Şimdi Ara

Windows Phone Bize Ne Öğretti ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Telefoncuların nokia'ya(en bilinen olduğu için) düşman olduğunu öğretti, telefoncuları geziyorum dokunmatiği çabuk bozuluyormuş alan yokmuş ondan satmıyorlarmış, o dokunmatiğin dandik olduğu modeller piyasada tarihi eser diye geçiyor, ilk akıllı telefon uygulamasından kalma muhabbet.
  • Kamerayı açarken sürdürülüyor yazısı öğrette. Lumia 630. Sabırlı olmayı öğretti(magaza)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dranova

Okuldaki kız L925 kullanıyordu bende de L720 var deyip kıza yürüdüm, sevgili olduk .

Hangi okulda ben l925 kullanıyordum kız bunda retrica var mı dedi yok dedim çekti gitti

• Çoğu kişi kameranın sürdürülüyor yazısına takılmış. Öncellikle bahsi geçen kamera uygulaması Nokianın sistemden ayrı yayımladığı bir uygulama. Sistemin kendi kamera uygulamasının bir saniyeden kısa sürede açıldığını bilmediğinizi umuyorum. Dışarıdan yayımlanmış uygulamalarla sistemi suçlamak yanlış olur. Bugün buglu yayımlanmış bir oyun için kendi sisteminizi mi yoksa oyunun kendisini mi suçlarsınız ? Ayrıca sürdürülüyor yazısının kasma olduğunu yazan dostum belli ki bu işlerden anlamıyorsun, tamam biz de görmek istemiyoruz bu yazıyı lakin zorlamadığın surece çıkmayan bir yazı için bu kadar ağır eleştiriler yapman doğru değil. Kasma dediğimiz olayın ne olduğunu android kullanan kardeşlerimize sorarsanız size çok daha iyi şekilde anlatırlar. Tekrar söylemek istiyorum biz ve benim gibi düşünen Windows Phone kullanıcıları telefonumuzdan ve sistemimizden memnunuz. Lütfen saygı gösterin. Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lylat

AKILLI ADAMLARA ŞUNU ÖĞRETTİ:
    Sürdürülüyor Eşittir KASMA.

GERİ ZEKÂLILARA ŞUNU ÖĞRETTİ:
    Sürdürülüyor Eşittir STABİL

Microsoft HAYVANLARA Şunu Öğretti:
    Windows CE ,Windows Mobil
    Windows 7,Windows Phone 8 ile insan olmayı öğrenemedim sizden Farksızım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZQ

Nexus serisi hariç android den uzak durmayı öğretti.

Çok parası olmayan yada telefona çok para vermek istemeyen insanların 300-400 liraya android alıp parasıyla rezil olmak zorunda olmadığını öğretti.

Bir markanı isterse urun gamındaki en ucuz cihazdan en pahalı cihaza kadar hepsine güncelleme (36 ay) verilebileceğini öğretti.

İnsanımızın ihtiyaçlarını belirlemeden araştırmada etmeden bir urunu alıp, ihtiyacını karşılamayınca urunu kötülediğini öğretti.

Telefon rehberine girmenin aslında o kadar da zor olmadığını bunun için beklemeye gerek olmadığını öğretti.

Uzar gider. Velhasıl bu demek değildir ki wp en iyi sistemdir. Her sistemin kendine göre eksisi artısı vardır. Önemli olan bütçeyi ve beklentileri belirleyip ona göre cihaz almak.

çok güzel anlatmışsınız.

ayrıca 512 Ram ile akıcı bir şekilde neler yapılabildiğini, akıllı telefonların iyi ve hızlı çalışması için hepsinin de 2 Gb - 3 Gb Ram'a ihtiyaç olmadığını,

mobil teknoloji dünyasının Ios ve Android etrafında dönmediğini, dünyanın bu cihazlardan ibaret olmadığını, Ios pahalıyken ekonomik ve rahat şekilde akıllı telefon kullanmak için androide muhtaç olmadığımızı öğreti bana.

syg.

• iPhone 6 kullanıyorum artık. Lumia 920 kenarda duruyor öyle. Artık sürdürülüyor yazısını görmemek beni öyle mutlu ediyor ki.

Telefonun ilk hali hız olarak iyiydi. Güncelleme geldikçe yavaşlayan bir sistem wp. Her güncellemede hata sayısının arttığını gördüm ben.

• Wp alarak hayatımın hatasını yaptığımı öğretti. 15-20 yıl önceki cep telefonlarında bile telefondaki numaraları sim karta taşıma özelliği vardı, wp'de YOK!.
    Ayrıca ilk çıktığında wp alan herkese sinir krizi geçirtti. Geçen sene 1400- 1500 liradan 925 bu sene 700 liradan satılıyor. Adamın içine oturur.
    Wp almak için beklemeniz gerektiğini öğrendik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu wp olunca neden hep felsefik konular açılıyor?

• İnsanların , para verdiği malı nasıl olumune savunduğunu gösterdi bana

Olmayan ozelliklerine gerek yok diyerek cevap verip kendilerini nasıl tatmin ettiğini oğretti

• Yeni yasiyorsun sen bu duyguyu biz 7 sene once iphone ile yasamistik ayni duyguyu

• quote:

Orijinalden alıntı: Lily Allen

quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

Pişmanlığı öğretti
    Sabretmeyi öğretti
    Androidden şaşmamamız gerktiğini öğretti

+11

Dostum Lily Allendan ne istedin allah aşkına?
    Bari kendi adınla açaydın hesabı. Kirletiyorsun kadının adını..

Geçmişine hiç bakmıyorum ama şu 860 mesajından kesin 860 ı Microsoft ve WP aleyhtarı mesajlardır.
    Bu kadarına da PES
  • xalpay kullanıcısına yanıt
    hocam sanki küçük esnaftan bahsetmişsin. microsoft ve nokia gibi devlerden bahsediyoruz bahsediyoruz. apple tamam da, google daha dünkü çocuk. mobilde şu anki durumları başarısızlıktır.
  • Yüksek vergilerden yada Türkiye özel fiyatlamalardan dolayı aslında alt seviyede f/p olacak lumiaların haliyle bu kadar eleştirildiğini öğrendim.

• quote:

Orijinalden alıntı: badtrip

quote:

Orijinalden alıntı: Lily Allen

quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

Pişmanlığı öğretti
    Sabretmeyi öğretti
    Androidden şaşmamamız gerktiğini öğretti

+11

Dostum Lily Allendan ne istedin allah aşkına?
    Bari kendi adınla açaydın hesabı. Kirletiyorsun kadının adını..

Geçmişine hiç bakmıyorum ama şu 860 mesajından kesin 860 ı Microsoft ve WP aleyhtarı mesajlardır.
    Bu kadarına da PES

Valla hatundan soğudum be

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: xalpay

ben biraz ticari taraftan değineyim ne öğretti biliyormusunuz?

pazara hakim insanlar varken bile sonradan da her türlü pazara girip pay alabileceğinizi, sabırlı davranır ve güzel bişeyler ortaya koyarsanız büyük sanılanlara bile gün gelip kafa tutabileceğiniz öğretmiştir.

Aslında işin aslı,

pazardaki küçük firmalar, büyük firmaların büyümelerine izin verdikleri sürece büyüyebilirler.

Tabi ki Microsoft dünyanın en büyük firmalarından ama WP yeni!
    Samsung Microsoftun büyümesini istemese, fiyatları %50 kırsa bir anda.. kim gider alır WP söyle bana?
    Samy zarar eder mi?
    Yine etmez, firma LCD panel üreticisi... bu sefer sürümden de götürür..

Durum bundan ibaret..

• Bir 8x kullanicisi olarak bir daha htc alinmamasini ogretti

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.