Şimdi Ara

Windows Phone - Lumia Yaşadığım sorunlar hatalar. alacaklar okusun(kullanıcı yorumu) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
3
Favori
9.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu bölümde konu açarak bende buna benzer deneyımlerımı ve paylaşımları bu konuya yazmıştım...!

diyeceğim şu ki..

konum da da belirttiiğim üzere bir çok telefon kullandım ve şunu yıllar sonra öğrendim....

TÜRKİYE HAKKETMEDİĞİ ÇAĞI YAŞIYOR bence...!

ne kadar da stabilizasyon ve uygulama meraklısı olmusuz..yok whatsapp yok face twitter..!

arkadaşlar lumia dahil bir çok modeli kullandım ve şu zamana kadar tadı damağımda kalan işlevsellik ve stabilite ve donanım olsun en iyi telefon MOTOROLA v3i idi...

gelin görün ki şimdi eser yok...!

ANDROİD GİBİ boş tarla yazılımının bence hiç gereği yok....
    LG G2 kullandım ve ilk andorid deneyımımdı ben kesinlikle çöp buluyorum...

ilk İOS deneyımım 4S ileydi ve çok memnundum ama şarj olayı beni benden almıştı...ama AŞIRI ŞEKILDE SIKILMISTIM..BUNUN YANINDA LUMİA 520 YI IKINCI TELEFONUM OLARAK ALMISTIM VE INANIN IKISI ARASINDA LG G2 VARKENDE DAHIL ASIRI SEKILDE SIKINTI CEKIYORDUM...WP DAN İOSA AYNI ANDA GECMEK CAN YAKIYORDU...
    BUNUN YANINDA ANDROIDDEn fazla beklentıler ıcınde olan ben WP YE gecerken gene aynı anda kullandıgım zamanlar gene sıkıntı cekıyordum...

ŞİMDİ lumia 1320 kullanıyorum ve cok memnunum...
    internet hızı şarj suresı oyun offıce sunum teamwiever microsoft remote programları BUNLARI ETKIN KULLANAN BIRI olarak ios ta androidde MOK YEMİŞ...!

şimdi diyeceğim şu İOS herne kadar stabıl ve düz mantık olsa da İOS u ARAMIYOR DEĞİLİM BAZEN AMA HERŞEYİ ZAMAN BIRAKMAK EN IYISI.....

LUMİA DAN BENCE SIZI BIKTIRAN BENIM DE KONUDA YAZMIS OLDUGUM SIKINTILI MODELLER...BUNLAR 925 820 920 ....BENCE WP EN SIKINTILI TELEFONLARI...

OLAY 1320 YE GECINCE EMIN OLUN COK FARK YARATTI BENDE...!

• quote:

Orijinalden alıntı: OyunaGelenAdam

Basit Şekilde Lumia Satın Alma Rehberi

bu bölümde konu açarak bende buna benzer deneyımlerımı ve paylaşımları bu konuya yazmıştım...!

diyeceğim şu ki..

konum da da belirttiiğim üzere bir çok telefon kullandım ve şunu yıllar sonra öğrendim....

TÜRKİYE HAKKETMEDİĞİ ÇAĞI YAŞIYOR bence...!

ne kadar da stabilizasyon ve uygulama meraklısı olmusuz..yok whatsapp yok face twitter..!

arkadaşlar lumia dahil bir çok modeli kullandım ve şu zamana kadar tadı damağımda kalan işlevsellik ve stabilite ve donanım olsun en iyi telefon MOTOROLA v3i idi...

gelin görün ki şimdi eser yok...!

ANDROİD GİBİ boş tarla yazılımının bence hiç gereği yok....
    LG G2 kullandım ve ilk andorid deneyımımdı ben kesinlikle çöp buluyorum...

ilk İOS deneyımım 4S ileydi ve çok memnundum ama şarj olayı beni benden almıştı...ama AŞIRI ŞEKILDE SIKILMISTIM..BUNUN YANINDA LUMİA 520 YI IKINCI TELEFONUM OLARAK ALMISTIM VE INANIN IKISI ARASINDA LG G2 VARKENDE DAHIL ASIRI SEKILDE SIKINTI CEKIYORDUM...WP DAN İOSA AYNI ANDA GECMEK CAN YAKIYORDU...
    BUNUN YANINDA ANDROIDDEn fazla beklentıler ıcınde olan ben WP YE gecerken gene aynı anda kullandıgım zamanlar gene sıkıntı cekıyordum...

ŞİMDİ lumia 1320 kullanıyorum ve cok memnunum...
    internet hızı şarj suresı oyun offıce sunum teamwiever microsoft remote programları BUNLARI ETKIN KULLANAN BIRI olarak ios ta androidde MOK YEMİŞ...!

şimdi diyeceğim şu İOS herne kadar stabıl ve düz mantık olsa da İOS u ARAMIYOR DEĞİLİM BAZEN AMA HERŞEYİ ZAMAN BIRAKMAK EN IYISI.....

LUMİA DAN BENCE SIZI BIKTIRAN BENIM DE KONUDA YAZMIS OLDUGUM SIKINTILI MODELLER...BUNLAR 925 820 920 ....BENCE WP EN SIKINTILI TELEFONLARI...

OLAY 1320 YE GECINCE EMIN OLUN COK FARK YARATTI BENDE...!

Ablamın 1320'si var.
    3g, wifi, Bluetooth, 5 dakikada bir 4 farklı mailden eşitleme, oyunun dibine vuran yeğenim.
    Bazen 2 günü tamamen dolduruyor.
    Benim 920 olsa zaten 2 saat wifide gezsen ölüyor.
    3g'yi hiç yazamıyorum çünkü ısındığından ben korkuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben ısıdan bozulsun diye 3g ile internette gezip duruyorum. Telefon yanıyor ama bozulmuyor bir türlü.

• GörünmezAdam kullanıcısına yanıt
    bende hemen hemen o şekılde kullanıyorum...

bazen korkuyorum pil aniden bitecek mi diye ama hiç öyle olmadı....

şaşırıyor insan..!
  • Ben her gün Windows alarak böyle bir hataya nasıl düştüğüme hayret ediyorum. Aldığına pişman olup model yükseltmek de nasıl bir durum anlamış değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: OyunaGelenAdam

bende hemen hemen o şekılde kullanıyorum...

bazen korkuyorum pil aniden bitecek mi diye ama hiç öyle olmadı....

şaşırıyor insan..!

Valla ben alıştım i, Allahtan zamanında kablosuz şarj aleti almıştım odamda oldukça orada duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: redbest

Ben ısıdan bozulsun diye 3g ile internette gezip duruyorum. Telefon yanıyor ama bozulmuyor bir türlü.

Tehlikeli seviyeye gelince (60 veya 62 derece olması lazım) kendini aniden kapatır zaten. Neredeyse imkansız o yöntemle bozmanız
    Bide Allah korusun batarya falan patlarsa çok ciddi sorunlar çıkabilir

• Apple dan para mı alıyonuz anlamıyorum ki. Sizin bu guçsuz dayanaklarla yaptığınız eleştiriler wp nin gelişmesini yavaşlatmaktan başka bi işe yaramıyor. Yaygınlaşmayı engelliyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: sb_turan

Apple dan para mı alıyonuz anlamıyorum ki. Sizin bu guçsuz dayanaklarla yaptığınız eleştiriler wp nin gelişmesini yavaşlatmaktan başka bi işe yaramıyor. Yaygınlaşmayı engelliyorsunuz

Hiçbir kuruluştan para almıyorum.
    Size yemin ederim, ben lumia aldıktan sonra benim sayemde arkadaşım ablam ve kuzenim 520, 820, 1320 aldılar.
    Güçsüz dayanaklar derken ? Mobildeyim ve konu 5 sayfa olmuş. Bu koda nokia'yı savunan ilk kişi 5. Sayfadan çıktı, tebrikler. Ayrıca eğer bu kadar para veripte adam gibi internette gezemiyceksem, sürekli gezinme hataları alacaksam ve 3310'un bile otomatik düzeltmesi daha iyiyse kusura bakmayın.
    Ayrıca gelişmesini yavaşlatıyorsunuz dediğiniz Windows Phone'a bildirim çubuğu hala gelmedi. Forumdaşlar olarak ciddi bilgimiz var, dev. İle beta 8.1'i indirdik ama şu anda bizden başka kaç kişi dev. İndirip hesabına tanımlatıp 8.1'i indirebilir ?
    Şimdi bunu alıntılayıp geldi falan demeyin beyler, ios'a macbook'a bağlayıp macbook'dan arama özelliği geldi mi ? Tabi gelmedi diyeceksiniz. Ama ios8 beta ile geldi.
    Şimdi lumia'ya bildirim çubuğu geldi mi ? HAYIR.
    Şimdi ben mi yavaşlatıyorum ?
    Ayrıca koca hindistan wp kullanıyor. Bu yeterli değil mi ? Hangi ülkede kaç lumia satmış diye açılan konular hala 3-4. Sayfalarda. Daha geçen konu vardı lumia 520 kaç satmıştı ? Hadi siz söyleyin. Hala yaygınlaşmamış bir sistem varsa oda Tizen'dir, ubuntu phone'dur.
    en yakın örnek Apple ile olduğu için yazdım yoksa cidden para falan almıyorum apple'dan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörünmezAdam -- 20 Temmuz 2014; 0:37:50 >

• Her mesajı değil ama %80'ini okudum konunun. Şimdi şunu diyim ki, WP'nin mağazası o kadar kısıtlı ki Nokia alasım var alamıyorum. Diğer yandan iPhone küfür etse daha iyi, 1500 mAh'lık batarya koyuyor, 1500 ne lan şaka mı? Android'de ise her Android aynı çalışmıyor herkes "android kasıyor iso yağ gibi" diye konuşuyor. Samsung kasıyor o da TouchWiz arayüzü yüzünden. HTC'ninkisi en iyi diye biliyorum, Sony Z2'de 3 GB Ram, HTC ONE M8'de 2 GB ram olmasına rağmen m8 daha hızlı uygulama açarken.

iPhone adam gibi 4.5inch'lik telefon yapsın +2100 mah da batarya koysun almazsam ne olayım. Jaibreak'siz resmen özgür olamıyorsunuz iPhone'da. Özgürden kastım korsan şarkı dosya vs atamıyorsunuz.

Bence Android hepsini bir arada götürüyor, spesifik bir telefon önerisi yazmıyorum ama Samsung'dan uzak durun ortalama 2 haftada bir telefon çıkartıyorlar.
    iPhone'un ömrü iyi ama. Adamlar iPhone 4'e bile ios 7'yi çıkarttı 4 senelik telefona. " DÖRT ". Bana 4 senelik bir Android gösterin Kit Kat'ı alabilen. :)

edit:

@GörünmezAdam

Hocam Lumia 520 dünyada 12 milyon sattı, haberi de şurda:http://www.phonearena.com/news/Nokia-Lumia-520-is-Microsofts-best-selling-smartphone-over-12-million-units-are-active_id58186

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artizt -- 20 Temmuz 2014; 4:10:08 >

• quote:

Apple dan para mı alıyonuz anlamıyorum ki. Sizin bu guçsuz dayanaklarla yaptığınız eleştiriler wp nin gelişmesini yavaşlatmaktan başka bi işe yaramıyor. Yaygınlaşmayı engelliyorsunuz

Bir şeyi eleştirmek o şeyin gelişmesini engellemez tam tersi hızlandırır ve doğru noktalarda yoğunlaşmasını sağlar. Bu kadar sığ bir yorum görmemiştim doğrusu.

• quote:

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

quote:

Size yemin ederim, ben lumia aldıktan sonra benim sayemde arkadaşım ablam ve kuzenim 520, 820, 1320 aldılar.
    Güçsüz dayanaklar derken ? Mobildeyim ve konu 5 sayfa olmuş. Bu koda nokia'yı savunan ilk kişi 5. Sayfadan çıktı, tebrikler. Ayrıca eğer bu kadar para veripte adam gibi internette gezemiyceksem, sürekli gezinme hataları alacaksam ve 3310'un bile otomatik düzeltmesi daha iyiyse kusura bakmayın.
    Ayrıca gelişmesini yavaşlatıyorsunuz dediğiniz Windows Phone'a bildirim çubuğu hala gelmedi. Forumdaşlar olarak ciddi bilgimiz var, dev. İle beta 8.1'i indirdik ama şu anda bizden başka kaç kişi dev. İndirip hesabına tanımlatıp 8.1'i indirebilir ?
    Şimdi bunu alıntılayıp geldi falan demeyin beyler, ios'a macbook'a bağlayıp macbook'dan arama özelliği geldi mi ? Tabi gelmedi diyeceksiniz. Ama ios8 beta ile geldi.
    Ayrıca koca hindistan wp kullanıyor. Bu yeterli değil mi ? Hangi ülkede kaç lumia satmış diye açılan konular hala 3-4. Sayfalarda. Daha geçen konu vardı lumia 520 kaç satmıştı ? Hadi siz söyleyin. Hala yaygınlaşmamış bir sistem varsa oda Tizen'dir, ubuntu phone'dur.
    en yakın örnek Apple ile olduğu için yazdım yoksa cidden para falan almıyorum apple'dan

Hocam 6-7 aydır 920 kullanıyorum 2 defe tarayıcının kendi kendine kapanması dışında hiç bir problem gormedim explorerda. Bildirim çubuğu eksikti. Ama bence bir işletim sistemi eleştirilirken bu tarz şeyler bakılması gereken en onemli şeyler değil. Benim için en buyuk eksik işletim sisteminin kişiselleştirilememesi. Ben de nokia'dan para almıyorum yaygınlaşmasın dert değil😊 ama gerçekten verdiğim paranın hakkını fazlasıyla verdi l920

• quote:

Orijinalden alıntı: Komi

quote:

Bir şeyi eleştirmek o şeyin gelişmesini engellemez tam tersi hızlandırır ve doğru noktalarda yoğunlaşmasını sağlar. Bu kadar sığ bir yorum görmemiştim doğrusu.

Eleştiri de boyle yapılmaz arkadaşım. Eleştirmeyin demiyorum. Çamur atmaktan başka şeyler yapın

• quote:

Orijinalden alıntı: Artizt

Her mesajı değil ama %80'ini okudum konunun. Şimdi şunu diyim ki, WP'nin mağazası o kadar kısıtlı ki Nokia alasım var alamıyorum. Diğer yandan iPhone küfür etse daha iyi, 1500 mAh'lık batarya koyuyor, 1500 ne lan şaka mı? Android'de ise her Android aynı çalışmıyor herkes "android kasıyor iso yağ gibi" diye konuşuyor. Samsung kasıyor o da TouchWiz arayüzü yüzünden. HTC'ninkisi en iyi diye biliyorum, Sony Z2'de 3 GB Ram, HTC ONE M8'de 2 GB ram olmasına rağmen m8 daha hızlı uygulama açarken.

iPhone adam gibi 4.5inch'lik telefon yapsın +2100 mah da batarya koysun almazsam ne olayım. Jaibreak'siz resmen özgür olamıyorsunuz iPhone'da. Özgürden kastım korsan şarkı dosya vs atamıyorsunuz.

Bence Android hepsini bir arada götürüyor, spesifik bir telefon önerisi yazmıyorum ama Samsung'dan uzak durun ortalama 2 haftada bir telefon çıkartıyorlar.
    iPhone'un ömrü iyi ama. Adamlar iPhone 4'e bile ios 7'yi çıkarttı 4 senelik telefona. " DÖRT ". Bana 4 senelik bir Android gösterin Kit Kat'ı alabilen. :)

edit:

@GörünmezAdam

Hocam Lumia 520 dünyada 12 milyon sattı, haberi de şurda:http://www.phonearena.com/news/Nokia-Lumia-520-is-Microsofts-best-selling-smartphone-over-12-million-units-are-active_id58186

Korsan, özgürlük değildir. Kendi elinizle kendinizi ele vermişiniz.
    Peki Apple o bataryayı koyuyor. Batarya kaç yıl gidiyor ? İphone 4'lerin bataryası hala taş gibi
    Geçen yıl aldığım 920'nin bataryası perte çıktı.

Özgürlük derken benim anladığım özgürlük android kullandığım zamanlardaki favori uygulamam screen filter. Ekran ışığını yazılımsal olarak izin verileninde altına indirmeye yarıyor, geceleri telefon kullanmak eziyet olmaktan çıkıyordu. Şimdi o programı ne ios ne Windowsda kullanabilirsiniz. Çünkü arka planda uygulama izni yok.
    Arka plandaki uygulama iznini biraz daha sınırlandırsalar, yani android gibi kafasına göre herşey açılmasada sadece istenilen şeyler açık kalsa keşke

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Komi

quote:

Eleştiri de boyle yapılmaz arkadaşım. Eleştirmeyin demiyorum. Çamur atmaktan başka şeyler yapın

Çamur atmak olmayan birşeyi yazmaktır, bir tane yalanımı göster hadi başka birşey demiyorum

• quote:

quote:

quote:

Hocam 6-7 aydır 920 kullanıyorum 2 defe tarayıcının kendi kendine kapanması dışında hiç bir problem gormedim explorerda. Bildirim çubuğu eksikti. Ama bence bir işletim sistemi eleştirilirken bu tarz şeyler bakılması gereken en onemli şeyler değil. Benim için en buyuk eksik işletim sisteminin kişiselleştirilememesi. Ben de nokia'dan para almıyorum yaygınlaşmasın dert değil😊 ama gerçekten verdiğim paranın hakkını fazlasıyla verdi l920

Benimde verdi kabul ediyorum, geçen yıl 1250 liraya almıştım o zamanlarda o fiyata alabileceğim başka bir telefon ki kesinlikle androidden başka çarem yoktu, 6 ay sonra perti çıktı, ne güncelleme aldı ne başka bişey.

İnternet exproler bende sık sık kapanıyor, ayrıca örneğin yeni bir sekme açıp sekmeden ayrıldığımda yani diğer sekmeye geçtiğimde, sonra tekrar yeni açtığım sekmeye geçmek istediğimde sekmenin bazen kendi kendine kapandığını görüyorum. bazen aşırı sinirimi bozuyor bu olay çünkü hata verip kapanan sekme geçmişede kaydedilmiyor.
    Bazen sayfalar donuyor hareket ettiremiyorum.
    Ve en sinir olduğum şey sayfada tıkladığım linkten başka linke tıklaması, örneğin bu bölümü açıp kendi konuma giriyorum ya, tıklıyorum başlığa sanki ona değilde başka konulara tıklamışım gibi başka yerlere tıklama efekti verip onları açıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörünmezAdam -- 20 Temmuz 2014; 12:56:09 >

• Merhaba,
    Öncellikle iPad mini,l520, bir de android tablet kullanıyorum(Markası dandik 4 çekirdekli 1 gb ram)
    Android tableti aylar sonra açayım dedim açtığım ilk saniyede donup kaldı öyle dakikalarca kaldı iftar yapıp döndüğümde kendiliğinden kapanmış uzun süre açmayacağım gibi görünüyor.İOS WP den çok daha üstün o kısımdan herkes emin ;).Nokia Cyan'ı neden bu kadar yavaş dağıtıyor bilemiyorum, Microsoft da yavaş çalışıyor ama eksikleri kapatıyor zamanla bütün sorunlarını kapatacak gibi görünüyor.iPad miniden yazıyorum klavye tekliyor şuanda, safari de gezerken birden kapanıyor tekrar açtığımda bembeyaz sayfa geçmişden tekrar dönüyorum, oyunların ortasında birden atıyor ve hafızanın çoğu boş, İOS da mükemmel değil ancak App Store'a ne zaman girsem bir şey indirmeden çıkamıyorum L520 de mağazayı açıyorum çöp bazı uygulamalar mağazada olmasına rağmen çıkmıyor Google dan arayıp öyle buluyorum(xxx Windows Phone Store yazıyorum google'a)' onun dışında iPad daha rahat menü daha rahat İOS da klavye ferah 3.5" de bile L520 nin klavyesinden daha rahattır.Anlayacağınız L520 den iPad'e geçince rahatlıyorum ;) l520 den çok memnun kaldım verdiğim parayı hakediyor beklentilerimi karşılıyor.Arkadaşımın s3 minisi var yan yana aynı sitelerde geziyoruz s3 mini sürekli takılıp duruyor görünce gülüyorum iyiki bu fiyatlarda android'e bulaşmamışım.
    + L520 nin Wi-fi çekim gücü anlamadığım şekilde iPad den daha iyi iPad de sürekli bağlantı kopuyor modemin yanına gidip geri bulunduğum bölegeye dönmem gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lordem -- 20 Temmuz 2014; 19:20:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Artizt

Her mesajı değil ama %80'ini okudum konunun. Şimdi şunu diyim ki, WP'nin mağazası o kadar kısıtlı ki Nokia alasım var alamıyorum. Diğer yandan iPhone küfür etse daha iyi, 1500 mAh'lık batarya koyuyor, 1500 ne lan şaka mı? Android'de ise her Android aynı çalışmıyor herkes "android kasıyor iso yağ gibi" diye konuşuyor. Samsung kasıyor o da TouchWiz arayüzü yüzünden. HTC'ninkisi en iyi diye biliyorum, Sony Z2'de 3 GB Ram, HTC ONE M8'de 2 GB ram olmasına rağmen m8 daha hızlı uygulama açarken.

edit:

@GörünmezAdam

Korsan, özgürlük değildir. Kendi elinizle kendinizi ele vermişiniz.
    Peki Apple o bataryayı koyuyor. Batarya kaç yıl gidiyor ? İphone 4'lerin bataryası hala taş gibi
    Geçen yıl aldığım 920'nin bataryası perte çıktı.

Özgürlük derken benim anladığım özgürlük android kullandığım zamanlardaki favori uygulamam screen filter. Ekran ışığını yazılımsal olarak izin verileninde altına indirmeye yarıyor, geceleri telefon kullanmak eziyet olmaktan çıkıyordu. Şimdi o programı ne ios ne Windowsda kullanabilirsiniz. Çünkü arka planda uygulama izni yok.
    Arka plandaki uygulama iznini biraz daha sınırlandırsalar, yani android gibi kafasına göre herşey açılmasada sadece istenilen şeyler açık kalsa keşke

Orda söyledim zaten,korsan müzik dinleyip.korsan film izleyip korsan dizi izliyorum. Torrent'im 24saat açık. Her albümü,filmi parayla alabilen varsa alsın. Mesajımda ne ios'u, ne de android'i övdüm. Android'ler daha dayanıksız olduğu belli ama. Eski telefonlar daha iyi yazılımsal olarak sanki, elimde nokia e6 var, 1 sene 9 ay oldu alalı,telefonda tek bir sıkıntı yok, ram'i düşük olduğu için kimi zaman donması,kasması beklenilir bir şey zaten,burada şikayet edilecek bir yer yok. Yukarıda bir mesajda demiş birisi "çamur atmayın", bence o kişi yanlış bir bakış açısıyla okumuş yapılan yorumları. Koskoca Microsoft'tan bahsediyoruz,adamlar yılların firması,para basıyorlar resmen,telefon tarafına özen göstermiyorlar ne yazık ki,misal lumia 1020'nin desteği ekim ayında kesilecek,telefon geçen yaz çıktı. 1 sene 3 aylık bir destek sunacaklar yani.şaka mı bu? Resmen kendisinden soğutuyor... Çamur atmıyoruz,bizzat microsoft kendisi kendisini bitiriyor,ios ve android yarışında java bile wp'den öndedir bu kafayla. WP alıcam diyorum,aynı paraya mis gibi android cihazlar var,wp alsam resmen pişmanlık duyarım. Apple da sd kart desteği sunmuyor diye kazıklıyor insanları kimse kusura bakmasın. 16 gb ile 32 gb arasındaki fiyat farkına bak... Istediğim şekilde kullanabileceğim android bir telefonu almayı yeğlerim açıkcası.

• Yeni editler geldi

Güneşi beklerken'in final bölümünde ne reklam yapmışlar ya..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kadar sayfa yazıyı okuduktan sonra, diyorum ki "WP pişmanlıktır, gideyim paşa paşa ios alayım, adamlar çözmüş işi" sonra bakıyorsunuz uzun ömürlü bir telefon, 5s mesela 2200 civarı satılıyor. Hele ip6, 4.7" ekran ile çok daha pahalı olması muhtemel. Onun 2500 çizgisini görmesini bekliyorum. Hele ilk çıktığında internetteki ilanlar 3000 üzerinde olacaktır; her yıl görüyoruz bunları. Sonra bekle turkcell'e falan gelsin, apple store'a gelsin, fiyat kesinleşsin...

Sonra gidip bakıyoruz Nokia'ya; 930 uzaktan bakınca amiral gemisi gibi duran bir telefon (kimisi şüpheli, amiral gemisi olmayabilir diyorlar), hemen hemen tüm özellikleri çok iyi, fiyatı ise 1800. Tamam mağaza eksik ama pc ile uyumu harika, office uygulamaları eksiksiz, mail senkronizasyonu tam çalışıyor. Benim gibi daha önce akıllı telefon kullanmamış kimseler ne yapacağını şaşırıyor. Sonuçta şimdiki telefonuma kıyasla aradığım her şeye sahip.

Her neyse, çok kararsız hale geliyorum sayenizde. Kesin bir şey de söyleyemiyor kimse. Galiba en iyisi hakikaten tatil yapmak olacak bu gidişle ama başka tavsiyelere de açığım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.