Şimdi Ara

Windows Phone pişmanlıktır. ALMAYIN-ALDIRMAYIN. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
0
Favori
3.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 350 liraya ikinci el 920 aldım ve bu fiyata en iyisi bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle konu başlığı açıyorsunuz.Sonra ben ajan oluyorum.Bu tür başlıklar sıktı artık açmayın.Gerçek derken kastettiğim ne istediğini bilerek alandır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

quote:

Orijinalden alıntı: kaano12

quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Birazdan linç edileceksin dostum kendine iyi bak.

Bu kadar beklemiyordum ya saçma bi sempatizanlık var gerçek wp kullanıcısı diyor adam ya tövbe estağfurullah. Biz nasıl kullanıcıysak. 1200e lg g2 de vardı geçen sene bunu aldığımda telefonun fiyatı hala aynı. Bizimkinin sıfırı olmuş 650 yani en son öyleydi daha fazla düşmediyse

Telefondan, işletim sisteminden, marketten ne beklediğine bağlı.

Ben yaklaşık 1 senedir Lumia 1520 kullanıyorum. Fazla beklentim olmadığı için sıkıntı da yaşamadım. Benim Lumia 1520'yi alma sebebim programcı olduğum için microsoft programlarını daha rahat kullanabilmekti.

Eğer sende "windows market için kendi programlarımı yaparım" diyorsan sorun yok ama sanırım senin beklentilerin çok yüksek veya çok farklı..

Bu arada şunu belirteyim; ben aynı anda HTC One X, iPhone 5S, Blackberry 9790 ve Nokia Lumia 1520 kullanıyorum.

Mesela whatsapp blackberry'de bile var. Blackberry cihazımdan whatsapp üzerinden arkadaşlarımla mesajlaşabiliyorum. Ama internet kullanımı için ise Apple iPad kullanıyorum. Çünkü vodafone'da hattındaki interneti paylaşabiliyorsun.

Mesela 2 kuzenim var; biri apple manyağıdır iphone'dan başka cihaz kullanmaz, diğeri de Apple firmasının ürettiği her şeyden nefret ettiği için, android işletim sisteminin ne olduğunu bildiği için Lumia 930 kullanıyor.

Kuzenlerimden farklı olarak ben bütün işletim sistemlerini kullanıyorum.

Ya onu anlarım. Sanki wp çok iyi de biz kanlı bıçaklıymışız sadece öyle tavrı var arkadaşların. Aldık gelişecekti hala gelişecek işte bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerli1965

Böyle konu başlığı açıyorsunuz.Sonra ben ajan oluyorum.Bu tür başlıklar sıktı artık açmayın.Gerçek derken kastettiğim ne istediğini bilerek alandır.

Yahu her şey tamam 1,5 sene instagramına facesine twitterına katlandık güncelleme gelir dedik ama explorer bildiğin kafasına göre atıyor herhangi seçenekli bi yerden bişey seçemiyorsun. Pegasusun sitesinden bi bilet bakmaya çalışın. 1.5 yıldır videoların yarısı izlenmiyor hala canlı olanları zaten geçtim. Müzik uygulaması çöp+çöp rastgele modunda donuyor 500 şarkı var içinden bir 10 tane seçip rastgele yapıyor. Hangi uygulamasına girsen sıkıntı telefonun. Ekran kitlenip kalıyor. Bekle ki düzelsin. Kaç defa arkasını açmak zorunda kaldım telefonun. Ne istediğimi de biliyorum. Ne istemediğimi de. Telefon stabilmiş evet hiç kasmıyor direk atıyor uygulamadan.

• Konuyu açan arkadaşa ne yazık ki katılıyorum. Ben de 1.5 yıldır 925 kullanıyorum ve sanırım bu son WP cihazım olacak.

• Farkında mısınız android forumlarındaki gibi sorunlardan bahsedilmiyor hiç burda..
    Yok dokunmatik sorunu yok uyumama sorunu böyle şeylerle uğraşmıyorsunuz..
    Şuan acaip indirim var her site de iphone 4s android one..bunlarda indirim çok..gidin alın..satın telefonu alın. Çok abartıyorsunuz..telefonda genetik kod çözmüyorsunuz sonuçta..androıd one dediğimiz telefonda kronik sıkıntılar baş göstermeye başlamış..iade eden edene..iphone desen şarj senın şuan kullandığın telefonla aynı hatta daha az gider ama o telefonda güncelleme ile yavaşladı..yani tamam sıkılmış olabilirsin ama bu telefonun suçu değil bence

• quote:

Orijinalden alıntı: OyunaGelenAdam

Farkında mısınız android forumlarındaki gibi sorunlardan bahsedilmiyor hiç burda..
    Şuan acaip indirim var her site de iphone 4s android one..bunlarda indirim çok..gidin alın..satın telefonu alın. Çok abartıyorsunuz..telefonda genetik kod çözmüyorsunuz sonuçta..androıd one dediğimiz telefonda kronik sıkıntılar baş göstermeye başlamış..iade eden edene..iphone desen şarj senın şuan kullandığın telefonla aynı hatta daha az gider ama o telefonda güncelleme ile yavaşladı..yani tamam sıkılmış olabilirsin ama bu telefonun suçu değil bence

Yahu sıkılmak değil kardeşim. 1200₺ verip internetten bilete bakamamak rahatsız edici değil mi? Müzik uygulamasının sürekli atması, kasması rahatsız edici değil mi? Kaç mesaj yazmışım her seferinde bi kaç sorun daha eklemişim.Android de kullandım. İos'u az kullandım ama kesinlikle ios bu iki sistemin kat kat üstünde.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaano12

quote:

Orijinalden alıntı: OyunaGelenAdam

Farkında mısınız android forumlarındaki gibi sorunlardan bahsedilmiyor hiç burda..

Yahu sıkılmak değil kardeşim. 1200₺ verip internetten bilete bakamamak rahatsız edici değil mi? Müzik uygulamasının sürekli atması, kasması rahatsız edici değil mi? Kaç mesaj yazmışım her seferinde bi kaç sorun daha eklemişim.Android de kullandım. İos'u az kullandım ama kesinlikle ios bu iki sistemin kat kat üstünde.

Sus ve kullanmaya devam et.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Senin kullandigin gercek wp degil. Gercek wp 2009da oldu.yerine yossi koheni gecirdiler ondan boyle sacmaliklar yasiyorsun.

Saka bir yana windowsa10 cikana kadar wp telefon almam aldirmam. Windows10dan sonra bir iki inceler, isime yarayan uygulamalari magazasina getirebilmisse denerim.

Eskidendi 1000 liraya kadar wp ondan sonra android laflari. 600 liraya wpden daha stabil calisan telefonlar var artik.

Ooo hoşgeldin otur bi soluklan hele.

• bende 512 mb ramli 625 sürdürülüyor yazısı çıkıyor bazen internetten atıyor ama abartılacak kadar dwğil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam haklı tarayıcı berbat. Geçen hastane randevusu iptal edecektim telefondan TC'yi yazdım hiçbiri tepki vermedi.

8 ay beklemesi lazım sırf tarayıcının gelişmesi için bile bir WP kullanıcısı.

• iOS ile karşılaştırılamaz hocam bu sistem hocam.

Bazıları daha bluetooth ile dosya yollanamıyor diyor.

Ben yolluyorum problem?

Kullanmayı bilmiyorlar laf atıyorlar.Hatta belki de hiç kullanmamış.

• quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

Adam haklı tarayıcı berbat. Geçen hastane randevusu iptal edecektim telefondan TC'yi yazdım hiçbiri tepki vermedi.

8 ay beklemesi lazım sırf tarayıcının gelişmesi için bile bir WP kullanıcısı.

Arkadaşa katılıyorum ben fakat elde bu var ne yapalım ben bu telefonu aldıktan çok sonra 5c çıkmıştı örneğin onunda fiyatı çok uçuktu.

• fenerli1965 F kullanıcısına yanıt
    Önerinize uyup o kişilere cvp yazmıyorum. Ama birşeyi yazmazsam olmaz. Arkadaş sanki aile bireylerinden biri ölmüş, başına büyük felaket gelmiş yada basuru azmış gibi üşenmeden yazıyorlar. Arkadım ben 3 platformuda kullandım. Iphone kazık diye gidip forumlarda tu kaka yapmadım. Android neredeyse dna bilgilerimi öğrenirken viyaklamadım. Wp bazen en basit işlemlerde çuvallarken bundan bi halt olmaz demedim. Sizin derdiniz ne? Paralı trollmusunuz? Pişmanlıksa kullanma kardeşim, zırlamanın anlamı yok. Alt tarafı teknolojik bir cihaz.

• Eğer Windows Phone'a kötü diyorsan yaşama. Git andorİT kullan. AndroİTin hiç bir telefon WP kadar stabil değil. Ayrıca kullandığın telefon L925. Kamerasına da laf etsene hadi. PayPal'ın kendi uygulamasını kullanmayı düşündün mü hiç? Sen kullanamadın diye niye diğer kullanıcılara yanlış bilgi veriyorsun ? Bugüne kadar 10 tane WPli telefon kullandım. Şimdiki telefonum L930. Bugüne kadar hiç birinden şikayet etmedim. WP her zaman en iyisi!
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    Daha önce wp platformundan bir telefonla tam bir kullanıcı deneyimi yaşadınız mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi businesskid -- 17 Haziran 2015; 11:44:08 >
  • alierennet kullanıcısına yanıt
    Dediklerinize yürekten katılıyorum.Sanki zorla kullandırmışlar gibi yapıyorlar.
  • 1320 almaya niyetlenmiştim ama mağazaya baktıktan sonra vazgeçtim. Uygulamaların yarısı sadece mobil siteye yönlendiren kısa yollar geri kalanı da ios ve Android sürümlerinin yarısı kadar bile özellik sunmuyor. "gerçek" wp kullanıcıları diğer mağzalardaki uygulamaları hiç denememişler heralde.

• Bu sistemi 1,5 yıldan beri kullanıyorum iOS'ide 1,5 yıl kullanmışımdır.

WP'de uygulamarın güncelliği çok berbat.3-4 ayda anca güncelliyorlar yada hiç güncellemiyorlar.

iOS'de ise 2 haftada 1 güncelleniyordu mübarek.

Zaten yakında Android'e uğrayacağım bakalım hayırlısı.
  • Zamanında 5C alsaydık şuan aldığımız fiyattan satıyor olurduk.

925 1200 liraya aldım 300 lira zor ediyor

Sony'dede böyle bir ışık var ne kadar zaman geçti hala 1999 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 17 Haziran 2015; 14:21:13 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.