Şimdi Ara

Windows phone nereye gidiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son yılların en dikkat çeken platformu windowsphone,özellikle alt segmentte kullanıcıları memnun ediyor.Öte yandan renkli kutucuklar ve kamerası ile de hayli ilgi çekiyor.Lumia 920-925 ve 1020 geçen yılın en iyi cihazları arasındaydı.Üst seviye telefonlar olarak 930 ve 1520 hem kamera hemde batarya (1520) süresiyle çok sevildi.Belki de bu kadar pastel renk cümbüşü arasında siyah ve beyaz olarak atanabilen arkaplan rengi çoğu kişiyi kutucuklardan soğuttu.Eğerki siyah,beyaz,mavi vs renkler olsaydı ve komple resim eklenebilseydi çok sevilecekti.Denim güncellemesi ve Windows 10 deneyimi bize neler kazandıracak,belkide en çok beklenen güncelleme windows 10 güncellemesidir.Kamera alanında kendini ispatlayan sistem arayüzünü renklendirip kısayol eklentileriyle kalbimizi kazanacak mı? Market konusu yapımcıların elinde ama arayüz ve kısayollar microsoftun elinde.Sizce bu taş gibi lumialar böyle güzelliklerle gelir mi yoksa bizim savunduklarımız boşa mı çıkar?Biz microsofta güveniyoruz.Sözün bittiği yer W10 olacak ya biz yada androidciler haklı çıkacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• w10 devrim olacak :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lisede okuldan kaçarkenki heyecan var

• 830' un kamera performansı denimin kamera da devrim yaşatacağını garantiliyor gibi
  • daha denim gelmedi. w10 un gelmesin aylar var. avutmayın kendinizi. gelsin o zaman tartışırız.ne geleceği zaman belli ne de içeriği .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harrow35

830' un kamera performansı denimin kamera da devrim yaşatacağını garantiliyor gibi

Batarya konusu da iyi olacak gibi:)

• quote:

Orijinalden alıntı: takeda58

quote:

Orijinalden alıntı: Harrow35

830' un kamera performansı denimin kamera da devrim yaşatacağını garantiliyor gibi

Batarya konusu da iyi olacak gibi:)

1520 kullanıyorum sorunsuz batarya ama ondada iyileştirmeler olacaksa neden olmasın :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

daha denim gelmedi. w10 un gelmesin aylar var. avutmayın kendinizi. gelsin o zaman tartışırız.ne geleceği zaman belli ne de içeriği .

Burada dikkatimizi çeken şeyleri yazıyoruz,biliyoruz neyin ne zaman geleceğini.

• quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

w10 devrim olacak :)

Zannetmiyorum büyük ihtimalle beklentilerin altında kalacak

• beklenti baya yükselmesi ve tek platform olacağı için ilk başka sorunlar olacaktır. yinede şu an için en iyi seçenek
  • I believe in Microsoft.

• Önce şu denimi versinler yıl bitti neredeyse denimden sonra daha gdr2 gelecek onuda bir 6 ay bekleriz herhalde.
  • Bekliyoruz bakalım neler olacak.

• Sonuna kadar Windows Phone diyorum. Bu sistemi seviyorum ve kullanmaktan memnunum.

• Windows Phone'u bende çok seviyorum ama kullanmıyorum eksikleri var. Microsoft uyuyor o kadar yetişmiş elemanı mühendisi yazılım uzmanı herneyse hepsinden bolca mevcut ama bu adamların birkaç tanesi şu mobil bölümüyle ilgilenmiyor mu kardeşim? Bu gevşeklik microsofta hiç yakışmıyor. Daha hızlı özellikler eklenmeli, daha esnek bir kullanım imkanı sağlanmalı sistem hızlı ama o kadar. Temel birkaç düzgün uygulama yeterli bence Türkçe 30-40 düzgün uygulama olsa yetecek ama maalesef çoğu uygulama e-dergi misali. Diğer işletim ssitemleride böyle ama işe yarar birkaç yüz uygulamaları var wp zayıf kalıyor.

Microsoftu anlayamıyorum kardeşim sende milyar dolarlar var ver uygulama geliştiricilere 3er 5er bin dolar ortalık uygulama dolacaktır. Örneğin facebook uygulama geliştirmiyor mu ver parayı geliştiriciye dışardan el altından sen geliştir facebookplus gibi bir isimle sür markete yok uyuyorlar! Dolaylı yoldan bu tür pek çok uygulama markete sokulabilir. Bakın normal kalite bir uygulamaya 10.000 dolar verseniz 1000 uygulama 10 milyon dolar yapar koyar mı microsofta? Tanesine milyon dolar ödese ki kralını yaptırır bu paraya 1 milyar dolara 1.000 kaliteli uygulaması olur neden yapmadıklarını ve bedavaya milletin yapmasını beklediklerini doğrusu merak ediyorum.

Yukardaki fikrimi eleştirirken marketteki oturup benim bile basitçe 1 saatte yapabileceğim uygulamaları uygulamadan saymayınız işe yarar şeylerden bahsediyorum. Mesela gönder Türkiye'ye bir ekip gez belli başlı firmaları size uygulamayı bedava yazalım de otur birkaç ayda 40-50 işe yarar uygulama hazırla kuru kalabalık değil kalite olsun.

İnsanlar ne arıyor?

Media player
    tarayıcı
    not uygulamaları
    bankacılık uygulaması (yoksa en azından tarayıcı her bankada işlem yapabilmeli)
    eğlenceli uygulamalar
    dil öğrenme uygulamaları
    sorunsuz iletişim uygulamaları skype gibi ama sorunsuz!

bu tip şeyler aranıyor kardeşim yap hepsinden adam gibi 5er 10ar tane yetecek ama yok uyuyorlar! Onlar uyumaya devam ederse benim gibi Microsoft severlerde gider androide yönelir tamam WP iyi bir sistem ama performans isteyen benim gibi yoğun kullananlar için yetersiz üzgünüm.

• Denim almadık daha w10 a baya var gibi geliyor.

• quote:

8.1e de boyle deniyordu, beklenti cok yuksekti ama ne oldu? Kutucuk arkaplani,6sira kutucuk ve notification center haricinde bisey olmadi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vasto Lorde

quote:

8.1e de boyle deniyordu, beklenti cok yuksekti ama ne oldu? Kutucuk arkaplani,6sira kutucuk ve notification center haricinde bisey olmadi.

Onlar hayal kırıklığı oldu ama sizce ne kadar kötü bi yazılım gelebilir ki?

Arkaplan geldi,kutucuk sayısı geldi,bildirim çubuğu geldi.Artık daha fazla artılarla geleceğini düşünüyorum.Direk aynı şekilde ad değiştirip aynısını göndermez microsoft.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vasto Lorde

quote:

her güncelleme aynı olacak değil w10 bana göre en iyi güncelleme w10 olacak

• 925 kullanıyorum 8,1 ile gerçekten çok yol katetti ama bence daha iyi olmalıydı , 10 ilede biraz yol alacaktır ama bu benim gibi daha çok özellik bekleyenler için yeterli olmayacaktır , ve artı 925 de gördüğüm bazı sıkıntılar ve yine teleservice hakkında okuduklarım yüzünden güvenim çok azaldı , win 10 benim içinde son düzlük ona göre bundan sonraki cihazım android olabilir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.