Şimdi Ara

Windows Phone - Lumia Yaşadığım sorunlar hatalar. alacaklar okusun(kullanıcı yorumu) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
3
Favori
9.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lumiax920

quote:

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İos un stabilitesini yiyeyim ios daha tarayıcıdan dosya bile indiremediğiniz bir ucubedir 64bit işlemciyle adam kandırıyorlar o işlemcinin akkını veremedikten sonra ne yazar.

siz heralde tarayıcıdan film falan çekiyorsunuz windows ve androidde ?
    torrent de vardır telefonunda
    ya hayatında göz sensörü kullanmayan adam telefonumda göz sensörü var diye artislik yapıyorya, sizin yaptığınızda onun aynısı. internetten indirilebilecek en gerekli şeylerden biri pdf. İphone zaten öttürüyor pdf'leri

64 bit işlemciler zaten asıl ios8 ile tam kullanıma balayacak. Zaten tam kullanılmadığı halde uygulamalarda bariz fark hissediliyor. siz kendinizi kandırmaya devam edin.
    internet sayfalarını çözme hızlarını b karşılaştırın isterseniz telefonların bakalım hangisi en hızlı.

Ben zaten dosya indirmiyorum.
    Ben zaten bluetooth kullanmıyorum.
    Ben zaten telefona surukle bırak dosya atmıyorum.
    Ben zaten temayı değiştirme gereği duymuyorum
    Bana zaten 1400 mah pil doya doya yetiyor.
    Ben zaten torrent kullanmıyorum
    Bence dosya yöneticisi ilkelliktir.
    Bana zaten 4 inç ekran fazlasıyla yetiyor.
    Vs..

İphone kullanıcılarından kendini tatmin etme teknikleri

Benim telefonumda göz sensoru var (Samsung)
    Benim telefonumda kalp atış sensoru var (Samsung)
    Telefonumdan torrent bile çekebiliyorum (android Windows)
    Telefonunda snapdragon 800 var ama %1'ini bile kullanacak uygulama yok (Windows)

Arkadaşım ben samsung kullanmıyorum nedir sende ki bu samsunga saldırma merakı ? Senin kullandığın iphone parçalarında işlemciden ram e ve ekrana kadar çoğu parçası samsung üretimidir.

Bu arada her telefon değiştiren konu açarsa yandık bizde senin izlenimlerini 4 gözle bekliyorduk :))

A7 chipsetini samsung mı üretiyor?

Arkadaşın ya foxconn'dan haberi yok yada foxconn'u samsungun zannediyor

Bu lafı bana atıyorsan eğer sana söyliyeyim. İşlemciyi samsung üretiyor iphone telefonun montajınıda foxconn yapıyor. Foxconnda işlemci üretecek bir teknoloji yok.

Bu saçma konunda artık kilitlenmesi gerekiyor.

Burada insanlar istediği gibi yorum yapıyorlar. Konuyu bu kadar büyüten sensin.
    Ne yani sadece konu dışına girip çıkalım aradada yöneticilerin konularını mı okuyalım biz fikirlerimizi yazmak için buradayız benim konum sana göre saçmaysa girmezsin olur biter.
    Nokia babanın fabrikasıymış gibi nokia'yı savunuyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

En iyisi wp bana göre... Ne ios gibi hapishane nede android gibi başıboş.Hepsinin iyi yanlarını üzerinde toplamış.

Bana göre wpnin tek eksiği arayüzünün geliştirilmesidir.Arayuzu geliştirilirse hiçbir platform rakip olamaz. Mesela androidde kaliteli bir navigasyon bile yok. Here maps bile wp almak için bir nedendir .

İşte şimdi aynı dilden konuşuyoruz ama çoğu uygulama hatalarla dolu olduğu halde hala v1.0 hatta çoğu beta.
    Sistem güncellemeleri ayrı bir dert daha geçen ooo bildirim çubuğu geldi diye seviniyorduk.
    Windows çok geç kalıyor bazı şeylerde
    Bence windows'un yapması gereken kutu tasarımı üzerinde biraz daha düşünmek. Tamamen kalksın demiyorum ama çoğu insan bu tasarımı sevmedi. Açıkçası birazda kaba duruyor. Bence kutu tasarımını geliştirmelişer. Bunu 98'den xp'ye geçerken yaptılar bidaha yapabilirler. Ama bunu yaparken iyice Vista da olabilir.

Çoğu insan derken Bence diğer platformlardan en büyük farklarından birisi arayüzü. Sırf bu farklılığı seven kullanıcılar var. Kutucuklarda gayet hoş, özellikle arkaplana resim koyulması ile daha da hoş oldu. Ancak dediğiniz gibi daha efektif bir hale getirilmeli. Mesela yanlış bilmiyorsam bir sonraki güncellemede müzik kutucuğundan durdurma ileri-geri sarma gibi bir özellik olacak. Yapılıp yapılmayacağını bilmiyorum ancak atıyorum Bluetooth kutucuğuna tıkladığımızda direk ayarlara gireceğine aç/kapa olayı olsun. Eğer Bluetooth ayarlarına girmek istersekte hızlı bir şekilde çift tıklama gibi bir özellik olsun vs. Diğer kutucuklar içinde bu duşunulebilir. Bence dediğim gibi sistem bu şekilde daha efektif, hızlı bir kullanım sunar hale getirilmeli. Şu sistem bir otursa çok harika olacak. Ios ve android'in ortasında, her iki platformun sevilen, istenen özelliklerini bir araya getirmiş olacak. Ancak bu yakın zamanda olacak gibi değil. Para mobilitede ancak Microsoft neden bu kadar yavaş anlamak mümkün değil. Bilmediğimiz, Microsoft'un elini kolunu bağlayan bir durum mu var? Wp9'a kadar üst seviye wp alınmaz diyebilirim. Umarım o zamana kadar hem mağaza (ayrıca var olan uygulamaların kalitesi) hem de sistem istenen seviyeye gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: psirik

quote:

quote:

En iyisi wp bana göre... Ne ios gibi hapishane nede android gibi başıboş.Hepsinin iyi yanlarını üzerinde toplamış.

Bana göre wpnin tek eksiği arayüzünün geliştirilmesidir.Arayuzu geliştirilirse hiçbir platform rakip olamaz. Mesela androidde kaliteli bir navigasyon bile yok. Here maps bile wp almak için bir nedendir .

İşte şimdi aynı dilden konuşuyoruz ama çoğu uygulama hatalarla dolu olduğu halde hala v1.0 hatta çoğu beta.
    Sistem güncellemeleri ayrı bir dert daha geçen ooo bildirim çubuğu geldi diye seviniyorduk.
    Windows çok geç kalıyor bazı şeylerde
    Bence windows'un yapması gereken kutu tasarımı üzerinde biraz daha düşünmek. Tamamen kalksın demiyorum ama çoğu insan bu tasarımı sevmedi. Açıkçası birazda kaba duruyor. Bence kutu tasarımını geliştirmelişer. Bunu 98'den xp'ye geçerken yaptılar bidaha yapabilirler. Ama bunu yaparken iyice Vista da olabilir.

Çoğu insan derken Bence diğer platformlardan en büyük farklarından birisi arayüzü. Sırf bu farklılığı seven kullanıcılar var. Kutucuklarda gayet hoş, özellikle arkaplana resim koyulması ile daha da hoş oldu. Ancak dediğiniz gibi daha efektif bir hale getirilmeli. Mesela yanlış bilmiyorsam bir sonraki güncellemede müzik kutucuğundan durdurma ileri-geri sarma gibi bir özellik olacak. Yapılıp yapılmayacağını bilmiyorum ancak atıyorum Bluetooth kutucuğuna tıkladığımızda direk ayarlara gireceğine aç/kapa olayı olsun. Eğer Bluetooth ayarlarına girmek istersekte hızlı bir şekilde çift tıklama gibi bir özellik olsun vs. Diğer kutucuklar içinde bu duşunulebilir. Bence dediğim gibi sistem bu şekilde daha efektif, hızlı bir kullanım sunar hale getirilmeli. Şu sistem bir otursa çok harika olacak. Ios ve android'in ortasında, her iki platformun sevilen, istenen özelliklerini bir araya getirmiş olacak. Ancak bu yakın zamanda olacak gibi değil. Para mobilitede ancak Microsoft neden bu kadar yavaş anlamak mümkün değil. Bilmediğimiz, Microsoft'un elini kolunu bağlayan bir durum mu var? Wp9'a kadar üst seviye wp alınmaz diyebilirim. Umarım o zamana kadar hem mağaza (ayrıca var olan uygulamaların kalitesi) hem de sistem istenen seviyeye gelir.

İşte işlevsellik yönünden kutucuklar diplerde geziyor şu anda. İnsan belli bir süre sonra bıkmaya başlıyor kutucuklardan.
    Klasör de ta anlamıyla hala gelmedi

• GörünmezAdam kullanıcısına yanıt
    dandios pişmanlıktır... geçen kafasını duvarlara vurur...
    Wp cihazını sat sende kurtul bizde kurtulalım.

Bu forumda wp yakınanları görmekten sıkıldım. Wp pişmanlık mı ? Alırsam ne olur ? Almazsam bir yerim şişer mi ? Alanların psikolojik durumu ne ?

Forumdan soğuduk yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: akgozoktay

Bu forumda wp yakınanları görmekten sıkıldım. Wp pişmanlık mı ? Alırsam ne olur ? Almazsam bir yerim şişer mi ? Alanların psikolojik durumu ne ?

Forumdan soğuduk yahu

Bu tartışmaların yüzünden Windows Phone formunu bıraktım kim ne yaparsa yapsın boşver daha kaliteli forumlar var en azından böyle tartışmıyorlar seviyeli insanlar

• Ben kendime söz vermiştim daha yazmayacağım diye ve 30 kendimi banladım. Dediğin gibi forum işine bir çeki düzen vermem gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

Orijinalden alıntı: akgozoktay

Forumdan soğuduk yahu

Bu tartışmaların yüzünden Windows Phone formunu bıraktım kim ne yaparsa yapsın boşver daha kaliteli forumlar var en azından böyle tartışmıyorlar seviyeli insanlar

Özgür dilerim, dünkü yazdıklarımı okudumda abartmışım haklısınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

dandios pişmanlıktır... geçen kafasını duvarlara vurur...

Neden hocam

daha özgür kullanım imkanı vermediğinden mesela telefonunu ( tekno tuğlayı ) arkadaşının bilgisayarına bağlayıp mp3 paylaşamazsın itunes saçmalığını ister yaptınmıda tuğladaki tüm mp3ler silinir... bluethoot kullanımıda standart değil...

• Tabi ki wp kullanıcıları olarak yakınacağız bu nedir ya hala beta beta. Mesela mağaza. İnsanlar kaç aydır güncelleme bekliyor. Uygulanmaların altındaki yorumlardan bunu görebilirsiniz. İnstagrama video geldi 1 sene oldu heralde. Bizde daha tık yok. Ondan sonra daha bir sürü güncelleme oluyor diğer platformlara biz haşa betadan çıkamadık. İnsanlar para veriyor ve parasıyla rezil oluyor. O zaman başka platforma geç diyeceksin ama param az

• quote:

Orijinalden alıntı: Mutfak Artisti

Tabi ki wp kullanıcıları olarak yakınacağız bu nedir ya hala beta beta. Mesela mağaza. İnsanlar kaç aydır güncelleme bekliyor. Uygulanmaların altındaki yorumlardan bunu görebilirsiniz. İnstagrama video geldi 1 sene oldu heralde. Bizde daha tık yok. Ondan sonra daha bir sürü güncelleme oluyor diğer platformlara biz haşa betadan çıkamadık. İnsanlar para veriyor ve parasıyla rezil oluyor. O zaman başka platforma geç diyeceksin ama param az

Haziranda çıkan ios 8 beta 1 birkaç hafta önce beta 4 aldı.
    Haftaya son beta olan beta 5'i alacak.
    3 ayda onlarca hata düzeltmesi içeren onlarca güncelleme. 5 asıl güncelleme. Biz nisandan beri 8.1 beta

• quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

daha özgür kullanım imkanı vermediğinden mesela telefonunu ( tekno tuğlayı ) arkadaşının bilgisayarına bağlayıp mp3 paylaşamazsın itunes saçmalığını ister yaptınmıda tuğladaki tüm mp3ler silinir... bluethoot kullanımıda standart değil...

Bence itunes saçmalık değil. En azından Nokia gibi değil. Bizim yedekleme veya müzik video aktarma için bir uygulamamız bile yok. Karambole kullanıyoruz makineyi yarın birşey olsa geri gelecek tek şey kişiler ve uygulamalar.

Sadece uygulama ikonundan ziyade, uygulama içeriğiyle ilgili bilgiler gösteren canlı kutucuklar daha işlevsel değil midir? Bu noktada wp eleştiriliyorsa, ios'un yerin dibine sokulması gerekir.

• Bencede arayüze iÅŸlevsellik katılmalı ama aynı zamanda metro arayuzunu sevmeyenler için alternatif sunulmalı diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: TriForcee1

Bencede arayüze işlevsellik katılmalı ama aynı zamanda metro arayuzunu sevmeyenler için alternatif sunulmalı diye düşünüyorum

Bir uc browser mağduru daha
    Meal
    Bence arayuze işlevsellik katılmalı, ama aynı zamanda metro arayuzu sevmeyenler için alternatif sunulmalı diye düşünüyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörünmezAdam -- 2 Ağustos 2014; 20:46:18 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Özet: WP kaka iOS candır
  • quote:

Orijinalden alıntı: -NightFLY

Yıllardır dandik Symbian işletim sistemli telefonlardan bir anda IPhone 5S aldım. IPhone hayat ya.
    Ancak mesleğim çok aktif. Gün içinde hem araba sürüyorum ve sürekli telefon edenler oluyor.
    Olmadık yerlerde telefona cevap veriyorum. Güzelim telefonumu 3 kere beton zemine düşürdüm. Kasa metal ama hafiften içe göçtü. Canım yandı.
    Bana iyi telefon gelmiyor. Camını falan kırıp telefonu kullanılamaz yaparsam gerçekten üzülürüm. Kılıf aldım ona rağmen düşürme korkusuyla kullanıyorum.
    Android işletim sistemini sevmiyorum. Nokia'nun artık Windows yerine Android kullanması saçmalık. Belliki Windows geliştirilmeyecek. Ya IPhone kullanmalı yada hiçbirşey.

Bir kılıf vardı, telefonu 5000feet'den atıyolardı o kılıfla, bırakın telefonu kılıfta bile çizik yoktu. 70-80 liraya ultra korumalı kılıflar alabilrisiniz.
    Zaten iphone 5-5s'lerin kılflı halleri lumia 920'nin kalınlığından ince oluyor.

• quote:

quote:

quote:

Yıllardır dandik Symbian işletim sistemli telefonlardan bir anda IPhone 5S aldım. IPhone hayat ya.
    Ancak mesleğim çok aktif. Gün içinde hem araba sürüyorum ve sürekli telefon edenler oluyor.
    Olmadık yerlerde telefona cevap veriyorum. Güzelim telefonumu 3 kere beton zemine düşürdüm. Kasa metal ama hafiften içe göçtü. Canım yandı.
    Bana iyi telefon gelmiyor. Camını falan kırıp telefonu kullanılamaz yaparsam gerçekten üzülürüm. Kılıf aldım ona rağmen düşürme korkusuyla kullanıyorum.
    Android işletim sistemini sevmiyorum. Nokia'nun artık Windows yerine Android kullanması saçmalık. Belliki Windows geliştirilmeyecek. Ya IPhone kullanmalı yada hiçbirşey.

Bir kılıf vardı, telefonu 5000feet'den atıyolardı o kılıfla, bırakın telefonu kılıfta bile çizik yoktu. 70-80 liraya ultra korumalı kılıflar alabilrisiniz.
    Zaten iphone 5-5s'lerin kılflı halleri lumia 920'nin kalınlığından ince oluyor.

nasıl bir kılıftır ki? bana öyle bir şey lazım ya değilse telefon çöp olacak

http://www.iphonedo.net/lifeproof-fre/

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TriForcee1

Bencede arayüze işlevsellik katılmalı ama aynı zamanda metro arayuzunu sevmeyenler için alternatif sunulmalı diye düşünüyorum

Bir uc browser mağduru daha
    Meal
    Bence arayuze işlevsellik katılmalı, ama aynı zamanda metro arayuzu sevmeyenler için alternatif sunulmalı diye düşünüyorum .

Ne çektim şu uc browserden

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.