Şimdi Ara

Windows Phone - Lumia Yaşadığım sorunlar hatalar. alacaklar okusun(kullanıcı yorumu) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
3
Favori
9.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Emretas205

Bayaa geç olmuş o zaman :)

Zaten kızdığımda o 1 Yıldır hiçbirşey adam gibi gelişmedi hatta geriye gitti.
    Bildirim çubuğu zaten olması gereken birseydi onun haricinde hiçbirşey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GörünmezAdam kullanıcısına yanıt
    Bence seri gelişiyor 1 yılda gelinen nokta ciddi bir wp telefonun android uygulama alması aşırı iyi birşey bunlar durarak yapılmaz yanlış yorumluyorsun krdeşm bildirim çubugu olması gereken birşey ve eksik hala o bildirim çubugunu geliştirmeleri lazım daha ben android kullanıyorum wp ilk çıktıgında kullanmıştım telefon seri hızlı stabil 512 ramle yapılamayacak şeyleri yapabiliyor wp sisteme bence kızma açıkçası android telefonun ömrü 2 yıl gerisinde ne uygulama ne güncelleme hiçbirşey almıyor WP ise her güncellemeyi ellerinden geldikçe vermeye çalışıyor kısarak ta olsa . android e geçtim sırf tamamen sistem otursun dıye WP almadım fakat şu telefondan sonra ki 2 3 yıl artık ne kadar olacaksa gene WP olur. Açıkçası sistem sıralamam benim İos>WP>Android :) 1 2 yıla herkezin elinde WP ler gezecek buna inanıyorum :) Windows gibi bir şirket bu telefonları boş üretmez .
  • quote:

Bence seri gelişiyor 1 yılda gelinen nokta ciddi bir wp telefonun android uygulama alması aşırı iyi birşey bunlar durarak yapılmaz yanlış yorumluyorsun krdeşm bildirim çubugu olması gereken birşey ve eksik hala o bildirim çubugunu geliştirmeleri lazım daha ben android kullanıyorum wp ilk çıktıgında kullanmıştım telefon seri hızlı stabil 512 ramle yapılamayacak şeyleri yapabiliyor wp sisteme bence kızma açıkçası android telefonun ömrü 2 yıl gerisinde ne uygulama ne güncelleme hiçbirşey almıyor WP ise her güncellemeyi ellerinden geldikçe vermeye çalışıyor kısarak ta olsa . android e geçtim sırf tamamen sistem otursun dıye WP almadım fakat şu telefondan sonra ki 2 3 yıl artık ne kadar olacaksa gene WP olur. Açıkçası sistem sıralamam benim İos>WP>Android :) 1 2 yıla herkezin elinde WP ler gezecek buna inanıyorum :) Windows gibi bir şirket bu telefonları boş üretmez .

windows'10'dan sonra birdaha microsoft ürünü kullanmayacağıma kendi kendime söz verdim. Pc'yi satıp macbook alacağım. o yüzden windows benim için tamamen bitmiştir.

macbook güzelde çogu şeye izin vermiyor pişman olursun bilgisayar konusunda . telefon görecelidir herkezin istegi farklıdır.
  • quote:

macbook güzelde çogu şeye izin vermiyor pişman olursun bilgisayar konusunda . telefon görecelidir herkezin istegi farklıdır.

Profesyonel shop ve solid kullanıyorum. En alt seviye Mac, en üst seviye pc ile yarışıyor bu programlar için

Shop vs. iş için iyi bir bilgisayar ama oyunların çogunu açmıyor :)
  • Aranızdan ayrıldım.. Meraklısına, Windows Phone Maceram ve Yorumlarım
    http://www.brkshn.com/windows-phone-maceram-ve-yorumlarim
  • quote:

Shop vs. iş için iyi bir bilgisayar ama oyunların çogunu açmıyor :)

Valla oyun oynan modeli 6500 lira gt750m var İntel haricinde onda. Ondada battlefield 4 ultrA oynanır.
    Zaten ps3 var, tepe tepe oynuyorum ne telefonumda oyun var ne bilgisayarımda

• quote:

Orijinalden alıntı: puraxays

Aranızdan ayrıldım.. Meraklısına, Windows Phone Maceram ve Yorumlarım
    http://www.brkshn.com/windows-phone-maceram-ve-yorumlarim

Sırf bu forumdan aramızdan Ayrılan en az 50. Kişisiniz
    Windows kullanan kaç Kışı forumda takılıyordur acaba

Ne anlamda dediniz anlamadım. Forumla bir alakası yok veya yorumlarımda insanlar wp'yi bırakıyor demedim. Kendi bakış açımdan yaşadığım tecrübeleri yazdım. Herkesin beklentisi ve bakış açısı farklı, saygı duyarım. Bana göre değilmiş onu öğrendim. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: puraxays

Ne anlamda dediniz anlamadım. Forumla bir alakası yok veya yorumlarımda insanlar wp'yi bırakıyor demedim. Kendi bakış açımdan yaşadığım tecrübeleri yazdım. Herkesin beklentisi ve bakış açısı farklı, saygı duyarım. Bana göre değilmiş onu öğrendim. :)

Sadece iç geçirdim hocam

• Arkadaşlar kendimi bildim bileli nokia kullandım tabi ondan öncesindede ericson a 1018im vardı sonra 6600 derken 6630 derken n95 dokunmatiği facia olduğu için tekrar e72ye dönüş yaptım teller akıllandı lg optimus Gye geçtim herşey güzeldi kardeş abi hadi birer g3 patlatalım dedi gaza gelip gittik aldık elimde hala e72 ve g3 var fakat geçenlerde koltukta g3le oynarken elimden kaydı koltuğa düşüp ordanda parke zemine yan kasası çarptı sonuç ekran kırıldı:) ama kullanılıyor hala g3 bölümünde resim var ve hemen aklıma nokianın sağlamlığı geldi ki e 72 telim üst kattan merdivenlerden düşerek alt kata kadar sağlam inmeyi başarmıştı hemen windows phone sayfasına girdim yorumlara baktım iyide yorumlar var kötüde yorumlar var nokianın dandik tel çıkartacağını pek düşünmüyorum dedim ve telefon için arayışta olan babamı denek olarak lumia 525 aldırdım dün akşam kurcaladım güncellemeleri yükledim telefon sağlam yapıda g3e göre çok sağlam yapıda klavyesi on numara g3te büyük harfler olmasına karşılık hep başka harfleri tanımlıyor anlayacağınız bazı yorumlarda sosyal ağları kötülemişler whatsup yükledim kardeşime anlık attım ve hiçbir sıkıntısı yok telin tek sıkıntısı ki almadan önce bunu nokia bildiriyor ön kamera ve flaşı yok fakat ben bu 525i kullanırken kardeşim en son g3le 525i kıyaslıyordu g3e toz kondurmaz kendisi halen der kılıf alsaydın kırılmıyacaktı diye ama öylede aldığın telin ne anlamı var ozaman, kardeşimdeki yorumlar abim 525 çok hızlıymış gerçekten; ben telimden memnunum cevabı alındı abim 525in klavyesi sorunsuz g3 sıfırla düzelir cevabını aldım abim bu paraya çok iyi telefon: bizim g3 daha iyi cevabı aldım en son kendisi inceliyordu ve 2binlik teline bakıp bizimki daha iyi derken hadi bundan daha iyidirde dedim karşılaştırdığın lumia 1520 olsaydı ne diyecektin diye sordum ve cevap alamadım:) cevabı ben vereyim g3 gerçekten iyi telefon fakat android sisteminde ve sonuç olarak e72min yerine nokia 735 veya 830 almayı planlıyorum 930 modelinin bataryası değiştirilebilir olsaydı onu alma sansım yüksekti bide batarya performası az sanki şuanda kullanmadım ama bence lumia 735 ile 1320ve 1520 bataryaları sorunsuzdur diye düşünüyorum biraz biraz sizleri bilgilendirdiysem ne mutlu bana sormak istediğiniz birşey varsa cevaplarım iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mydonose2 -- 23 Ekim 2014; 10:09:11 >

• +1000 lira etmez WP'li cihazlar şuan. sebebi uygulamaların berbat oluşu. Para ile rezillik resmen uygulamalar.
  • Nokia lumia 720 kullanıyorum.İnternet explorer dan hiç memnun değilim sitelerle çok uyumsuz.Onun dışında uygulamalar çok yetersiz.resmi uygulamadan çok 3 parti şahıs uygulamaları dolu.onun dışında güvenli bi sistem ,hala ama biriyle kaç dk konuştuğunu göremiyosun.3 g yi kısayoldan açıp kapatamıyosun.Hala apple gift card tarzı bi hizmeti yok.Çoğu uygulama ios ta güncelken lumiada güncel değil örnek turkcell dergilik aynı uygulamada ios da yeni sayılar varken hala lumiada ağustos sayıları var.açıkçası uygulama geliştiricileri fazla şu an windows için çalışmıyor maalesef
  • iPhone 4S bile benim Lumia 925'den iyi be adam kaç saat uyumuş ona bile bakıyor ortalama .Biz hala ne zaman instagram betadan çıkar .

• Hocam iphone'da bayramdan önce geçtim. Hadi 1 ay oldu de. Instagram dün 6.1.4'e güncellendi. Ben geçtiğimde 6.1.2'ydi.
    Bu sırf instagram. Whatsapp, Facebook Twitter kendini 2 haftada bir güncelliyor. Ha bu arada benim güncellemeden haberim bile yok, sadece hızlandığını farkediyorum hata zaten olmuyor. Güncelleme geçmişinden bakıyorum şu anda.
    Lumia'da ne Facebook ne Twitter ne instagram var. Hatta YouTube bile yok

• Bende kac aydır lumia lara bakıyorum ama karar veremedim ben android de surekli (gunde 1 kere) rom degistiren biriyim kurcalarım her yeri windows alsam sıkılırmıyım acaba yoksa nexus 5 falanmı alsam suan sony L kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuchiki

Bende kac aydır lumia lara bakıyorum ama karar veremedim ben android de surekli (gunde 1 kere) rom degistiren biriyim kurcalarım her yeri windows alsam sıkılırmıyım acaba yoksa nexus 5 falanmı alsam suan sony L kullanıyorum

Nexus 5 ile devam et bakma WP'a hele hele 925 falan aman diyim pil sorunları uygulama güncelsizliği hiç bulaşmayın derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bende kac aydır lumia lara bakıyorum ama karar veremedim ben android de surekli (gunde 1 kere) rom degistiren biriyim kurcalarım her yeri windows alsam sıkılırmıyım acaba yoksa nexus 5 falanmı alsam suan sony L kullanıyorum

Ayrıca dikkat et,bazıları babasının firması gibi koruyanlar var yok işte elmaya o kadar para verilir mi yok işte android kötü.Onların gözünde her zaman WP en iyisi ne kadar eksik olursa olsun.

Değil mi hocam @GörünmezAdam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

quote:

Ayrıca dikkat et,bazıları babasının firması gibi koruyanlar var yok işte elmaya o kadar para verilir mi yok işte android kötü.Onların gözünde her zaman WP en iyisi ne kadar eksik olursa olsun.

Değil mi hocam @GörünmezAdam

Sagol hocam iphone alamam para cok onun ama nexus 5-6 alırım fiyata göre :)

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.