Şimdi Ara

Windows Phone - Lumia Yaşadığım sorunlar hatalar. alacaklar okusun(kullanıcı yorumu) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
3
Favori
9.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 920 kalın ama 925 iphone 5s i 2 ye katlar lumia 1020 de ip5 ile yarışır kamerası yeter lumia candır. arkdaşın ip4 ü nal topluyo benim 820 yağ gibi kayıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sta1234

920 kalın ama 925 iphone 5s i 2 ye katlar lumia 1020 de ip5 ile yarışır kamerası yeter lumia candır. arkdaşın ip4 ü nal topluyo benim 820 yağ gibi kayıyor.

bence siz hiç iphone kullanmamışınız. Ayrıca herşey kamera değil.
    iphone 4 5. yılına girecek. Nal toplaması gayet normal.
    http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Lumia-820nin-Turkiye-cikis-tarihi-kesinlesti.htm
    https://www.google.com.tr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&es_th=1&ie=UTF-8#newwindow=1&q=iphone+4+%C3%A7%C4%B1k%C4%B1%C5%9F+tarihi

• quote:

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

quote:

Orijinalden alıntı: sta1234

920 kalın ama 925 iphone 5s i 2 ye katlar lumia 1020 de ip5 ile yarışır kamerası yeter lumia candır. arkdaşın ip4 ü nal topluyo benim 820 yağ gibi kayıyor.

bence siz hiç iphone kullanmamışınız. Ayrıca herşey kamera değil.
    iphone 4 5. yılına girecek. Nal toplaması gayet normal.
    http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Lumia-820nin-Turkiye-cikis-tarihi-kesinlesti.htm
    https://www.google.com.tr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&es_th=1&ie=UTF-8#newwindow=1&q=iphone+4+%C3%A7%C4%B1k%C4%B1%C5%9F+tarihi

ip kullandım bir süre lakin wp de ip kadar stabil ancak benim uygulama ile işim olmaz çok o yüzden hızıyla kıyaslıyorum.

• uygulamalar ve neredeyse sıfıra yakın geliştirmeler can sıkıyor.
  • Özetle, giriş ve orta seviye akıllı telefonlarda lumialar alınabilir. Ama üst seviyede kesinlikle uzak durulmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudeb

Özetle, giriş ve orta seviye akıllı telefonlarda lumialar alınabilir. Ama üst seviyede kesinlikle uzak durulmalı

aynen
  • GörünmezAdam kullanıcısına yanıt
    Max 900 lira vermeyi düşünüyorum.Hepsiburada da L925 829 tl olunca S3Neo almaktan vazgeçip L925 almaya karar veridm hatta sipariş için kararlıydıım taki burayı görene kadar. Açıkçası andorid de zamanla root atmak gerekir vs dediler(S3Neo da1.5 gb ram ve kit kat ile ram optimizasyonu sağlanmış deniyor) ki uğraşmak istemiyorum bunlarla.WPde de örneğin cyan uygulaması yükleyince herkesde aynı reaksiyonu vermiyormuş yani kiminde hata veriyor kiminde kamereyı bozuyor , kimi gdr1 e dönmüş kimi cyanda kalmış. (Bence en iyi güncelleme hangisi ise telefon onu otomatik almalı)
    bunlarda bir hayli kötü sonuçta. Bildirim gelmediğinden yakınanlar var güncel olmasına rağmen .Sizin yazınızıda okuyunca mesaj atmak istedim.900 lira bütçe ile ne almalıyım.Motorola turkcell düşünmüyorum.
    Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasaki

Max 900 lira vermeyi düşünüyorum.Hepsiburada da L925 829 tl olunca S3Neo almaktan vazgeçip L925 almaya karar veridm hatta sipariş için kararlıydıım taki burayı görene kadar. Açıkçası andorid de zamanla root atmak gerekir vs dediler(S3Neo da1.5 gb ram ve kit kat ile ram optimizasyonu sağlanmış deniyor) ki uğraşmak istemiyorum bunlarla.WPde de örneğin cyan uygulaması yükleyince herkesde aynı reaksiyonu vermiyormuş yani kiminde hata veriyor kiminde kamereyı bozuyor , kimi gdr1 e dönmüş kimi cyanda kalmış. (Bence en iyi güncelleme hangisi ise telefon onu otomatik almalı)
    bunlarda bir hayli kötü sonuçta. Bildirim gelmediğinden yakınanlar var güncel olmasına rağmen .Sizin yazınızıda okuyunca mesaj atmak istedim.900 lira bütçe ile ne almalıyım.Motorola turkcell düşünmüyorum.
    Şimdiden teşekkürler.

maxi puan ile filan 750 liraya geliyor. Bence o paraya alabileceğin en iyi telefondur. 1000 liraya kadar rakibi filanda yoktur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Şimdiden teşekkürler.

Valla temiz iphone'dan başka çaren yok, 5c öneririm aman diyim s3 neo falan çok tehlikeli hareketler bunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

:) S3neo ,L925' den iyidir değilmi. 4S düşünebilirm belki. 5C pahalı olur.Sıfır takıntım var, ikinci el alamıyorum.. L925 e oysaki nede heveslenmiştim yeni bir deneyim olacak diye
  • quote:

:) S3neo ,L925' den iyidir değilmi. 4S düşünebilirm belki. 5C pahalı olur.Sıfır takıntım var, ikinci el alamıyorum.. L925 e oysaki nede heveslenmiştim yeni bir deneyim olacak diye

Şöyle diyim s5 lumia 920-925, note 4 lumia 930-1520.
    Birinde kasar donar yavaşlar, diğerinde heryerden hata çıkar adam gibi uygulama bulamazsın ve hatlar ömür boyu çözülmez.
    Bence s3 falan alacaksanız lumia daha iyi ama kesinlikle 5c'ye zorlayın diyorum ben

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-temiz-kullanilmis-garantili-iphone-5c-177908742/detay

http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=177974211

http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=177908742

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörünmezAdam -- 3 Eylül 2014; 17:24:14 >

Teşekkürler.5c ye biraz zorlayayım dediğiniz gibi ama kasmayan S3neo heryerden hata veren l925 den iyidir bence sonuçta hatalar çileden çıkarıyor
    L925 de uygulama çok yok dediler ama işe yarar şeyler bulunur dediler tamam olsun dedim.Stabil dediler , kasma donma olmaz hata vermez dediler . Ama bu kadar hata verecekse parayı
    bir macera uğruna çöpe atmak doğru olmaz .Hataları olmasa alacaktım tabii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasaki -- 3 Eylül 2014; 17:27:35 >
  • quote:

Teşekkürler.5c ye biraz zorlayayım dediğiniz gibi ama kasmayan S3neo heryerden hata veren l925 den iyidir bence sonuçta hatalar çileden çıkarıyor

En kötüsü çakarsınız cyanogene, bugün galaxy note 1'e cyanogene yükledim, yemin ederim telefona dokunduğunuzda 5 saniye sonra algılıyordu adam nasıl kullanıyordu anlamadım.
    Yarım saat içinde SU aldım birde cyanogene 10.1 attım stable sürümlerden tereyağı gibi kayıyordu telefon.
    Eğer çok sıkışırsanız benden yardım alabilirsiniz link bulma ve indirme konusunda

Teşekkürler. 5C ye bir zorlayayım olmassa S3Neo alayım 4.4 ile kasma olmadığı söyleniyor olursa sizden yardım alırım. L925den vazgeçtim.
  • quote:

Teşekkürler. 5C ye bir zorlayayım olmassa S3Neo alayım 4.4 ile kasma olmadığı söyleniyor olursa sizden yardım alırım. L925den vazgeçtim.

• Hayırlı olsun,iPhone 6'ya geçmişsiniz.Güle güle kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

Hayırlı olsun,iPhone 6'ya geçmişsiniz.Güle güle kullanın

Teşekkürler hocam
    darısı isteyen herkese inşallah
  • hasaki kullanıcısına yanıt
    Heryerden çıkan hatalar falan yok bu telefonda. Htc one x sonrası geçtim. Uygulama takıntınız yoksa o fiyat aralığında alabileceğiniz en iyi telefondur 925

vay hayırlı olsun kardeşim. kurtuldun ızdırabından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

vay hayırlı olsun kardeşim. kurtuldun ızdırabından.

Çok teşekkürler hocam

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.