Şimdi Ara

Windows Phone pişmanlıktır. ALMAYIN-ALDIRMAYIN. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
0
Favori
3.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İnsanlara cahil demenin bir manası yok. Gereksiz yere niye hakaret ediyorsunuz? Ben Windows seviyorum size mi kalmış niye sevdiğim? Senin beğenmediğini ben beğeniyorum. Benim beğendiğimi senin beğenmeniz gerekmiyorl. Siz bir arkadaşınızı bir tanıdığınızı çirkin veya yeteneksiz diye ondan uzak duruyor musunuz yoksa onu olduğu gibi beğeniyor veya kabul ediyor musunuz?
  • Ne alalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biyturs_OnSr kullanıcısına yanıt
    Google iostan korkmuyor wp den korkuyor.İos a resmi uygulama veriyor wp ye vermiyor korkuyor çünkü,boşuna avutmayın kendinizi

• quote:

Orijinalden alıntı: HLLBN

Google iostan korkmuyor wp den korkuyor.İos a resmi uygulama veriyor wp ye vermiyor korkuyor çünkü,boşuna avutmayın kendinizi

Arkadaşlar çok acele ediyorsunuz, Ms taş çatlasa 15 yıldır mobil işletim sistemi yapıyor. 2001 yılında win ce diye piyasaya sürüp bu işlere başladılar. Bir 20-30 yıl daha bekleyin acele etmeyin. Gelişecek pazar payını artıracak uygulamalar dolup taşacak.

Ms yede hak veriyorum adamlar ne yapsın daha , 15 yıl çok kısa bir zaman ,şuan pazar payı %1 olabilir. Bir 15 yıl daha geçse Pazar payı %2 olsa ne güzel olurdu değilmi ? Belki google bile resmi uygulamalarını markete verirdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HLLBN

O kadar çok IOS kullanıcısı var ki onlardan para kazanmak istiyor. Aynı Microsoft'un Android için yaptığı gibi. Bükemediği eli öpüyor diyebiliriz buna tabi bazı konularda özellikle.

Buradan WP'u kötülemiyorum veya Microsoft'u eleştirmiyorum zaten doğru olanı yapıyor Microsoft.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 4 Mart 2016; 21:03:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2500tl verenler var bu çöp işletim sistemine .950xl vay arkadas diyor insan
    Demek firmalar boyle para kazaniyor .win demek çöp demek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen gün yürüyerek eve gidiyorum. Bi lisenin önünden geçerken 3-4 çocuğun konuşmasını duydum. Knk android sana göre değil o zaman wp yada ios alacaksın sen dedi çocuklardan biri. Hemen yanlarına gidip tokadı bastım çocuğa. Ne olduğunu anlayamadılar tabi zorla ayrıdılar falan. Wp almayacaksınız dedim iyice azarladım. Biraz konuşunca ikna etmek zor olmadı zaten. Ve sonunda bir insanın daha wp alma ihtimalini ortadan kaldırmanın ferahlığıyla evime gittim

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.