Şimdi Ara

Windows Phone Önerisi & Lumia 640 Alındı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    uzun süredir ios ve android kullanıyorum.
    yeni bir telefon alacağım bu sefer windows phone denemek istiyorum daha önce hiç kullanmadım

çok pahalı olmayan bir cihaz önerisi alabilir miyim
    ortalama 500-600 civarı
    ortalama kamera ve 1 günü çıkarsın yeterli birde gelecek win10 için uyumlu olması

Edit: Hepsiburada dan 700 e aldım arkadaşlar lumia 640 teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMuyu -- 4 Ağustos 2015; 13:26:28 >

• TheMuyu kullanıcısına yanıt
    640 veya 735 bakabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o fiyata lumia telefonların dahili hafızası 8gb olduğu için windows 10 ile birlikte sıkıntı yaratabilir kardeş bence biraz bekle bir kaç ay içinde windows 10 ile birlikte yeni telefonlar üreticek microsoft.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruffles53

o fiyata lumia telefonların dahili hafızası 8gb olduğu için windows 10 ile birlikte sıkıntı yaratabilir kardeş bence biraz bekle bir kaç ay içinde windows 10 ile birlikte yeni telefonlar üreticek microsoft.

8 GB olunca ne gibi sıkıntı oluyor?
  • sen o 8 gb ın 5 gb ını ancak kullanıyorsun. Sistem hafızasıydı yüklü uygulamalardı felan... Hiç yoktan 16 gb dahili hafızası olmasını öneririm ben. Şimdiki oyunlar bile 1 gb üstünde e sen video çekeceksin müzik atacaksın felan o hafıza sana yetmiycek. Harici hafıza kartı alacaksın ama ilerde sana genede sıkıntı çıkartır 8 gb hafıza.
  • 630 ya da 735.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

sen o 8 gb ın 5 gb ını ancak kullanıyorsun. Sistem hafızasıydı yüklü uygulamalardı felan... Hiç yoktan 16 gb dahili hafızası olmasını öneririm ben. Şimdiki oyunlar bile 1 gb üstünde e sen video çekeceksin müzik atacaksın felan o hafıza sana yetmiycek. Harici hafıza kartı alacaksın ama ilerde sana genede sıkıntı çıkartır 8 gb hafıza.

Harici hafıza kartını desteklediği sürece dahili hafıza problem olmaz. İşletim sistemi ve gömülü uygulamalar o 8 Gb belleği doldurmaz. Müziğini,oyununu SD'ye atarsın zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

sen o 8 gb ın 5 gb ını ancak kullanıyorsun. Sistem hafızasıydı yüklü uygulamalardı felan... Hiç yoktan 16 gb dahili hafızası olmasını öneririm ben. Şimdiki oyunlar bile 1 gb üstünde e sen video çekeceksin müzik atacaksın felan o hafıza sana yetmiycek. Harici hafıza kartı alacaksın ama ilerde sana genede sıkıntı çıkartır 8 gb hafıza.

İyi de her şeyi hafıza kartına attıktan sonra sıkıntı olmuyor. Güncellemeler bile hafıza kartından yüklenebiliyor.
  • Kesinlikle 735. Hafıza kartını takarsın işletim sisteminde sorun filan olmaz.
  • lumia 735 ve 640 arasında kalmıştım
    hem 735 in siyah rengi bulunmaması hemde 640 ın ekranı daha büyük olmasından dolayı 640 aldım
    inş pişman olmam :) ilk windows phone olacak
    Hayırlı olsun.

640 fena değil sıkıntı olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hayırlı olsun hocam, pek farkı yok bildiğim kadarıyla telefonların.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.