Şimdi Ara

Windows Phone - Lumia Yaşadığım sorunlar hatalar. alacaklar okusun(kullanıcı yorumu) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
3
Favori
9.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TriForcee1

quote:

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

quote:

Orijinalden alıntı: TriForcee1

Bencede arayüze işlevsellik katılmalı ama aynı zamanda metro arayuzunu sevmeyenler için alternatif sunulmalı diye düşünüyorum

Bir uc browser mağduru daha
    Meal
    Bence arayuze işlevsellik katılmalı, ama aynı zamanda metro arayuzu sevmeyenler için alternatif sunulmalı diye düşünüyorum .

Ne çektim şu uc browserden

Ya tamam Windows güncelleme özürlüsü de abi uygulamalar da mı güncelleme özürlüsü ?
    Uc browser'da hala Türkçe olmaamsı çok büyük eksiklik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• GörünmezAdam kullanıcısına yanıt
    Uc ye gerekde kalmayacak gdr 1 guncellemesinden sonra iosdaki safari performansını yaşayacağımızı söylediler ama hadi hayırlısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar kötü mü ya Ben her zaman 1000tl civarı sıfır takıntısı olan insanlara Lumia 925 öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: Verre

O kadar kötü mü ya Ben her zaman 1000tl civarı sıfır takıntısı olan insanlara Lumia 925 öneririm

o paraya 925 alacağına g2 almak çok daha mantıklı. hatta g2 almamak parayı çöpe atmak olur.
    ama gidipte 500 liraya s3 mini alınacağına 520-620 almak çok daha mantıklı.
  • Beyler 64 bit işlemciden bahsetmişsiniz de buna uygun uygulamaları ben appstore de henüz göremiyorum ? uygulamalar ne alemde çünkü 64 bit işlemci için bunlar yeniden yazılmalı diye biliyorum. İphone 6 derken 64 bit işlemci derken iphone 6 için mağaza şuan için çöp durumda çünkü indirilebilir uygulama yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Never4You

Beyler 64 bit işlemciden bahsetmişsiniz de buna uygun uygulamaları ben appstore de henüz göremiyorum ? uygulamalar ne alemde çünkü 64 bit işlemci için bunlar yeniden yazılmalı diye biliyorum. İphone 6 derken 64 bit işlemci derken iphone 6 için mağaza şuan için çöp durumda çünkü indirilebilir uygulama yok.

Öncelikle 32 bit makinede 64 bit çalışmaz ama 64 bit makinede 32 bit çalışır.
    Bunu windows'da yıllardır yapıyorlar.
    Program files x86, 32 bit programların kurulduğu yerdir
    Program files ise 64 bit programların kurulduğu yer

Zaten birçok uygulama aynı anda hem 32 hem 64 seçeneği içerir.
    En basit ve gözümüzün önünde olan örnek bu

• Şuan iphone satış politikası çok saçma zengin fakir ayrımı yapıyorlar en kötü telefonu tek çekirdekli 5mp kamera 512mb ram 1 işlemcili iphone 4 ü 1000 ₺ ye satıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

Şuan iphone satış politikası çok saçma zengin fakir ayrımı yapıyorlar en kötü telefonu tek çekirdekli 5mp kamera 512mb ram 1 işlemcili iphone 4 ü 1000 ₺ ye satıyorlar

adamlar iphone 4'ü değil, ios'u satıyorlar.
  • Klavyenin neyi berbat arkadaşım takmışsınız klavye klavye gayet güzel tuturmuşsunuz klavye klavye - İyi git al iphone bizene.İphone 6 yı bekle o küçük ekranda kör olma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

Klavyenin neyi berbat arkadaşım takmışsınız klavye klavye gayet güzel tuturmuşsunuz klavye klavye - İyi git al iphone bizene.İphone 6 yı bekle o küçük ekranda kör olma.

klavye kullanmadığınızdan şüpheleniyorum.
    gorusuruz yazarmısınız ne yapacak otomatik düzeltme
  • klavye eskiden daha iyiydi. swaype gelince mertlik bozuldu

sen hala ios a geçmedin mi ? yoksa iki cihaz mı kullanıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

klavye eskiden daha iyiydi. swaype gelince mertlik bozuldu

sen hala ios a geçmedin mi ? yoksa iki cihaz mı kullanıyorsun

iphone 6 daha çıkmadıki hocam,
    şansımdan one x plus aldım one çıktı
    920 aldım 925 çıktı.
    bu sefer 1 hafta sonra yeni birşeyin tanıtılmamasından emin olduktan sonra alıcam iphone 6 vatana ilk geldiği gün bende inşallah.
    eylül 22'de italyadayım. belki oradan da alabilirim halagelmezse buralara
    bahsetttiğin olumsuzluklara katılmakla beraber iphone 6 nın da o kadar para edeceğini düşünmüyorum. Hele ki o pil değerleriyle. bence android l ye de bir şans verilmeli. aslında android e hiç güvenim yok ama bakalım.

ayakkabı işi mi yapıyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayakgoz -- 22 Ağustos 2014; 12:51:51 >
  • quote:

bahsetttiğin olumsuzluklara katılmakla beraber iphone 6 nın da o kadar para edeceğini düşünmüyorum. Hele ki o pil değerleriyle. bence android l ye de bir şans verilmeli. aslında android e hiç güvenim yok ama bakalım.

ayakkabı işi mi yapıyorsunuz ?

Seramik, cercai'ye gidiyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

Şuan iphone satış politikası çok saçma zengin fakir ayrımı yapıyorlar en kötü telefonu tek çekirdekli 5mp kamera 512mb ram 1 işlemcili iphone 4 ü 1000 ₺ ye satıyorlar

adamlar iphone 4'ü değil, ios'u satıyorlar.

Biliyorum yinede sınıf ayırımı var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    arkadaşım ayakkabı işinde. o vakitler oda italya ya gidecek de sizinde ayakkbacı olduğunuzu sandım.
  • quote:

arkadaşım ayakkabı işinde. o vakitler oda italya ya gidecek de sizinde ayakkbacı olduğunuzu sandım.

Heralde bizim alt katta olabilir, geçen sene alt katta mutfak ürünleri fuarı vardı

• Sonuna kadar haklısın birde wp ye geçmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atkosturanadam

Ben senin yerinde olsam one m8 alirdim o andridde surekli kasma olaylari filan samsunga ait her androidde o kadar yok mesela bende lumia 620 var hergun kasma yapiyor alt modeller wp8.1 de de kasiyor yani kisaca htc guncelleme de veriyor cok da tasarimi hos geliyor bana

Android kasılmaları Samsung'a ait.

Ben android yüklü HTC'leri senelerdir kullanırım, hiç sıkıntı yaşamadım. Şu an HTC One Max kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

quote:

Orijinalden alıntı: atkosturanadam

Ben senin yerinde olsam one m8 alirdim o andridde surekli kasma olaylari filan samsunga ait her androidde o kadar yok mesela bende lumia 620 var hergun kasma yapiyor alt modeller wp8.1 de de kasiyor yani kisaca htc guncelleme de veriyor cok da tasarimi hos geliyor bana

Android kasılmaları Samsung'a ait.

Ben android yüklü HTC'leri senelerdir kullanırım, hiç sıkıntı yaşamadım. Şu an HTC One Max kullanıyorum.

Kasılma neyse, ya donmalar şişmeler ? Bunlar androidin doğasında var

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.