Şimdi Ara

Windows Phone Facebook uygulamasında bir sorun yaşıyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.. Lumia 830 kullanıcısıyım. Telefonla beraber yüklü gelen facebook uygulamasıyla facebook'a ne fotoğraf ne de video hiçbir şey yükleyemiyorum. Yükle dedikten bir süre sonra ''Güncelleştirilemedi'', ''Başarısız oldu'' şeklinde uyarılar veriyor ve yüklemiyor. Üstelik de söz konusu fotoğraf veya videonun çözünürlüğü çok düşük seviyeye getirdiğim halde yine aynı hatayı veriyor. Bu sorunun kaynağı ne olabilir ? Nasıl aşabilirim bunu ?

• Uygulamayı kaldırıp tekrar yükleyin. Sorun çözülmezse Facebook Beta'yı kullanabilirsiniz:
    http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/facebook-beta/93da5d29-daf0-4783-9ed5-a87b33247ec6
  • O hatayı bende de veriyor ancak baktığımda yüklemeyi yapmış olduğunu görüyorum nedense..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erhanercan kullanıcısına yanıt
    Yanıt veren tüm arkadaşlara teşekür ederim. İşlerimin yoğunluğu nedeniyle daha yeni okuyabildim mesajları.

Bende bu hatadan sonra maalesef yükleme işlemi de gerçekleşmiyor hocam.. Aynı video yada fotoğrafı, art arda defalarca yükleme denemesinden sonra anca yükleyebiliyorum yada yükleyemiyorum..
  • Facebook normal mobil sitesinden yükleyin hocam ben Facebook uygulamasını sadece haber okumak için kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StipMG

Facebook normal mobil sitesinden yükleyin hocam ben Facebook uygulamasını sadece haber okumak için kullanıyorum

+1

Birde çok işleri varmış gibi uygulamayı düzeltmediler hala. Haber okumak bile zorlaştı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Facebook Beta'yı deneyin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.