Şimdi Ara

Windows Phone Batıyor Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar ne yazık ki olan haberleri hepimiz duyuyoruz Windows Phone için haberler iyi değil peki sizce Windows Phone can mı çekişiyor ben şu an telefonumun her şeyinden gayet memnunum hiç bir sıkıntım yok ve böyle bir sistem batarsa çok üzülürüm çünkü tam aradığım sistem buydu fakat insanların kafasında şu algı var

Kanka Nokia bitti la Sen android samsung al
    Ve daha 4 gün önce karşılaştığım senaryo şu (Mediamarkt)
    Adamlar Windows Phone inceliyorlardı ve Sözde teknoloji görevlisi yanlarına yanaştı adamın cümlesi şu
    Abi Windows Phone kullanamazsın sen android al Samsung ve Lg al dedi
    Burada çalışanların da bir suçu yok aslında çünkü Samsung ve Lg satılan cihaz başına o şirkete prim ödüyor Peki Microsoft şey gibi para var neden aynısını yapmıyor ve reklam yaptırmıyor ki Microsoft diğer reklam konularında çok iyi 👍 Samsung ve Lg firmalar arasında en nefret ettiğim 2 marka peki siz Bu konuda ne düşünüyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birilerine battığı ortada. Marketlerdeki adamlar da buradan okuduklarını millete sallıyor işte. W10 mobil tam çıksın. Androit ve ios programları mağazaya gelsin. Ne olacağını göreceğiz. Aralıkta belli olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dünkü wp satış rakamlarından sonra ben de batmaz ama gelişim yavaşlar diye düşünüyordum ki, yazılım tarafındaki büyüme nedeniyle ms corp hisseleri 1 günde %12 artarak 2001den beri en yüksek tırmanışını yapmış.

yazılım tarafındaki ekonomik gelişme dolaylı yoldan wp'deki gerilemeyi tolere edebilcek seviyede gibi görünüyor
  • Her gel batıyor te allam

• Windows Phone işi bir süre daha böyle ya düşer ya da yerinde sayar.

Olay Microsoft'a kalmış tamamen.

• Microsoft'un reklam yapmasına gerek yok, reklam yaptırmasına gerek var. Eğer mobil kısımda ciddiyse Minecraft vs. ile uğraşacağına Instagram, Facebook, Snapchat üçlüsünü en stabil ve görsel bakımdan zengin hale getirip telefonlara koyacak ve birkaç ünlünün eline verecek telefonları, ondan sonra bakın bakalım neler oluyor.

Microsoft şuan mobil kısımda ciddi değil gibi geliyor bana. Windows Mobile bölümünün kapatılması söz konusu bile olamaz. Batmaları için önce Microsoft'un ciddi olup, son kozlarını oynaması lazım. Xbox ve Mobile kısma pek önem vermiyor bu aralar. Kısacası kimsenin endişelenmesine gerek yok, uzun yıllar Windows Mobile varlığını sürdürecek.

• Nokia satılmadan önce Windows Phone'lu cihaz satışı başına 100 TL komisyon veriyordu satıcıya.

Soruya gelecek olursak Windows 10'dan bi cacık olmazsa Windows Phone davası biter.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle Windows Phone batmaz. Batarsa Microsoft batar kaldı ki bu imkansız. Windows Phone ancak Microsoft'un kararıyla piyasadan çekilebilir. Ve öyle gözüküyor ki Windows 10 Mobile'dan elde edilecek zarar halinde bu durum Microsoft'un mobil piyasadan elini ayağını çekeceğine işaret olur. Ve bu durumun tek sorumlusu Satya Nadella olacaktır. Reklamcılıktan anlamayan paraya kıyamayan berbat bir Ceo..

• Görüyor musunuz sayın editörler? Haberleriniz yanlış anlaşılıyor. Ne derdiniz var Microsoft ile anlamıyorum. "Lumia satışları büyük düşüşte", "Microsoft'un gelirleri düşüyor" (bu haberin başlığı değiştirildi önceden "Microsoft'un yazılım satışları iyi, donanım satışları kötü" şeklindeydi.)
    Bkz:  Windows Phone Batıyor Mu? (Biyturs_OnSr'nin yorumundan alıntı)

Söylemekten bıktım ama bu kadar Microsoft karşıtı haber yapılmaz. Objektiflik adına bir şey yok dh'de. Tekrar söylüyorum teknoloji haberleri DH'den okunmaz.

Şuraya bak windows phone batıyor mu diyor adam. Yanlış anlaşılacak haberler yapıyorsunuz ve bence bunu bilerek yapıyorsunuz!

edit: Konuya gelirsek Windows Phone yok artık Windows 10 var öncelikle. Ve hayır battığı falan yok devam ediyor geliştirilmesi. Insider programı da sona yaklaştı artık mobil son sürüm hazır sayılır. Lumia cihazlar da üretilmeye devam edecek 950, 950 XL ve 550 yeni tanıtıldı, 650 sızdı daha da gelecek cihazlar merak etmeyin. Band 2 de çıktı o da devam ediyor. Surface artık daha da iyi. HoloLens ise henüz tam olarak satışa çıkmaya hazır değil ancak 2016'da geliştirici versiyonları gönderilecek.

Microsoft hakkında yapılan gelir düşüşü haberi ise adı üstünde "gelir düşüşü". yani zarar etmiyor sadece biraz daha az kar ediyor. Ki bir süredir Lumia cihaz çıkmıyor bunun da katkısı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VatandA.Ş. -- 24 Ekim 2015; 21:00:20 >

• O nicki almayi ben istiyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: CLloyd is real

O nicki almayi ben istiyordum

kısmet değilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VatandA.Ş. -- 24 Ekim 2015; 21:41:27 >
  • WP batarsa forumdaki troller düşünsün can sıkıntısından ne yapacaklarını bilemezler saldıracak yeni yer arayışına çıkarlar
  • Nokia Lumiaların üretimi durdu zaten,hali hazırda 3 tane Microsoft cihazı var tutulan bir de 735 ekle 4 cihaz.Bir zahmet satışı düşsün cihazı yok adamların.Orana baktığımızda aslında arttırmış cihaz satışını.

Windows Phone tarafı diye bişey kalmadı Windows 10 for Mobile diye bişey var artık yani işletim sisteminin bir parçası.Windows 10 olduğu surece Mobile da olacaktır

• Adamlar tek platform yapıyor. .windowsphone batıyor mu diye başlıklı konu açılıyor...
    Bu neyin yarışı anlamadım
    Olayları heyecanla takip ediyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: DreamofMirrorss

Nokia Lumiaların üretimi durdu zaten,hali hazırda 3 tane Microsoft cihazı var tutulan bir de 735 ekle 4 cihaz.Bir zahmet satışı düşsün cihazı yok adamların.Orana baktığımızda aslında arttırmış cihaz satışını.

Windows Phone tarafı diye bişey kalmadı Windows 10 for Mobile diye bişey var artık yani işletim sisteminin bir parçası.Windows 10 olduğu surece Mobile da olacaktır

Bu da mantıklı.

Bu tartışmalar uzar gider fakat son noktayı Microsoft koyar gibime geliyor. Bir an önce Windows 10 Mobile yayınlansın artık.

• Olaylar olaylar microsoft yaş tahtaya basarmı sadece bizim troller son kozlarını oynuyo çünkü onlarda biliyor ki bu sistem oturursa android i sollayacak

• burada ki bir çok kişiden daha eskiyim bu forumda. naçizane tavsiyemdir haberleri dh den almayın. dh ye ne yaptı microsoft bilmiyorum ama özellikle haberler çarpıtılıyor

tabi işin bir de şu kısmı var Allah herkese beyin vermiş. dh nin saçma sapan haberlerini insan aklı ile deli saçması olduğunu anlar.
  • Ms gibi multi milyar dolarlık bir şirketin her zaman bir yedek planı olur.şu an toplamda 75-77 milyon civarında kullanıcısı olan windows mobil bölümü eğer w0mobile çıktıktan sonra yeterli sayıda telefon satışlarına ulaşamazsa,aynı amazon'un yaptığı gibi microsoft'un kendi android işletim sistemiyle yeni telefonlar görebiliriz.Takip ettiğim kaynaklara göre,önümüzdeki 6 ay,1yıl Windows10Mobile için çok önemli ve ilginç zamanlar olacak,eğer project astoria gibi uygulamalarda windows'un ''app gap'' sorununa çare olmazsa ''Windroid'' tarzı bir microsoft'un kendi android versiyonu gibi birşey görebiliriz.

Ama sonuç ne olursa olsun,ben memnunum 735imden.

• oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    Yorumunuza katılmamak elde değil. Özellikle mobilite programlarında Wp , Microsoft yerden yere vuruluyor. Sıfırdan yazılmış bir işletim sisteminin tabiki eksikleri olacak ve evet, güncelleme-ilave özellikler yavaş geliyor.

Eleştiriler tabi ki yapılacak, ki biz bile eleştiriyoruz ve kendi bölümümüzden genç, ateşli arkadaşlardan eksileniyoruz Ancak dh geneli ve mobilite programlarındaki eleştirilerin, programlardaki "WP'den uzak durun...WP alacağınıza gidin şunu alın.." gibi "yönlendirmelerin" (!) olmaması, yorumların daha dikkatli yapılması ve tarafsız olunması gerekiyor.

Bunları da her fırsatını bulduğunda programda gündeme kimin getirdiğini hepimiz biliyoruz..!

Ülkemizdeki teknoloji konusunda isim yapmış, ağırlığı olan bir forumda, yetkililerin (nefret etseler de) konulara daha tarafsız, objektif yaklaşması gerekiyor kanaatimce.

Syg.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seckinar -- 25 Ekim 2015; 13:32:49 >

• Batma söz konusu olsa kilit ekranı yayımcısı vs. bir sürü şeyi satın alarak kendi bünyelerine katmazlardı ileriye yatırım yapıyorlar artık ne kadar ilerisi kaldıysa.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.