Şimdi Ara

Windows Phone pişmanlıktır. ALMAYIN-ALDIRMAYIN. (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
0
Favori
3.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Windows phone rezilliktir.Paranızla rezil olursunuz anca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaano12

quote:

Orijinalden alıntı: memotembelgezer

quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Senin kullandigin gercek wp degil. Gercek wp 2009da oldu.yerine yossi koheni gecirdiler ondan boyle sacmaliklar yasiyorsun.

Saka bir yana windowsa10 cikana kadar wp telefon almam aldirmam. Windows10dan sonra bir iki inceler, isime yarayan uygulamalari magazasina getirebilmisse denerim.

Eskidendi 1000 liraya kadar wp ondan sonra android laflari. 600 liraya wpden daha stabil calisan telefonlar var artik.

600 tl ye wp den daha stabil olan hangi telefon muş. amma sallamışsın. wp zaten 500 tl. en yakın rakip gmd ki bende var. leş bir telefon. ben 820 kullanıcısıyım. wp cidden hızlı bir sistem. bebe değilsen ne isteyip yapamıyorsun wp de söyle yardım edelim. whats var,face var,twt var,tumblr var.gps gayet güzel, bütün banka uygulamaları var. telefon işte arkadaşım 5 inç den ne bekliyorsun. bu bilgisayar değil telefon. kasmasın,bozulmasın,şarjı uzun gitsin,gps i iyi olsun tamam işte. geri kalanı için netbook veya tablet alacaksın.

Ben söyleym. Pegasustan bilet tarihine bile bakamıyorsun. Para verip Chromox almıştım tarayıcı olarak ie chromox maxtan mı ne bide o var. 3 de yazı yazamıyorsun boşluğa. Randevu alamıyorsun. Kamerası rezil ötesi. Allahtan makine aldım yoksa bunun kamerası öldürür adamı.

explorer ile dün pegasusdan gidiş dönüş bilet aldım. kamerası gerçekten kötü.

• Motorola g serileri var bildigim kadariyla. Hatta yurtdisindan getirtebilirsen wpnin amiral gemilerinin ozelliklerine sahip olan telefonlari 700-800lira bandinda sahip olabilirsin.

Bende mesela moto g2 var. Daha oncedende lumia 520 vardi. L520 den cok bir beklentim yoktu acikcasi. Ama hic birseyde bulamadim.

Kasmak-stabil demekten o karolari asagi yukari kaydirmaksa gercekten stabildir wp. Onun disinda pek stabilligini goremedim.

Daha oncede bir cok sorununu yazmisimdir wpnin. Benim icin en onemlisi e-mail sorunuydu. En basitinden bir word,PDF,txt,ve jpg dosyasini ayni email icinde yollayamiyordun. Belki cozmuslerdir.

Ayrica uygulamalari soylemeye gerek yok. Yazdigin sosyal ag uygulamalarinin hepsi sizin deyiminizle les durumda. Mobil siteleri daha iyi (tabi ie izin verirse)

Dayanamadigimdan moto g2 aldim.7 aydir kullaniyorum. Daha kasmaya baslamadi. Ve bilgisayar gibi her isimide gorebiliyorum.

Ha unutmadan GPS konusunda wpnin kozu olan here maps androidde daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Motorola g serileri var bildigim kadariyla. Hatta yurtdisindan getirtebilirsen wpnin amiral gemilerinin ozelliklerine sahip olan telefonlari 700-800lira bandinda sahip olabilirsin.

Bende mesela moto g2 var. Daha oncedende lumia 520 vardi. L520 den cok bir beklentim yoktu acikcasi. Ama hic birseyde bulamadim.

Kasmak-stabil demekten o karolari asagi yukari kaydirmaksa gercekten stabildir wp. Onun disinda pek stabilligini goremedim.

Daha oncede bir cok sorununu yazmisimdir wpnin. Benim icin en onemlisi e-mail sorunuydu. En basitinden bir word,PDF,txt,ve jpg dosyasini ayni email icinde yollayamiyordun. Belki cozmuslerdir.

Ayrica uygulamalari soylemeye gerek yok. Yazdigin sosyal ag uygulamalarinin hepsi sizin deyiminizle les durumda. Mobil siteleri daha iyi (tabi ie izin verirse)

Dayanamadigimdan moto g2 aldim.7 aydir kullaniyorum. Daha kasmaya baslamadi. Ve bilgisayar gibi her isimide gorebiliyorum.

Ha unutmadan GPS konusunda wpnin kozu olan here maps androidde daha iyi

O son cümle olmamış.

• buradaki insanlardan esnaf falan olmaz.
    ALMASAYDIN nedir izah eder misiniz?
    bu cümleyi hangi cüretle kurabiliyor insanlar.
    ürün reklamdaki gibi çıkmıyor, tüketici yerine satıcıyı savunuyorlar. vay be...
    bu yorumları yapanları günlerce haftalarca takip edip gelip dh'de ağlamaklı başlık açınca konusunu baltalayasım geliyor.
  • Via ile celeron 2.4 unutulmaz bunlar...ne günlerdi be
    Adam akıllı para verip aldığım ilk ekran kartı geforcefx5200 128 mb modeliydi ve çok meşhurdu o zamanlar

• quote:

Orijinalden alıntı: OyunaGelenAdam

Via ile celeron 2.4 unutulmaz bunlar...ne günlerdi be
    Adam akıllı para verip aldığım ilk ekran kartı geforcefx5200 128 mb modeliydi ve çok meşhurdu o zamanlar

Benim 128 Mb Ati Radeon ekran kartım vardı her şeyi oynuyordum.

Edit: Modelini hatırlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 20 Haziran 2015; 1:38:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaano12

quote:

Orijinalden alıntı: fenerli1965

Böyle konu başlığı açıyorsunuz.Sonra ben ajan oluyorum.Bu tür başlıklar sıktı artık açmayın.Gerçek derken kastettiğim ne istediğini bilerek alandır.

Yahu her şey tamam 1,5 sene instagramına facesine twitterına katlandık güncelleme gelir dedik ama explorer bildiğin kafasına göre atıyor herhangi seçenekli bi yerden bişey seçemiyorsun. Pegasusun sitesinden bi bilet bakmaya çalışın. 1.5 yıldır videoların yarısı izlenmiyor hala canlı olanları zaten geçtim. Müzik uygulaması çöp+çöp rastgele modunda donuyor 500 şarkı var içinden bir 10 tane seçip rastgele yapıyor. Hangi uygulamasına girsen sıkıntı telefonun. Ekran kitlenip kalıyor. Bekle ki düzelsin. Kaç defa arkasını açmak zorunda kaldım telefonun. Ne istediğimi de biliyorum. Ne istemediğimi de. Telefon stabilmiş evet hiç kasmıyor direk atıyor uygulamadan.

Sen hangi programları kullanıyorsun bilmiyorum. Mesela ben şu an iphone 5S ve ipad air 2 kullanıyorum. İos programları da ve safarisi de sorun oldugunda atıyor. Butun işletim sistemleri sorun oldugunda atar. Ben mesela BLACKBERRY 9790 model cihazımda whatsapp, yemeksepeti.com, facebook messenger, skyscanner, wikitude, vodafone self servis, accuweather, thy ve hastanelerden randevu almamı saglayan programlarını sıkıntısız ve sorunsuz kullanıyorum.

• Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye boşuna dememişler. Sen buraya gerçekleri yazdığın için linç edilirsin. Bunlar için önemli olan donanımdır. Yazılıma zerre bakmazlar. Bunu şu sebepten diyorum. Tavsiye bölümünde iPhone 4S ile yanlış hatırlamıyorsam Lumia 820 arasında kalmış biri vardı. Kalktılar adama L820 öneriyorlar. Neymiş 4S eskiymiş para verilmezmiş. Bana ne arkadaş cihaza destek veriliyor mu veriliyor. Peki istediğim her türlü uygulamayı bulabiliyor muyum buluyorum. Bitti o zaman tartışmanın lüzumu yok. İşlemcisi daha iyiymiş, RAM daha fazlaymış bana ne bunlardan. İşimi kolaylaştırmadıktan sonra ne anladım ben o telefondan. iOS zaten hafif bir sistem. Android desen anlarım durumu ama iOS için donanım çok da mühim bir konu değil. 820'nin donanımı yeni oluyor da ne oluyor? İşimi kolaylaştırmadıktan sonra yemişim donanımını. WhatsApp sorunları, bildirim sorunları ıvır zıvırla uğraştıktan sonra ne yapayım öyle cihazı? Bana işimi kolaylaştıracak uygulamalar olmadıktan sonra boştur. iPhone 4S almış olsaydın bu sorunların hiçbirini yaşamamış olurdun. İstediğin her şey elinin altında olurdu. Sen bakma bunlara babalarının malı gibi savunurlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Haftaya "Windows Phone pişmanlıktır" konusunu hanginiz açacak? Anlaştınız mı aranızda?

• gecen hafta ucuzdur dedim 735 aldim. 2 yil once falan lumia 520 kullanmistim. arkadas iki yilda bir isletim sisteminin hicbirsey mi uzerine konulmaz. altyazi ile film izlemek iskence. kendi video oynaticisinda turkce karakter destegi yok moliyi indirdim srt dosyalarini gormuyor mx player acilip donuyor. internet explorer tek kelime ile facia. microsoft androide iosa program yapacagina kendi isletim sistemine odaklanmali. ulan ms kendi isletim sisteminden vazgecmis biz hala denim gelince gor windows 10 gelince gor vs vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye boşuna dememişler. Sen buraya gerçekleri yazdığın için linç edilirsin. Bunlar için önemli olan donanımdır. Yazılıma zerre bakmazlar. Bunu şu sebepten diyorum. Tavsiye bölümünde iPhone 4S ile yanlış hatırlamıyorsam Lumia 820 arasında kalmış biri vardı. Kalktılar adama L820 öneriyorlar. Neymiş 4S eskiymiş para verilmezmiş. Bana ne arkadaş cihaza destek veriliyor mu veriliyor. Peki istediğim her türlü uygulamayı bulabiliyor muyum buluyorum. Bitti o zaman tartışmanın lüzumu yok. İşlemcisi daha iyiymiş, RAM daha fazlaymış bana ne bunlardan. İşimi kolaylaştırmadıktan sonra ne anladım ben o telefondan. iOS zaten hafif bir sistem. Android desen anlarım durumu ama iOS için donanım çok da mühim bir konu değil. 820'nin donanımı yeni oluyor da ne oluyor? İşimi kolaylaştırmadıktan sonra yemişim donanımını. WhatsApp sorunları, bildirim sorunları ıvır zıvırla uğraştıktan sonra ne yapayım öyle cihazı? Bana işimi kolaylaştıracak uygulamalar olmadıktan sonra boştur. iPhone 4S almış olsaydın bu sorunların hiçbirini yaşamamış olurdun. İstediğin her şey elinin altında olurdu. Sen bakma bunlara babalarının malı gibi savunurlar.

+1

Zaten 4s'te kullanılan A5 işlemci s4 plus ile benzer.

4s hala çok işlevsel birde IOS 9 gerçeği var artık 4s için.

Yalnız tek bir sıkıntı var o da ekranı biraz küçük tabi bu işlevselliğinin önüne taş koyamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Potenciest

Ben de L925 kullaniyorum saydigin sikintilarin cogunu cekiyorum, sonuna kadar haklisin fakat imzanda neden L925 'Gordugunden daha fazlasi' yaziyor onu anlamadim, cok celiskili olmus

selam Potenciest hocam imzam da lumia 520 kullandım başkasına sattım ondna sonra lumia 925 kullandım onuda cihaz değişime girdi yeni cihaz bekliyorum hp bilgisayar şu an kullanmaktayım hocam neresi çelişkili hocam orasını anlamadım
  • Yasadigin sorunlarin hicbirini yasamadim ayrica tubecast youtube uygulamasi orjinalinden daha kaliteli umarim orjinali gelmez, cahilce arastirma yapmadan konu acan biri daha...

• quote:

Orijinalden alıntı: coolsten

Haftaya "Windows Phone pişmanlıktır" konusunu hanginiz açacak? Anlaştınız mı aranızda?

Burdan devam

• quote:

Orijinalden alıntı: hasangul01

quote:

Orijinalden alıntı: Potenciest

Ben de L925 kullaniyorum saydigin sikintilarin cogunu cekiyorum, sonuna kadar haklisin fakat imzanda neden L925 'Gordugunden daha fazlasi' yaziyor onu anlamadim, cok celiskili olmus

selam Potenciest hocam imzam da lumia 520 kullandım başkasına sattım ondna sonra lumia 925 kullandım onuda cihaz değişime girdi yeni cihaz bekliyorum hp bilgisayar şu an kullanmaktayım hocam neresi çelişkili hocam orasını anlamadım

Konuyu acan arkadasa dedim neden ustune alindin ki

• quote:

Orijinalden alıntı: expiremeTR

Yasadigin sorunlarin hicbirini yasamadim ayrica tubecast youtube uygulamasi orjinalinden daha kaliteli umarim orjinali gelmez, cahilce arastirma yapmadan konu acan biri daha...

Konu açıldığından beri kaç sorun saydım. Bi tek tubecast varmış. Sağol.

• Lumia 640XL ile ilgili kullanıcı deneyimlerini okumak için bir kaç gündür forumu ziyaret ediyorum. Bu başlık dikkatimi çekti ve sırf buraya yazmak için foruma üye oldum. Holiganizm hastalığı buraya da uğramış. Arkadaşlar nedir bu duygusallığınız? Kullandığınız ürünler para verip satın aldığınız ürünler. Yani bir windows phone alırken sizde aranan tek külfet ürün fiyatını karşılayıp karşılayamayacağınız. Bazı mesajlara bakıyorum hazretler sanki telefonu alırken yuvarlak masa şovalyeliğine terfi etmiş. Yahu Windows kullanıcısı olman sadece ve sadece bir seçim. Senin sadakatini veya iradeni ölçmüyor bu adamlar. Etiketteki ücreti verdin mi Windows phone kullanıcısı oluyorsun. Bu sana bir değer katmıyor veya sana bir sorumluluk yüklemiyor. Konu sahibi arkadaş da memnuniyetsizliğini dile getirmiş, adamı vatan haini ilan edecekler neredeyse. Kutsal Windows ittifakına ihanet etmiş, bu yola girdi mi cefasını çekmek zorunda halbuki. Parasını vererek elde ettiği bir ürünü eleştirmek herkesin en doğal hakkı. Ne zaman holiganizmi bırakırsak o zaman bir yerlere gelebiliriz. Çok fazla faşizm var bu forumda, biraz hava almanızı öneririm. Herkese iyi forumlar!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: whathathgodwrought

Lumia 640XL ile ilgili kullanıcı deneyimlerini okumak için bir kaç gündür forumu ziyaret ediyorum. Bu başlık dikkatimi çekti ve sırf buraya yazmak için foruma üye oldum. Holiganizm hastalığı buraya da uğramış. Arkadaşlar nedir bu duygusallığınız? Kullandığınız ürünler para verip satın aldığınız ürünler. Yani bir windows phone alırken sizde aranan tek külfet ürün fiyatını karşılayıp karşılayamayacağınız. Bazı mesajlara bakıyorum hazretler sanki telefonu alırken yuvarlak masa şovalyeliğine terfi etmiş. Yahu Windows kullanıcısı olman sadece ve sadece bir seçim. Senin sadakatini veya iradeni ölçmüyor bu adamlar. Etiketteki ücreti verdin mi Windows phone kullanıcısı oluyorsun. Bu sana bir değer katmıyor veya sana bir sorumluluk yüklemiyor. Konu sahibi arkadaş da memnuniyetsizliğini dile getirmiş, adamı vatan haini ilan edecekler neredeyse. Kutsal Windows ittifakına ihanet etmiş, bu yola girdi mi cefasını çekmek zorunda halbuki. Parasını vererek elde ettiği bir ürünü eleştirmek herkesin en doğal hakkı. Ne zaman holiganizmi bırakırsak o zaman bir yerlere gelebiliriz. Çok fazla faşizm var bu forumda, biraz hava almanızı öneririm. Herkese iyi forumlar!

Benzetmeler gerçekten harika.

• Madem insanlari bilgilendiriyosun ilk mesajina eklersin tum sorunlari, kullanmak zorunda degilsin biz sensiz daha mutluyuz emin ol wp ailesi olarak, begenmiyorsan alma git sat benmi tutuyorum madem begenmeyecektin arastirip alsaydin koru korune almasaydin bizim sorunumuz degil

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.