Şimdi Ara

Windows Phone Öldü! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
0
Favori
7.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pybs147

quote:

Orijinalden alıntı: jumuu

Astoria, android uygulamalarının dönüştürülmesinde verilen ad. Candy, instagram iostan çevrilmiştir. Candy'nin iostan çevrildiğini bizzat geçen seneki build etkinliğinde ortaya çıktı. Astoria'nın durdurulması guvenlik gerekçeleriymiş. Bunuda Microsoft kendisi açıkladı.

Ben astoria yı ios olarak biliyordum

Yok hocam. O projeninde adı vardı da hatırlayamadım. Woodlu bişeydi ama çıkaramadım. Sen candyle instagram diyince, iosu dediğini anladım, ondan android dedim. İşte proje ismini bilmeyen benle, sen bi araya gelince karışıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• windows iyi mi kötü mü arada kalan arkadaşlar verdiğim linkte levent abinin yorumlarını dinlesinler lütfen

https://youtu.be/SbkvUWJVdYw?t=2659

2012 yılından beri lumia kullanıyor kendisi..
  • Nightwing kullanıcısına yanıt
    Levent Pekcan tam bir Nokia ve Microsoft sempatizanı. Lumia 920'den Lumia 1520'ye geçmişti 2 sene kadar evvel. Geçtiğimiz yılın sonlarına doğru, "Windows Phone 2016'da tamamen biter." diyordu. Bu haftaki yayında da aynı şeyi söylemeye çalışıyor. Ben de bir Lumia 1520 kullanıcısı olarak, Levent Pekcan'la aynı düşünüyorum. İlk yüklediğimde bir heyecan verdi, fakat şu an çok itici geliyor Windows 10 Mobile da.

• Hocam bu çevirme işlemleri için hangi komutları kullanıyoruz. Visual studyoda wp uygulaması yazmak istiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdmGdk

Hocam bu çevirme işlemleri için hangi komutları kullanıyoruz. Visual studyoda wp uygulaması yazmak istiyorum.

2 textbox var birisi girdi diğeri çıktı olsun.

cikti.Text = girdi.Text.Replace("eski karakter", "yeni karakter").Replace("eski karakter", "yeni karakter"); //istediğin kadar replace yapabiliyorsun. Bu en basit şeylerden birisi zaten, tek bununla bir uygulama yapamazsın. Ha diyorsan bu benim attığım uygulamanın aynısı olacak o zaman tamam.
  • Çok doğru demiş söylediklerine %100 katılıyorum telefon resmen azalarak bitiyor her gün kullanılan temel bir program dükkanı kapatıp gidiyor. dünkü açıklamalarıyla da bunu teyit etmiş oldular platform resmen vefat etti hepimizin başı sağolsun

• Uçan Fin kullanıcısına yanıt
    Evet temmuz oldu. Uygulamalar, Firmalar bir bir desteği kesmeye devam ediyor. Windows 10 Mobile'den de memnun değil kullananlar zaten.. Hiç stabil değilmiş. Hatalarla dolu. Neden biz de Android kullanıcıları gibi şu özellik gelsin diyemiyoruz da halen problemleri ne zaman azalacak ne zaman gidecek W10 mobilenin diye dert yanıyorlar gördüğüm kadarıyla.

• Ever beyler angry birds de platforma veda ediyor. Hem wp8.1 hem de w10 a desteği kesiyor.

• facebook ne oldu, son durum? Destek var mı, betadan çıktı mı?

whatsapp da sorun yok çok şükür arar ara güncelleme alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmucit

facebook ne oldu, son durum? Destek var mı, betadan çıktı mı?

whatsapp da sorun yok çok şükür arar ara güncelleme alıyor.

Kararlı Facebook ve yeni güncelleştirmelerin denetlendiği Facebook Beta uygulaması mevcut eskisi gibi yanılmıyorsam. Windows 10 için Facebook uygulaması IOS'ten portlanmıştı ve ara sıra hataları olsa da idare ediyor deniliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatı uygun olan modelleri sadece facebook ve whatsapp kullanacaklara önerebilirm demek ki.

Teşekkürler.
  • quote:

Fiyatı uygun olan modelleri sadece facebook ve whatsapp kullanacaklara önerebilirm demek ki.

Teşekkürler.

550,650,640,640XL için evet diyebilirim.

• Her sene aynı muhabbet. Öldüğü falan yok, yaşıyor hala

Windows Phone Öldü!

• Bence fiyatı en yüksek olan modelleri almaya imkanı olanların fiyatı en uygun modelleri önermeye hakları vardır. Lumia, iphone, android farketmez. Herkes telefon önerememeli. Kuru kuruya önerinin bir önemi olmuyor. Öneren kim? Kime öneriliyor? Kim bu önerileri dikkate alıyor? Kimse. Bir öneridir gidiyor? Öneri isteyen oldu mu? Onu öneriyorum, bunu öneriyorum, şunu önermiyorum. Oylamaya sunuyorum. Kabul edenler? Kabul etmeyenler? Öneri kabul edilmiştir. Resmi gazetede yayınlanmasının ardından yürürlüğe girecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 15 Temmuz 2016; 11:26:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

quote:

Fiyatı uygun olan modelleri sadece facebook ve whatsapp kullanacaklara önerebilirm demek ki.

Teşekkürler.

l535 ve 540 da güzel fiyat olarak.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

quote:

Teşekkürler.

l535 ve 540 da güzel fiyat olarak.

Nokia ismi olmayan cihazları almamak gerek o kadar. Ram olayı en az 1 GB olmalı. Bu cihazlar fiyatlarına göre gerçekten iyi performans sunuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşıyomuydu ki?
  • KDRORC kullanıcısına yanıt
    Zaten kimsenin platformdan herhangi bir beklentisi yok kullanıcı da kala kala %0.7 kaldı siz de çok takmayın kafanıza :-)

• İmzamda yazıyor lumia 925 diye. 3 senelik telefon. Donanım olarak arızalar oldu parça aldım taktım devam ediyor telefon. Belki 100 kere ekran üstü düştü. 10 keresi fayanstır. Ekran banamısın demedi. Yere düşünce arkadaşa " alışkın o bişicik olmaz kırılmaz" dediğimde arkadaş endeşiydi ben ise rahattım.. Kırılmadı ekranı. Ki 925in ekranı dışa doğru hafif bombelidir. Sisteme gelince.. 3 senelik kullanıcı olarak söylüyorum bunu; microsoft tan bi cacık olmucak. W10 Guzel sistem ama microsoft öldürüyor sistemi. Bi arkadaş yazmış eylülde yükşelişe geçecek diye. dediğin Eylül bu senenin eylülü değil. W10 tutarsa ( çok çok düşük bi ihtimal) 2019un eylülü olur anca. W10 sürümü yüklü 925te hala daha mobil bağlantıyı wifiye çevirince ekran kapandığı zaman neti kesiyor. Bakın hala hala hala diyorum geçen sene Temmuzdan beri var bu. 12 ay. 1 sene. Lan 1 senede böyle dandik basit bi sorun düzeltilemez mi? Hadi 4-5 ay sistem geliştirmesi diyelim. 7-8 ay şu dandik sorun halledilemedi. Şimdi birisi çıkıp " onzman wp8.1 kullan ne w10 kullanıyosun zaten w10 sizlere tam verilmedi" der. Burda ki sorun verilip verilmemesi değil, sorun böyle ufacık sorunu bile 7-8 ayda çözülmemesi. Bunu halledemeyen firma mı büyücek? Geçiniz.... Sözünden dönen bi firmadır microsoft. W10u herkese vericez, herkes yüklücek diyip vermeyen firmadır. Madem w10 verilmeme ihtimali var o zaman veremeyebiliriz diye açıklama yap. Söz veriyosan yapacaksın. Senim sözüne bakan milyonlarca ne milyonu milyarlarca insan var. O yüzden size diyeceğim şey w10 yükselmez. Gelişcek diye düşünmeyin. 3 senedir yani 2013 agustosundan beri gelişcek diye bekliyorum. Kaç build kaç yeni güncelleme gördüm siz düşünün. Hep aynı tırıvırı..

• KDRORC kullanıcısına yanıt
    w10mobile'da aynı sonu yaşayacak az kaldı... aklı olan windows yüklü telefon tablet almaz...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.