Şimdi Ara

Windows Phone pişmanlıktır. ALMAYIN-ALDIRMAYIN. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
0
Favori
3.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ridanerbek

Eğer Windows Phone'a kötü diyorsan yaşama. Git andorİT kullan. AndroİTin hiç bir telefon WP kadar stabil değil. Ayrıca kullandığın telefon L925. Kamerasına da laf etsene hadi. PayPal'ın kendi uygulamasını kullanmayı düşündün mü hiç? Sen kullanamadın diye niye diğer kullanıcılara yanlış bilgi veriyorsun ? Bugüne kadar 10 tane WPli telefon kullandım. Şimdiki telefonum L930. Bugüne kadar hiç birinden şikayet etmedim. WP her zaman en iyisi!

Bana paypal uygulamasından kart almayı göstersene. Paypal uygulamasını sen bilmiyorsun ki burda konuşuyosun. Paypal nakitkart diye Bi yer var mı uygulamada? Mail geliyor tıklayınca site açılıyor kardeşim ordan devam etmem mi sıkıntı. Genelde diğer platformlarda ilgili uygulama açılır ama bizde web sitesi açılıyor o da numara kabul etmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: alierennet

Önerinize uyup o kişilere cvp yazmıyorum. Ama birşeyi yazmazsam olmaz. Arkadaş sanki aile bireylerinden biri ölmüş, başına büyük felaket gelmiş yada basuru azmış gibi üşenmeden yazıyorlar. Arkadım ben 3 platformuda kullandım. Iphone kazık diye gidip forumlarda tu kaka yapmadım. Android neredeyse dna bilgilerimi öğrenirken viyaklamadım. Wp bazen en basit işlemlerde çuvallarken bundan bi halt olmaz demedim. Sizin derdiniz ne? Paralı trollmusunuz? Pişmanlıksa kullanma kardeşim, zırlamanın anlamı yok. Alt tarafı teknolojik bir cihaz.

Diyorum ki paranızı boşa vermeyin. Emek var o parada. Ben aldım beğenmedim ilgili konuya yazıyorum. 1100 az para mı? Nerden baksan asgari ücret. Bir ay çalışıyor millet o paraya. Birinin ölmesiyle ne alakası var. Hem dünyanın parasını veriyorsunuz. Hem elinizdeyken çıldırıyorsunuz. Bugüne kadar ios pahalı gerek yok dedim. Hatta o yüzden androidden sonra wp'ye geçtim. Ama ios alanların varmış bi bildiği.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhlisgöktaş

1320 almaya niyetlenmiştim ama mağazaya baktıktan sonra vazgeçtim. Uygulamaların yarısı sadece mobil siteye yönlendiren kısa yollar geri kalanı da ios ve Android sürümlerinin yarısı kadar bile özellik sunmuyor. "gerçek" wp kullanıcıları diğer mağzalardaki uygulamaları hiç denememişler heralde.

Almayın hocam benden söylemesi. Yoksa gelir konu açarsınız "gerçek wp kullanıcıları" size prim vermez falan

• quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

Bu sistemi 1,5 yıldan beri kullanıyorum iOS'ide 1,5 yıl kullanmışımdır.

WP'de uygulamarın güncelliği çok berbat.3-4 ayda anca güncelliyorlar yada hiç güncellemiyorlar.

iOS'de ise 2 haftada 1 güncelleniyordu mübarek.

Zaten yakında Android'e uğrayacağım bakalım hayırlısı.

Aynen. Zaten bu sistemin geleceğinin olmayışı yeni uygulamaların eş zamanlı olarak wpde çıkmamasından anlaşılabilir.

• Bu android one her telefona gelecek mi yeni çıkan?Yoksa sadece General Mobile falan mı alıyor sadece?
    Saf android diyorlar sanırım?
  • quote:

Bu android one her telefona gelecek mi yeni çıkan?Yoksa sadece General Mobile falan mı alıyor sadece?
    Saf android diyorlar sanırım?

Giriş seviye her türlü Android li cihazda yer alabilir. En önemli farklı ise güncellemesini direkt Google veriyor.

• quote:

Zamanında 5C alsaydık şuan aldığımız fiyattan satıyor olurduk.

925 1200 liraya aldım 300 lira zor ediyor

Sony'dede böyle bir ışık var ne kadar zaman geçti hala 1999 TL

5c teknosa da uçuk durumda fiyatı hala çok yüksek.

925 i kimse istemiyor bu kötü.

• Eğer stabil olursa belki android one'da alabilirim.Oyun delisi değilim. Önemli olan pil,mağaza ve güncelleme benim için açıkçası.Tabii böyle varsa

• quote:

Eğer stabil olursa belki android one'da alabilirim.Oyun delisi değilim. Önemli olan pil,mağaza ve güncelleme benim için açıkçası.Tabii böyle varsa

Android one giriş seviyesini hedefliyor yeni çıkan general mobile 699 Tl yanılmıyorsam.

En iyisi yine Apple gibi duruyor tabi IOS 9 beni biraz üzdü köklü değişim beklerdim.

• Satılık tertemiz Lumia 920 var. Kırmızı renk garantisi bitmiş ama kutusu ve şarj aleti var.
    Ben windows 10 dan ümidimi kestim , almak isteyen özel mesaj atsın. İstanbul içi satılık , telefonda w10m 10136 yüklü durumdadır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 4S'e güncelleme gelmez diyordum,geldi helal olsun apple artık daha fazla kasacak 4S
    iOS 6 kullananlar ne gülüyordur iOS 8 ile 4S kullananalara
  • quote:

Ben 4S'e güncelleme gelmez diyordum,geldi helal olsun apple artık daha fazla kasacak 4S
    iOS 6 kullananlar ne gülüyordur iOS 8 ile 4S kullananalara

Ios 9 ile 4s canavar gibi olur demedi demeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim kullanıyor kurunca deneriz hocam bir güzel güleceğim o kesin
  • quote:

iOS ile karşılaştırılamaz hocam bu sistem hocam.

Bazıları daha bluetooth ile dosya yollanamıyor diyor.

Ben yolluyorum problem?

Kullanmayı bilmiyorlar laf atıyorlar.Hatta belki de hiç kullanmamış.

3 milyar para verip kullanamasaydınız zaten yazık.
  • quote:

Kardeşim kullanıyor kurunca deneriz hocam bir güzel güleceğim o kesin

Kendimize gülelim önce hocam.

Tunein radio en basitinden hala ilk sürümünde.

• Bak onu unuttum ben.

Açıkcası Android One'ı çok merak ettim.Bir bakayım ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 17 Haziran 2015; 15:56:24 >
  • quote:

Bak onu unuttum ben.

Açıkcası Android One'ı çok merak ettim.Bir bakayım ben.

Şu Windows 10 gelsin önce.

Gerçi o gelene kadar.

• Kesinlikle katılıyorum rüştünü ispat etmiş her sistem pahalıdır ama hakkını verir. Bu platform hala gelişmekte ama insanlar o kadar sabırlı olmayabilir ve olmak zorunda da değil. Tabi suçlu yine biz oluyoruz çünkü araştırma yapmıyoruz.
    Açıkçası ben ilk zamanlar memnundum çünkü ilk akıllı telefonum lumia olmuştu. Ancak aylar geçtikçe ve telefondan beklentin arttıkça ve artan beklentiyi sistem karşılamayınca(mağaza ve Multitasking den bahsediyorum) insan soğuyor ve nefret etmeye başlıyor.
    Şöyle bir şey de var bugün telefon alsam gidip iphone almam çünkü bir teknolojik alete 3 bin tl verilmesi insana ağır geliyor para kolay kazanılmıyor
    Onun yerine android orta sınıf bir telefon alırım kusura bakmasın kimse de android öyle 1 2 ay sonra kasan şişen veya virüsler ile dolu sistem değil tabletim var 2 senedir kullanıyorum hala sorunsuz çalışıyor millet bir sürü ağır oyunlar oynayıp gerekli gereksiz herşeyi yükleyince kasıyor diye ağlıyor benim ihtiyaçlarımı çok rahat karşılayan bir sistem android
    Bakalım w10 da çözüm olmazsa elveda deriz artık

• SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    Android one programi beklenen etkiyi gosterememis. Bence cok iyi gorunuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

Android one programi beklenen etkiyi gosterememis. Bence cok iyi gorunuyor

Daha yeni başladı hocam bakarsınız 1-2 sene içinde yoluna daha güçlü devam eder veya tamamen unutulur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.