Şimdi Ara

Windows Phone - Lumia Yaşadığım sorunlar hatalar. alacaklar okusun(kullanıcı yorumu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
3
Favori
9.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: omerakcakaya

komi hocam hiç iphone kullanmadıysanız eğer iphone5 bile sizi uçuracaktır

kendi ip5'imi kız arkadaşıma vermiştim ara sıra yaptığı güncellemelerden sonra bakıyorum bi genel olarak kontrol ediyorum. hiçbir kasma takılma yok hala.. tabi siz güncel olanı 5s i alın alacaksanız ve 6 yı beklemeyecekseniz..

edit: kelime düzeltildi..

O da doğru ama insan aldı mı en iyisini istiyor. Kaldı ki para konusunda da çok fark olmaz ama bunun için bir 4-5 ay daha gerek.
  • quote:

hocam estagfurullah yargılamak ne haddimize :)

artık sızıntılarla işin esprisini iyica kaçırdılar. tahminimizden farklı birşey çıkmaz herhalde bu saatten sonra.. 5s iyi ama gerçekten. a7 işlemci ve m7 motion işlemcisi ile birlikte 64 bit olayının ilk adımı... iphone6 da işlemci olarak ne çıkacak merak ediyorum açıkcası :) adamlar daha yapmadıkları 64 bit işletim sistemi için cihazları önden hazırlıyorlar ipad air ve 5s lerle..

Şu deep web işi baya aştı son günlerde evleaks iyi çalışıyor

Ya şimdi ilk çift işlemcili model 4s şimdi normalde bakıyorum androidin ilk çift işlemcili modelleri s2 ve htc sens. Xe
    Şimdi 4s hala takır takır çalışırken hala sorun çıkarmazken s2 ve xe'nim birçok problemi var yeni oyunları kaldırmaz oldu hiçbir güncellemeyi alamadı
    Buna bakacak olursak bence 5s ilk 64 bit olmasına rağmen sorun çıkaracak bir makineye benzemiyor, bence rahatlıkla alınabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Komi

quote:

kendi ip5'imi kız arkadaşıma vermiştim ara sıra yaptığı güncellemelerden sonra bakıyorum bi genel olarak kontrol ediyorum. hiçbir kasma takılma yok hala.. tabi siz güncel olanı 5s i alın alacaksanız ve 6 yı beklemeyecekseniz..

O da doğru ama insan aldı mı en iyisini istiyor. Kaldı ki para konusunda da çok fark olmaz ama bunun için bir 4-5 ay daha gerek.

Valla ne yalan söyleyim önüme bir 5s birde 6 koysanız tereddüt etmeden 5s'i alır giderim ben
    6, ios yüklenmiş lg g3 gibi duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

quote:

Orijinalden alıntı: Komi

quote:

Valla ne yalan söyleyim önüme bir 5s birde 6 koysanız tereddüt etmeden 5s'i alır giderim ben
    6, ios yüklenmiş lg g3 gibi duruyor

Aynen. Çok çirkin olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

quote:

hocam estagfurullah yargılamak ne haddimize :)

artık sızıntılarla işin esprisini iyica kaçırdılar. tahminimizden farklı birşey çıkmaz herhalde bu saatten sonra.. 5s iyi ama gerçekten. a7 işlemci ve m7 motion işlemcisi ile birlikte 64 bit olayının ilk adımı... iphone6 da işlemci olarak ne çıkacak merak ediyorum açıkcası :) adamlar daha yapmadıkları 64 bit işletim sistemi için cihazları önden hazırlıyorlar ipad air ve 5s lerle..

Şu deep web işi baya aştı son günlerde evleaks iyi çalışıyor

Ya şimdi ilk çift işlemcili model 4s şimdi normalde bakıyorum androidin ilk çift işlemcili modelleri s2 ve htc sens. Xe
    Şimdi 4s hala takır takır çalışırken hala sorun çıkarmazken s2 ve xe'nim birçok problemi var yeni oyunları kaldırmaz oldu hiçbir güncellemeyi alamadı
    Buna bakacak olursak bence 5s ilk 64 bit olmasına rağmen sorun çıkaracak bir makineye benzemiyor, bence rahatlıkla alınabilir

hocam bende onu demek istemiştim zaten.. 5s zaten yeni nesil işlemciye sahip. yani aslında 5 ile 5s arasında ciddi bir fark var. 6 ye neyi bıraktılar onu merak ediyorum. 5s te zaten 64 bit işlemci var. bencede alırken tereddüt edilmemeli..

• fena bir halde nokia fanıyken ben de vazgeçmek zorunda kaldım..

1320den 5s e geçtim..

şu uygulamalar konusunda o kadar sineye çektim o kadar sabrettim ki.. bardagı taşıran son noktayı iett uygulaması koydu..

enparayla yaptığım 1 yıllık kavga da cabası..

bi uygulama reklamını görüyorsun..sağ alt köşesinde android ve appstore...

mal yerine koyuluyor wp ler..

ama yine de düşük fiyatın stabilite şampiyonu wpdir..

500lira için 525 f/p

900lira için 1320 f/p şarj şampiyonu telefonlardır göZümde

• Bence bu sorunları mikrosfta bu kafayla giderseniz biz dahil bir çok kişi apple a geçecek şeklinde iletmek lazım adamlar bir cyan yayınlayacaklar birtürlü yayınlayamadılar çok yavaşlar hemde çoooook

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulamaların verimsizliği insanı iyice çileden çıkarıyor. Ios bu yönden çok avantajlı.

Elinden düşürmeden kullanırsan 5S'in şarjı da maksimum 3 saat gider.

5S'i M8 ile takas ettim; batarya suresi çok çok daha uzun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 8 Temmuz 2014; 17:43:36 >
  • Elmaya gecinde yaglı kazığı bir guzel yiyin derim :) üstüne saga bakmazsın, sola donemezsin arkana hic bakma dogru yürü tarzında bir dolu kısıtlaması var önü en acık ve her konforu sunan ve sunucak olan sadece WP vardır.
    64 bit su an icin sadece bir reklam uzaya fuzemi yolluyorsunuzki o kadar ram ihtiyacı olan programlar var teknik konuları kulakdan dolma bilgilerle yorumlamayın 64 bit 3,4 sene sonrasının isi simdinin degil ustelik programlarda ona gore yazılmalı ki hangi program 64 bit uyumlu sorarım :)
    Robotu zaten adamdan saymıyorum bile daha yeni derleme olayını cozduler bunuda yok pilden tasarruf yok daha hızlı program yukleme diye kakalıyorlar iste altında linux uzerinde java onunda uzerinde programları olunca surekli sallanıyor boyle :) isin ozu teknik konuları bilmeden yorum yapmayın derim.
    Arkadasda alsın 630 kalan parası ilede mis gibi tatil yapsın bu isleride cok takmayın yasamda bi dolu guzel ve tatılması gereken sey var...

• 2000 lira paramız olduda biz mi geçmedik ios'a

• quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

Elmaya gecinde yaglı kazığı bir guzel yiyin derim :) üstüne saga bakmazsın, sola donemezsin arkana hic bakma dogru yürü tarzında bir dolu kısıtlaması var önü en acık ve her konforu sunan ve sunucak olan sadece WP vardır.
    64 bit su an icin sadece bir reklam uzaya fuzemi yolluyorsunuzki o kadar ram ihtiyacı olan programlar var teknik konuları kulakdan dolma bilgilerle yorumlamayın 64 bit 3,4 sene sonrasının isi simdinin degil ustelik programlarda ona gore yazılmalı ki hangi program 64 bit uyumlu sorarım :)
    Robotu zaten adamdan saymıyorum bile daha yeni derleme olayını cozduler bunuda yok pilden tasarruf yok daha hızlı program yukleme diye kakalıyorlar iste altında linux uzerinde java onunda uzerinde programları olunca surekli sallanıyor boyle :) isin ozu teknik konuları bilmeden yorum yapmayın derim.
    Arkadasda alsın 630 kalan parası ilede mis gibi tatil yapsın bu isleride cok takmayın yasamda bi dolu guzel ve tatılması gereken sey var...

Sonuçta sayfaları 2 kat hızlı çözmüyor mu ? Sistem şu anki en iyi android+windows'dan 2 kat hızlı çalışmıyor mu ?
    Varsın 2 yıl sonranın teknolojisi olsun lg ve samsung 4k film olmayan ülkede çatır çatır 4k tv satmıyor mu ? Samsung daha 4 çekirdeğe destek verebilen android surumu varken s4'ü çıkarmadımı ?

• Ben bu acı gerçeği çok önce dile getirmiştim. Sanırım forumda Lumia 1520 alan ilk 10 kişiden biriyim. Şu an beni ios a geri dönmekten alıkoyan 3 şey var. Ekran boyutu, şarj dayanıklılığı ve iphone 6nın henüz çıkmış olmaması. Eğer iphone 6 çıkana kadar wp hem işletim sistemi hem yazılım çeşitliliği ve guncelliği anlamında adam olmazsa (olamazsa demiyorum dikkatinizi çekerim. Microsoft isterse 1 ayda ios seviyesine getirir bu işletim sistemini) windows Phone ailesinin ruhuna fatiha der gider buyuk ekran iphone 6 alırım

• quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

Elmaya gecinde yaglı kazığı bir guzel yiyin derim :) üstüne saga bakmazsın, sola donemezsin arkana hic bakma dogru yürü tarzında bir dolu kısıtlaması var önü en acık ve her konforu sunan ve sunucak olan sadece WP vardır.

Yine mi tatil

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

2000 lira paramız olduda biz mi geçmedik ios'a

Geçen yıl aldığım lumia 920'nin kullanımsal olarak perti çıktı. Ekranda ciddi çizikler oldu telefonunu çok sakınan biri olduğum halde kasası baya ezilmeye başladı bunu 1260 liraya almıştım zamanında bilsem bi bunun kadar daha verip 5s alırdım. Gider çelik bumper takardım 5 yıl kullanırdım.

Ayrıca nokia care'a gittim bunun için ne batarya var ne koruma var gittigidiyorda bile adam gibi bumper yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörünmezAdam -- 8 Temmuz 2014; 18:14:07 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yazın tatil yapın arkadaslar ne gerek var tele para vermeye, gidin kızgın kumlardan soguk sulara atlayın kendinizi daglara vurun ormanda kamp atesi yakın off of bu kadar dar bakmayın yasama :)
  • Parası olan ve teknolojide aslında sadece cebinizdeki sömürme yolu olarak gören şirketlerin pesinden gidenlere lafım yok onlar birer sistemin kuzularıdırlar...
  • fsh77 kullanıcısına yanıt
    Hayatında hiç tüm fonksiyonlarıyla adam gibi ios kullanmadığın çok ama çok belli oluyor. O beğenmediğin herşeyi kısıtlı dediğin elma şu an piyasanın en stabil ve en güncel yazılımlarını sunan marketine sahip işletim sistemini sunuyor sana. Wp de vaadlerden otesini goremedik. Gittim amiral gemisini aldım. 1520ye dünya kadar para verdim. Eğer batarya ve ekran konusunda eş değer bir iphone olsa saniye durmam değiştiririm. Ama senin işini yarım yamalak çalışan Facebook twitter ve eksiklerle dolu yıllardır beta aşamasının otesine gitmemiş instagram bildirim problemli whatsapp goruyorsa o ayrı Bi konu. Esnekliğiyle ovunduğun wp daha dns değiştirmeye musade etmezken kısıtlı dediğin ios ta tor ağına bağlanıp onion sitelerde cirit atabiliyorsam yerim öyle esnekliği. Akıllı telefonu oyun konsolu ya da sosyal medya merkezinden ibaret gormenden zaten bu bakış açın. O yüzden yaptığın yorumuna tek cevabım da bu olacak. @fsh77

• Apple adam gibi güncelleme tarihi verip herkese aynı anda verirken güncellemeyi WP 8.1 her ülkeye sırayla dağıtılıyor.iOS 7.1.2 geldi bizde hala ses seda yok,ayrıca iOS 8 Beta 3'de geldi.
    512 mb ram'li iPhone 4S Rival Knight'ı kasmadan oynatırken,Lumia 925 kasıyor,ayrıca iPhone 5'de çok daha hızlı diyorlar biz hala kasa kasa oynayalım.
    Lumia 925 ısınıyor 5 dk sonra,ister internette gezin ister oyun oynayın.
    İE hala bazı yayınları çalıştıramaya biliyor,Safari ise çok rahat şekilde her işi yapıyor Maşallah.
    Ve mağaza iOS'de oynadığım bir sürü oyunu WP 8'de bulamadım çünkü daha çok yeni.
    Yeni Windows Phone 9 çıktığındada sanırım Windows Phone 8'den hiçbir uygulama gözükmeyecek ve Windows Phone 8'li telefonlar güncelleme almayacak kenera atılacak ve dahada değersiz olacak bence bu gerçekten kötü birşey.

benimde izlenimlerim bunlar oldu.
    Tavsiyem Windows Phone almayın,aldırtmayın şimdilik.
    Fakat bütçe 500 civarı ise düşünülmeden android yerine Windows Phone alınabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: criptex

Hayatında hiç tüm fonksiyonlarıyla adam gibi ios kullanmadığın çok ama çok belli oluyor. O beğenmediğin herşeyi kısıtlı dediğin elma şu an piyasanın en stabil ve en güncel yazılımlarını sunan marketine sahip işletim sistemini sunuyor sana. Wp de vaadlerden otesini goremedik. Gittim amiral gemisini aldım. 1520ye dünya kadar para verdim. Eğer batarya ve ekran konusunda eş değer bir iphone olsa saniye durmam değiştiririm. Ama senin işini yarım yamalak çalışan Facebook twitter ve eksiklerle dolu yıllardır beta aşamasının otesine gitmemiş instagram bildirim problemli whatsapp goruyorsa o ayrı Bi konu. Esnekliğiyle ovunduğun wp daha dns değiştirmeye musade etmezken kısıtlı dediğin ios ta tor ağına bağlanıp onion sitelerde cirit atabiliyorsam yerim öyle esnekliği. Akıllı telefonu oyun konsolu ya da sosyal medya merkezinden ibaret gormenden zaten bu bakış açın. O yüzden yaptığın yorumuna tek cevabım da bu olacak. @fsh77

Bu forumda okuduğum sayılı yorumlardan, teşekkürler

• GörünmezAdam kullanıcısına yanıt
    5S ve 925'in tarayıcı performansı neredeyse aynı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.