Şimdi Ara

Windows Phone pişmanlıktır. ALMAYIN-ALDIRMAYIN. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
0
Favori
3.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Düzenli olarak bu konuyu açmazsanız içiniz rahat etmiyor değil mi. Tamamen gereksiz bir topluluksunuz. Bir de büyük harfle almayın aldırmayın yazmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanların görüşlerine tahammül edememe olayı da yeni moda oldu herhalde.

Burada bir kullanıcı yaşadığı deneyimi (her ne kadar tasvip etmediğim bir şekilde anlatılmış olsa da) aktarıyor, vay efendim almasaydın etmeseydin bilmem ne.

Yahu adam denemek için aldım ve memnun kalmadım, eğer benim rahatsız olduğum kısımlar sizi rahatsız edecekse siz de almayın diyor burada yanlış olan nedir, sizlerle aynı düşüncede olunmaması mı yoksa sevdiğiniz platformun eleştirilmesi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 18 Haziran 2015; 16:14:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolsten

Düzenli olarak bu konuyu açmazsanız içiniz rahat etmiyor değil mi. Tamamen gereksiz bir topluluksunuz. Bir de büyük harfle almayın aldırmayın yazmış

Yav tamam arkadaş haklısınız. Hepiniz Windows Phone alın özür dilerim. Düzenli olarak yazmış bide forumda bu konudan önce girmedim bile wp bölümüne. En fazla Beşiktaş bölümüne girip çıkıyorum. Ben çıldırdım almayın dedim. Forumun amacı bu zaten. Telefon çok iyi olsa arkadaşlar telefon f/p ürünü alın diye konu açarım. Neyse arkadaş savunadurun siz. Ne diyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bay H kullanıcısına yanıt
    Her platformda var hocam.iOS konusuna girin Samsung ve Apple savaşlarını izleyin.

• Bence en büyük sorunu uygulama magazi.bunun yanında ufak tefek browser hataları da ilerde güncelleme ile düzeltilebilir. Yoksa çok kararlı bir işletim sistemi.

• quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

Her platformda var hocam.iOS konusuna girin Samsung ve Apple savaşlarını izleyin.

Forumda geleneksel Amd-Nvidia savaşları ile Amd-İntel savaşları en popüleridir.

• FX-9590 i7-4770K'yı yakalıyor konusunda bunu görünce yarılmıştım
    quote:

220 watt'ı banada ver bende yakalarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 18 Haziran 2015; 17:20:29 >
  • quote:

FX-9590 i7-4770K'yı yakalıyor konusunda bunu görünce yarılmıştım
    quote:

220 watt'ı banada ver bende yakalarım.

Dibine kadar hız aşırtmışlar zaten.

İ3 3*** ve Fx 6*** serisi kavgası vardı.

• i5'i bile sokmuşlardı araya.
  • quote:

i5'i bile sokmuşlardı araya.

Her şeye rağmen AMD.

• AMD güzel hocam ama GTX 760 ile istediğim performansı alamıyordum.

İ5 2500K aramıştım baya ama piyasada yoktu.

• quote:

AMD güzel hocam ama GTX 760 ile istediğim performansı alamıyordum.

Bu işler böyle işte hocam. Teknoloji dünyası adamı yer bitirir.

Ben 3570k almadığım için çok pişmanım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay H

İnsanların görüşlerine tahammül edememe olayı da yeni moda oldu herhalde.

Burada bir kullanıcı yaşadığı deneyimi (her ne kadar tasvip etmediğim bir şekilde anlatılmış olsa da) aktarıyor, vay efendim almasaydın etmeseydin bilmem ne.

Yahu adam denemek için aldım ve memnun kalmadım, eğer benim rahatsız olduğum kısımlar sizi rahatsız edecekse siz de almayın diyor burada yanlış olan nedir, sizlerle aynı düşüncede olunmaması mı yoksa sevdiğiniz platformun eleştirilmesi mi?

Burada esas sıkıntı artık gornekten gına gelen başlık. Fix hiç değişmez, windows Phone pişmanlıktır. E yeter anladık her hafta biri düzenli olarak aynı konuyu açmak zorunda mı. Girip içeripe bakayım diyorsun tamamen aynı değişen bir şey yok, farklı birşey yazmamış ki. Çok değil birkaç sayfa geriye git aynı konu, ondan birkaç sayfa geriye git gene aynı konu. Ben artık bu bölümde 'wp pişmanlıktır almayın' konusu görmek istemiyorum. Anladık eskikleri var her hafta her hafta saçma sapan konu açıp durmasınlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: coolsten

quote:

Orijinalden alıntı: Bay H

İnsanların görüşlerine tahammül edememe olayı da yeni moda oldu herhalde.

Burada esas sıkıntı artık gornekten gına gelen başlık. Fix hiç değişmez, windows Phone pişmanlıktır. E yeter anladık her hafta biri düzenli olarak aynı konuyu açmak zorunda mı. Girip içeripe bakayım diyorsun tamamen aynı değişen bir şey yok, farklı birşey yazmamış ki. Çok değil birkaç sayfa geriye git aynı konu, ondan birkaç sayfa geriye git gene aynı konu. Ben artık bu bölümde 'wp pişmanlıktır almayın' konusu görmek istemiyorum. Anladık eskikleri var her hafta her hafta saçma sapan konu açıp durmasınlar...

aynen katılıyorum

• Kan çıkar bu konuda
  • @
    quote:

Orijinalden alıntı: kaano12

Bir buçuk senedir şu lanet olası lumia 925i kullanıyorum. Sözde akıllı telefon bu bildiğiniz. Paypal kart başvurusu için 3 farklı tarayıcıda tc numara yazmaya çalışıyorum yazmıyor. Her türlü programdan atıyor, şarj desen yerlerde, hoparlör kalitesi 0, ilk aldığımızda kaç ay whatsapp bildirim sorunu face bildirim sorunu çektik. Bu uygulamalar hala ios ve androide göre çöp.Youtube zaten yok. Aldığım paranın yarı fiyatına düştü telefon satmak istesen. Ama ekranı iyiymiş ve sağlam telefonmuş alıp ekranına bakıp da yere düşürecekseniz sadece ideal bir telefon. Çıldırmak üzereyim artık! Daha neler sayılır da. Ah eşek kafam 1200e iphone 4s alsam şimdi rahat rahat her işimi hallederdim.

Düzenleme: Bana Lumia 925 konusunda inanmayan arkadaşlar telefonun ana konusuna girip son birkaç sayfaya dahi göz atsalar sıkıntıları görürler. Sayfanın yarısından fazlası sorun ve garanti mesajı.

selam kaano12 hocam aynı sorunlara benzer bende yaşadım 7 ay kullandım 18.05.2015 de servise yolladım 20 iş günü doldu şimdi cihaz değişimi için yurt dışından sipariş edildi bekliyoruz kesinlikle lumia 925 konusunda sana hak veriyorum bende bu modeli almakla hata ettim batarya çabuk bitiyor acayip batarya sömürüyor en sonunda kurtuldum o arızalı telefondan arkadaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasangul01 -- 18 Haziran 2015; 19:58:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hasangul01

@
    quote:

Orijinalden alıntı: kaano12

Bir buçuk senedir şu lanet olası lumia 925i kullanıyorum. Sözde akıllı telefon bu bildiğiniz. Paypal kart başvurusu için 3 farklı tarayıcıda tc numara yazmaya çalışıyorum yazmıyor. Her türlü programdan atıyor, şarj desen yerlerde, hoparlör kalitesi 0, ilk aldığımızda kaç ay whatsapp bildirim sorunu face bildirim sorunu çektik. Bu uygulamalar hala ios ve androide göre çöp.Youtube zaten yok. Aldığım paranın yarı fiyatına düştü telefon satmak istesen. Ama ekranı iyiymiş ve sağlam telefonmuş alıp ekranına bakıp da yere düşürecekseniz sadece ideal bir telefon. Çıldırmak üzereyim artık! Daha neler sayılır da. Ah eşek kafam 1200e iphone 4s alsam şimdi rahat rahat her işimi hallederdim.

Düzenleme: Bana Lumia 925 konusunda inanmayan arkadaşlar telefonun ana konusuna girip son birkaç sayfaya dahi göz atsalar sıkıntıları görürler. Sayfanın yarısından fazlası sorun ve garanti mesajı.

selam kaano12 hocam aynı sorunlara benzer bende yaşadım 7 ay kullandım 18.05.2015 de servise yolladım 20 iş günü doldu şimdi cihaz değişimi için yurt dışından sipariş edildi bekliyoruz kesinlikle lumia 925 konusunda sana hak veriyorum bende bu modeli almakla hata ettim batarya çabuk bitiyor acayip batarya sömürüyor en sonunda kurtuldum o arızalı telefondan arkadaşım

Ben bi kaç kere arka kapağı açtığım için garanti kapsamı dışına çıkmıştır. Ondan hiç uğraşmıycam. Sizin için hayırlısı olsun hocam. İsteyebiliyorsanız para iadesi isteyin. Öyle bir hakkınız vardı herhalde. Beni 2 ay beklettiler cihaz gelicek diye aradım sert konuştum almıştım para iadesini.

• SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    Sesli güldüm yeminle..çok yaratıcı

• quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

quote:

Ben napayım i3 3110m gt 620 ile dying light bitirmiş adamım...
    Oyunu bitirdiğimde az daha kör oluyordum...

• quote:

Orijinalden alıntı: OyunaGelenAdam

quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

quote:

Ben napayım i3 3110m gt 620 ile dying light bitirmiş adamım...
    Oyunu bitirdiğimde az daha kör oluyordum...

Beterin beteri var hocam biz yıllarca via chrome family on board ekran kartıyla Age Of Empires 3 ü bile oynadık.(low)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.