük Olucak Oda Korkum Şu Ki nokia Serisine Desteği Keser Mi Microsoft Bu Önemli Benim İçin
  • Fotoğraf hobiniz varsa zaten piyasada alınabilecek en iyi telefon 1020 dir. Donanım olarak da güçlü denim güncellemesi gelecek zaten önceden göze çarpan bazı sıkıntılar giderilmiş olacak. Ekstra w10 güncellemesi alacak ondan sonrasını kimse bilmiyor zaten öyle bir açıklama yok. Microsoft Nokia diye bırakmıyor zaten onun elemanlarını çalıştırıyor hiç bir telefonu sadece kapağında Nokia yazıyor diye geri plana atmadı. Denim güncellemesi bile ilk 520 ye geldi

• Ben hem güncellik hemde güç bakımından 930 diyorum
    Bu arada wp almayın diyen kardeşlerimize aldırmayın
    Anlayan anlar

• Hangi oyun ve uygulamaları kullanırsınız sıklıkla?
    Kamera konusunda sizi üzmeyeceğine eminim. Ama uygulama konusunda bir şey diyemem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lumia 1020 tartışmasız en iyi kamerası olan telefonlardan.güncelleme konusunda kuşkunuz olmasın.2017 sonuna kadar destek verileceği açıklandı.sonrası için bilinmiyor.benim tavsiyem biraz beklemeniz çünkü sızıntılar 1020nin devamı olarak 1030un geleceğini gösteriyor.ki o telefon windows 10 ile gelecektir.bence bekle hem daha iyi bir windows phone deneyimi yaşarsın windows 10 ile çoğu sıkıntı giderildi.
  • yok wp alma diyen yok çevremde kullanan yok çünkü :) benim gözüme hoş geliyor wp
  • uygulama olarak teamwiever skype whatsapp mobiett namaz vakitleri şuan aklıma gelenler bunlar
    oyun olarak androidten gözüme çarpan bi oyun yok açıkçası ama grafikleri iyi oyunları tercih ederim genelde modern combat olsun asphalt serisi olsun dead trigger gibi oyunları seviyorum
  • acaba 1030 ne zaman çıkar ki şuan telefonum yok benim o yüzden sıkıntılı oluyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.