Şimdi Ara

Windows Phone Kullanıcıların 4 Yıldır Kobay Yerine Konması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Final sürüm çıkardık demelerine rağmen yıllardır betadan çıkamayan işletim sisteminin en büyük sorunu.
    Hep bir gelişme vaadi ile eksik bir sistemi giriş, girişcik, orta, ortacik, amiral, amiralcik gibi telefonlarla piyasaya süren Microsoft'un kullanıcıları keklemesi.
    Windows phone 8 de bildirim paneli gibi olması gereken özellikleri getirmeyip, Microsoft'un bir de bizim telefon diğerlerinden daha stabil ve hızlı argümanını kullanması.
    Daha Windows 10 mobile i tanıtmasindan bir ay GEÇMEDEN, FİNAL SÜRÜMDEN SONRA İKİ GÜNCELLEME DAHA VAR AYAĞINA YİNE BİTMEMİŞ BİR SİSTEMİ SUNMAYA ÇALIŞMASI BUNUN EN NET GÖSTERGESİDİR.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam merhaba
    Hoşçakalın
    İyi Forumlar
  • Benim tahminim 1-2 sene içerisinde Microsoft Surface telefon çıkartacak. Yani cep telefonunda normal Windows olacak. Windows Phone ise Symbian gibi tarihin tozlu raflarında unutulup gidecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 15 Aralık 2015; 23:36:25 >
  • Ne diyelim ki hocam.

Haklısınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısın be hocam bende dertliyim

Hep içi boş vaatleriyle kandırılıyoruz. 2 yıldır Lumia kullanıcısıyım, ilk aldığım gün büyük bir hevesle, gelişecek dedim, gelişecek dediler. Hala gelişiyoruz. Sürekli gelişen bir İşletim Sistemi olur mu ya? Ulan birgün acaba gelişmiş işletim sistemi olacak mı? Donanımhaber bile uygulama yazmıyor, neden diyorum, kullanıcı yok diyor faso fiso.. Bilinmeze doğru hızla ilerliyoruz, sonumuz hayrolsun..
  • Benzer başlığı bende açmıştım ama uzun uzun yazmama rağmen anlatamadım! Birazdan windows kader mahkumları topnalır ve sizi linç eder sistemin ne eksiği varmış gayette stabil, kullanışlı der mesajın içine bu sinir bozucu işaretleri ekler ve gider. Çok doğru bir tepsit yaptınız sistem yıllardır beta halinde bende bunu savunuyorum.

• Yani metro arayüz kadar iğrenç bir şey hayatımda görmedim. Hadi uygulama kıtlığı geliştiricilerin ilgi duymamasindan dolayı. Peki o iğrenç bildirim paneli ne? Ayarlar, kamera, takvim, saat hepsi birbirinden itici. Daha estetik, daha yumuşak hatlar, yumuşak geçişler, şeffaf arka planlar yapmakta mı geliştiricilerin elinde. PAİNT TERK ARAYÜZÜ BEĞENEN SAVUNAN INSANLARDA VAR.

Windows phone haber sitesindeki ve forumda wp konularındaki yorumlara bakın Windows u babasının malı gibi savunan ve Android, İos'a b,o,k atan insanlar var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanxml

Benzer başlığı bende açmıştım ama uzun uzun yazmama rağmen anlatamadım! Birazdan windows kader mahkumları topnalır ve sizi linç eder sistemin ne eksiği varmış gayette stabil, kullanışlı der mesajın içine bu sinir bozucu işaretleri ekler ve gider. Çok doğru bir tepsit yaptınız sistem yıllardır beta halinde bende bunu savunuyorum.

Bazen sık sık forumda tartışıyoruz. Adamlar öyle bir savunuyor ki kullanmasak bizi kekliyecekler. Üç yıl HTC 8S kullandım. Bana kardeşimden bedavaya geldi. Para vermedim anlayacağın.
    Ama para vermeme rağmen benim bile içim sızladı giden paralara. Androide bir geçtim Windows Phone a olan gıcıklığım BİR MİLYON KAT DAHA ARTTI O DERECE.

• quote:

Orijinalden alıntı: yoksulseytan22

quote:

Orijinalden alıntı: hakanxml

Benzer başlığı bende açmıştım ama uzun uzun yazmama rağmen anlatamadım! Birazdan windows kader mahkumları topnalır ve sizi linç eder sistemin ne eksiği varmış gayette stabil, kullanışlı der mesajın içine bu sinir bozucu işaretleri ekler ve gider. Çok doğru bir tepsit yaptınız sistem yıllardır beta halinde bende bunu savunuyorum.

Bazen sık sık forumda tartışıyoruz. Adamlar öyle bir savunuyor ki kullanmasak bizi kekliyecekler. Üç yıl HTC 8S kullandım. Bana kardeşimden bedavaya geldi. Para vermedim anlayacağın.
    Ama para vermeme rağmen benim bile içim sızladı giden paralara. Androide bir geçtim Windows Phone a olan gıcıklığım BİR MİLYON KAT DAHA ARTTI O DERECE.

Bende o HTC 8s denen garabeti babama almıştım çok kullanışsızdı sadece şekli güzeldi. Lumia 920 kullanmıştım şimdi bakıyorum adam güncelleme gelince lumia 920 müthiş birşey olacak sanıyor hayallerde yaşıyor işte.

• @Silentscream12 hoocak seni şöyle alalım diyeceÄŸin bir ÅŸey var mı adamlar haklıı gibi

• HTC 8S Windows Phone un yüz karasıdır. Microsoft böyle bir telefonun çıkmasına nasıl izin verdi hep şaşarım. Gerçi aynı garabeti 530 ile kendisi de yaptı olmadığını görünce minimum depolama gereksinimini 8GB a çekti.

Gerçekten bakıyorum telefonumda, sadece işletim sistemi 3.35 GB tutuyor. Bunun uygulaması haritası ıvırı zıvırı var. 4 GB, ki o da çarpan farkından dolayı gerçekte 3.72 GB oluyor, depolama ile nasıl becerdiler aklım almıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 16 Aralık 2015; 8:50:02 >
  • Kamerası için lumia 1020 almıştık abime, yani onda da bir şey yaptığın yok. Çünkü donanım ne kadar güçlü olursa olsun işletim sistemi tırt. Yahu Microsoft'un kendi yaptığı KİLİT EKRANI kasmadan çalışmıyor. Birde 1 gb zorunluluğu ile gelmişti. 1gb ram olan telefonda bile çalışmayan kilit uygulaması yaptılar adamlar. Windows 8.1 in ön izlemesine katılmıştım htc8s ile o bile hiç değilse final sürümle az çok aynı performansı veriyordu. Lumia 925 e şu en son çıkan 10 ön izlemesini yükledim. Abi resmen kafayı yedim. Kasımın sonlarında verilen beta bu kadar kötüyse Aralık'ta çıkacak Final sürüm hiç iyi değil. 925 dayı oğlunun bu arada. Ben 5 ay önce Androide geçtim kurtuldum.

• Gelişmenin sonu yok. Windows gelişiyor da android, ios gelişmiyor mu? Güncellemelerden gelişme anlamını çıkarılacaksa android 6'da ios da 9'da geliştirilmiş olmuyor mu? Android 5 gelişmesi tamamlanmış, ios 8 gelişmesi tamamlanmış birer sistemlerse, android kullanıcıları 5'te kalsınlar, 6'ya güncellemesinler telefonlarını, ios kullanıcıları da 8'de kalsınlar, 9'a yükseltmesinler telefonlarını. Hani gelişmesini tamamlamışlar ya. Uygulamaları da güncellemesinler, mesela instagram uygulamasına güncelleme geldiğinde android ve ios marketten güncellemesinler mesela. Gelişmesi tamamlandıysa, yeterliyse instagramın.
  • Örneğin redstone güncellemesi ile android ya da iosda olup windowsda olmayan bir özelliğin windowsda da olmasını bekliyor, ümit ediyorsanız, niye bekliyorsunuz ki? O özellik android ya da iosda bulunuyordur zaten. Oralardaki özelliklerin windowsa gelmesini bekleyeceğinize siz gidin o özelliğin olduğu platformlara. Htcye, samsunga, iphonea geçin. İos ve androidle aynı seviyede olması gerekiyorsa lumialara ne gerek var, lumia kullanmanın ne anlamı var? İos windowsun gelişmişiyse ios orada. Alın birer iphone 6s. Niye kendinize eziyet çektiriyorsunuzki?

• Olay çok basit aslında istemiyorsan git başka platforuma ios, android

• Son olarak, clash of clans, instagram kararlı sürüm, periscope vb. sizler telefonlarınızı aldığınızda windows marketinde vardılar da microsoft daha sonra marketten kaldırmadı ya. Zaten yoktular. Ama google ve apple markette vardılar. Bunları bile bile, göre göre aldınız telefonlarınızı.

Bazı arkadaşların facebook ve twitter'ın evrensel uygulaması olmadıklarından yakındıklarını görüyorum. Android ve ios için evrenseller mi bu iki uygulama? Evrenseller mi?

Yarın instagram wm için kararlı sürüme geçsin, ios ile aynı seviyeye gelsin, bu seferde ama evrensel değil diye tabiri caizse mızmızlanmalar başlar.

• Bence esas sorulması gerekn sorun, microsoft bu telefon işinde kararlı mı? Yani ben koca microsoftum, zararına bile olsa bu telefonları üreteceğim ve satacağım diyor mu? Ben telefonu microsoft desteği için (ve de ucuz olduğu için_535) aldım. Microsoft uygulamaları ve bir iki program bana yeter. Ama microsoft ios ve android için kendi uygulamalarını daha önce ve stabil çıkarıyorsa işte orada bir sorun var demektir. İnşaallah microsoft önce bizim için uygulamalarını çıkartır ve günceller, daha sonra diğerlerine çıkarır ya da çıkarmaz.
  • Arkadaşlar note 2 ile aranızdan bugün itibariyle ayrıldım.
    Allah size de nasip etsin.
    İyi forumlar

• cadde19 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam.

Yakın zamanda bende ayrılacağım gibi görünüyor ama önce Windows 10'na bir şans vereceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

Hayırlı olsun hocam.

Yakın zamanda bende ayrılacağım gibi görünüyor ama önce Windows 10'na bir şans vereceğim.

Valla ben o şansı verdim ve hakkını çoktan kaybetti.
    Sadece şunu söylemek istiyorum dünya varmış.....

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.