Şimdi Ara

Windows Phone - Lumia Yaşadığım sorunlar hatalar. alacaklar okusun(kullanıcı yorumu) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
17 Misafir (3 Mobil) - 14 Masaüstü3 Mobil
5 sn
323
Cevap
3
Favori
9.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SkyTech74

quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

lumia 920 iki sene önce 1850 tl ye alınmış. şimdi 600 tl edermi bilmem. bence bu konuda her ne kadar görünmesede orda olan adam haklı. 4s bile hala 1200 tl satılıyor. genede bir sefere 3000 tl bir telefona vermek bana iyi bir fikir gibi gelmesede 3 yılın sonunda iphone daha karlı bir alış veriş olur

Keşke herkes sizin gibi kabul edebilse.Bende Lumia kullanıyorum ama buradakiler öyle savunuyorlar ki sanki babasının firması.

funboy vs diyorlar ya. ha ben Microsoft un fanıyım. fakat gerçekler de ortada. şimdi olmayan bir şeyi söyleyip aptal konumuna düşmeye gerek yok.
  • quote:

Pil dirumu nedir hocam. lumia 920 de 2g ole cok memnundum oyun oynamasam 3gunu gordugu oluyordu

Lumia kullansanda kullanmasanda yerdi. Akşamdan sabaha %10-20 yerdi.
    Maşallah bu 6-8 saatte %1 yiyor yemiyor. O sensörleri kontrol eden işlemci cidden aşırı tasarruf sağlıyor telefon beklemedeyken.
    5 saat ağır kullanımı rahat çıkarıyor. Lumia 2 saatten sonr %20'ye inerdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

quote:

Orijinalden alıntı: the voyager

fiyat özellik ve performans olarak ios, beta aşamasındaki 8.1'e göre daha eleştirilebilir bence

Beta olmadanki halinide biliyoruz be hocam, ayrıca her ne kadar adı beta olsada neredeyse full gibi çalışıyor, ios7'nin betasının ne durumda olduğunu bilmeyen yoktur heralde

Alıntıları Göster
    arkadaşlar öncelikle kusura bakmayın yazılanların hepsini okuyacak vaktim yok
    ilk mesaja gözattım ama göremedim,

babama windows phone alayım diyorum ama şu arama tuşunun doğrudan internete girmesi çok sinirimi bozdu arkadaşımda telefonu kurcalarken.
    onunkinde değiştirilemiyordu ama bu arama tuşunun işlevinin değiştirilebildiği modeller var mı yoksa inatla internet mi açılacak?

Teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: genc1923

babama windows phone alayım diyorum ama şu arama tuşunun doğrudan internete girmesi çok sinirimi bozdu arkadaşımda telefonu kurcalarken.
    onunkinde değiştirilemiyordu ama bu arama tuşunun işlevinin değiştirilebildiği modeller var mı yoksa inatla internet mi açılacak?

Teşekkürler...

daha 1 sefer kullnmadım. Google'a ayarlıyorsun, 3 ayrı sayfaya yönlendiriyor en son yaklaşık 40-50 saniye sonra google'a ulaşıyorsun.
    bing seçersen hoş bir sayfa çıkıyor. Uzak arama sonuçları ve açmak için tıkladığında exproler'a yönlendirmesi aşırı sinir bozucu.
    heralde spotlight aramadan haberdar değiller. Annem kelimesini aratmak istediğinizde 6-7 saniye sürüyor kişilerde bulması, her seferinde süre aynı.

• yine mi sen geldin , gitmiş birde başlığı değiştirmiş Yahu nedir sendeki bu eziklik anlayamadık , git hangi telefonu alıyorsan al ,hergün senin saçma konunu görmek zorunda mıyız.

şikayet ettim şu trölü banlasınlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arkadasx

yine mi sen geldin , gitmiş birde başlığı değiştirmiş Yahu nedir sendeki bu eziklik anlayamadık , git hangi telefonu alıyorsan al ,hergün senin saçma konunu görmek zorunda mıyız.

Burası forum ve burada insanlar kullandığı şeyler hakkında yorum yapsınlar diye var.
    Yazımda hayır o öyle değil Dediğin bir yer var mi ? Öyle bir hata yok Dediğin yer ?

Başlıkta ios yazmasından hoşlanmıyordum. Trollük yapıyormuşum gibi hissediyordum. Böyle daha iyi oldu başlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörünmezAdam -- 12 Ekim 2014; 1:49:38 >
  • quote:

quote:

yine mi sen geldin , gitmiş birde başlığı değiştirmiş Yahu nedir sendeki bu eziklik anlayamadık , git hangi telefonu alıyorsan al ,hergün senin saçma konunu görmek zorunda mıyız.

Burası forum ve burada insanlar kullandığı şeyler hakkında yorum yapsınlar diye var.
    Yazımda hayır o öyle değil Dediğin bir yer var mi ? Öyle bir hata yok Dediğin yer ?

Başlıkta ios yazmasından hoşlanmıyordum. Trollük yapıyormuşum gibi hissediyordum. Böyle daha iyi oldu başlık

Yazdıklarının yarısı doğru ise diğer yarısı yanlış , senin amacın en başından beri karalama yapmak.Sen burada bilgi almaya çalışsaydın sana yardımcı olurduk. Şu videoyu ileri alırken pıt pıt diye ses geliyor yazmıştın geçen aylarda, bende sana gdr1 güncellemesini yap sorun kalkıyor demiştim. Şimdi yine hala aynı şeyleri yazmaya devam ediyorsun.

Klavye deki Türkçe tahminler gdr1 ile düzeldi ama sen inatla hala sorunlu diye yazmakta diretiyorsun.
    İe ye laf atmışsın ,ios daki safari daha dosya bile indiremiyor. Çoğu videoyu açamıyor. İlk önce aynaya bak ondan sonra ie ye laf atarsın
    Wpdeki Wifiye laf atmışsın , iphone 6 ile wifi kopmadan internete giriyorsan gel bir kurbanlık keselim senin için
    Wp şişiyor filan yazmışsın nasıl anladın telefonun şiştiğini , balonmu bu mübarek : )) Eğer diğer klasöründen bashediyorsan benim telefonda şuan diğer klasörü sadece 0 byte yer kaplıyor.Senin telefonun şişiyorsa telefona biraz diyet yaptır.

Haa bu sistemin hiç eksiği yokmu elbette eksikleri var , benide bazen çileden çıkartıyor . Ama gelip konu açacak kadar olan şeyler değil. Her sistemde bazı ufak tefek aksaklıklar olabilir. Şuan telefonumu değiştirsek gider ios değil android alırdım.Android gelişmişlik bakımından çok çok iyi durumda.Sony z2 veya z3compact şuan alınabilecek en iyi telefonlar.

Bu arada İos8 güncellemesinin sorunlu olduğunu dünya alem öğrendi , şimdi biz ios boktan bir sistem diye gidip ios bölümüne konu mu açalım. güncellemeler sistemdeki hataları düzeltmek içindir. Ama senin amacın farklı.
    Belli ki 2500 lirayı bir tenekeye verince içine oturmuş , anlaşılan sende buraya gelip wpye laf sokunca acını hafifletmeye çalışıyorsun

İstersen yönetime söyleyelim , görünmezadamın konusunu Üst konu yapsınlar. Siteye bütün girenler görsünler , devamlı konuya mesaj yazıp yukarıda tutmak zorundada kalmazsın güzel arkadaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightwalker23 -- 12 Ekim 2014; 2:09:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Facebook mesajları güncellenmiyor. Eski mesajlar duruyor. Siz de de böyle mi?

• quote:

quote:

quote:

Yazdıklarının yarısı doğru ise diğer yarısı yanlış , senin amacın en başından beri karalama yapmak.Sen burada bilgi almaya çalışsaydın sana yardımcı olurduk. Şu videoyu ileri alırken pıt pıt diye ses geliyor yazmıştın geçen aylarda, bende sana gdr1 güncellemesini yap sorun kalkıyor demiştim. Şimdi yine hala aynı şeyleri yazmaya devam ediyorsun.

Klavye deki Türkçe tahminler gdr1 ile düzeldi ama sen inatla hala sorunlu diye yazmakta diretiyorsun.
    İe ye laf atmışsın ,ios daki safari daha dosya bile indiremiyor. Çoğu videoyu açamıyor. İlk önce aynaya bak ondan sonra ie ye laf atarsın
    Wpdeki Wifiye laf atmışsın , iphone 6 ile wifi kopmadan internete giriyorsan gel bir kurbanlık keselim senin için
    Wp şişiyor filan yazmışsın nasıl anladın telefonun şiştiğini , balonmu bu mübarek : )) Eğer diğer klasöründen bashediyorsan benim telefonda şuan diğer klasörü sadece 0 byte yer kaplıyor.Senin telefonun şişiyorsa telefona biraz diyet yaptır.

Haa bu sistemin hiç eksiği yokmu elbette eksikleri var , benide bazen çileden çıkartıyor . Ama gelip konu açacak kadar olan şeyler değil. Her sistemde bazı ufak tefek aksaklıklar olabilir. Şuan telefonumu değiştirsek gider ios değil android alırdım.Android gelişmişlik bakımından çok çok iyi durumda.Sony z2 veya z3compact şuan alınabilecek en iyi telefonlar.

Bu arada İos8 güncellemesinin sorunlu olduğunu dünya alem öğrendi , şimdi biz ios boktan bir sistem diye gidip ios bölümüne konu mu açalım. güncellemeler sistemdeki hataları düzeltmek içindir. Ama senin amacın farklı.
    Belli ki 2500 lirayı bir tenekeye verince içine oturmuş , anlaşılan sende buraya gelip wpye laf sokunca acını hafifletmeye çalışıyorsun

İstersen yönetime söyleyelim , görünmezadamın konusunu Üst konu yapsınlar. Siteye bütün girenler görsünler , devamlı konuya mesaj yazıp yukarıda tutmak zorundada kalmazsın güzel arkadaşım

Telefonum Güncelleme bulmuyor. Daha önce kaç kere sıfırladım ne Yaptım ne ettim bulamadı hatta sırf bunu için konu açtım diğer Şeyler için yaw he he gidiyorum ve iş yine paraya bağlanıyor.
    Çoğu videoyu açamıyor derken ? Orjinal player'ın desteklediği biçimlere bakman yeterli sadece.
    Şişmeden ne anladığın belli. Ilerde Android alırsan asil şişmeyi orada öğreneceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

Facebook mesajları güncellenmiyor. Eski mesajlar duruyor. Siz de de böyle mi?

Aynen öyle aşağıdan yenile demen gerekiyor

• quote:

quote:

Teşekkürler...

daha 1 sefer kullnmadım. Google'a ayarlıyorsun, 3 ayrı sayfaya yönlendiriyor en son yaklaşık 40-50 saniye sonra google'a ulaşıyorsun.
    bing seçersen hoş bir sayfa çıkıyor. Uzak arama sonuçları ve açmak için tıkladığında exproler'a yönlendirmesi aşırı sinir bozucu.
    heralde spotlight aramadan haberdar değiller. Annem kelimesini aratmak istediğinizde 6-7 saniye sürüyor kişilerde bulması, her seferinde süre aynı.

teşekkürler cevabın için,
    yani ne yaparsak yapalım illa internete bağlanıyor o tuş, internetten ayıramıyoruz?

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler...

teşekkürler cevabın için,
    yani ne yaparsak yapalım illa internete bağlanıyor o tuş, internetten ayıramıyoruz?

aynen öyle. Cyanogene for wp diyorlardı, belki o zaman değiştirmek mümkün olabilir ama rom root'la uğraşacak adam gider m7 alır, çakar sağlam bi romu öttürür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörünmezAdam -- 12 Ekim 2014; 21:24:38 >

• 8.1 güncelleme sinden sonra salibinden.comda sırala seçeneklerinden birini seçersen hata veriyor.

Bir de arkadaş hakketten uygula bolumu leş.

Ne yahoo mail
    Ne gmail adam akıllı.
    Flipboard yok.
    Kişiler kopyalanmıyor sim e

Allah kahır bela

Ama Wp çok basit. O yüzden süper

• quote:

Orijinalden alıntı: serseri sirin

8.1 güncelleme sinden sonra salibinden.comda sırala seçeneklerinden birini seçersen hata veriyor.

Bir de arkadaş hakketten uygula bolumu leş.

Ne yahoo mail
    Ne gmail adam akıllı.
    Flipboard yok.
    Kişiler kopyalanmıyor sim e

Allah kahır bela

Ama Wp çok basit. O yüzden süper

flipboard mağazada var.
  • montaj34 kullanıcısına yanıt
    Şimdi baktım. Yok abi...

Ben 3. Kişilerin değil şirketin kendi uygulaması olmalı mesela
    500px kendi uygulama sını yapmış ama her firmanın yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: serseri sirin

Şimdi baktım. Yok abi...

Ben 3. Kişilerin değil şirketin kendi uygulaması olmalı mesela
    500px kendi uygulama sını yapmış ama her firmanın yok.

Nasıl bulamadın burda işte

http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/flipboard/e5723a43-42c8-4e25-b322-115f07bd44f1
  • montaj34 kullanıcısına yanıt
    Vayy arkadaş ram yetersiz ondan yokmuş... Tuhhh

Eyw. Teşekkürler

• quote:

lumia 920 iki sene önce 1850 tl ye alınmış. şimdi 600 tl edermi bilmem. bence bu konuda her ne kadar görünmesede orda olan adam haklı. 4s bile hala 1200 tl satılıyor. genede bir sefere 3000 tl bir telefona vermek bana iyi bir fikir gibi gelmesede 3 yılın sonunda iphone daha karlı bir alış veriş olur

1850 lira mı telefonun çıkış fiyatı 1650TL nasıl 200tl daha fazla aldınız

Ayrıca aynı zamanda çıkan OneX ve S3'den daha pahalı fiyatı şu an

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elsa kullanıcısına yanıt
    Türkcell işde ne yapsa olay. Ben ikinci el aldım cihazı bilemiyorum tek bildiğim türkcell çıkışlı

• Elsa kullanıcısına yanıt
    One X hepsiburada üzerinde en düşük 999 lirayı gördü. 920 ise şu an 750 civarında. 32 gb 925 bile 1049 lira.

İşin daha komiği; zamanında S3 Mini'den çok daha pahalı olan 820, şimdi neredeyse onunla aynı fiyat. Lumia cihazlar piyasada tutunamamasından olsa gerek çok fazla değer kaybediyor.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.