Şimdi Ara

Windows Phone pişmanlıktır. ALMAYIN-ALDIRMAYIN.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
0
Favori
3.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir buçuk senedir şu lanet olası lumia 925i kullanıyorum. Sözde akıllı telefon bu bildiğiniz. Paypal kart başvurusu için 3 farklı tarayıcıda tc numara yazmaya çalışıyorum yazmıyor. Her türlü programdan atıyor, şarj desen yerlerde, hoparlör kalitesi 0, ilk aldığımızda kaç ay whatsapp bildirim sorunu face bildirim sorunu çektik. Bu uygulamalar hala ios ve androide göre çöp.Youtube zaten yok. Aldığım paranın yarı fiyatına düştü telefon satmak istesen. Ama ekranı iyiymiş ve sağlam telefonmuş alıp ekranına bakıp da yere düşürecekseniz sadece ideal bir telefon. Çıldırmak üzereyim artık! Daha neler sayılır da. Ah eşek kafam 1200e iphone 4s alsam şimdi rahat rahat her işimi hallederdim.

Düzenleme: Bana Lumia 925 konusunda inanmayan arkadaşlar telefonun ana konusuna girip son birkaç sayfaya dahi göz atsalar sıkıntıları görürler. Sayfanın yarısından fazlası sorun ve garanti mesajı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximus Meridus -- 18 Haziran 2015; 15:22:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birazdan linç edileceksin dostum kendine iyi bak.
  • Way windows way...Yani aklımdan geçen telefondu bunu öğrenmem iyi oldu...Teşekkürler : )

Android desen oda aynı B*k!

Geriye iphone kalıyor oda çok Tuzlu : )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçek windows phone kullanıcıları bunlara uyup cevap yapmazsa iyi olur.Bunlara prim vermeye gerek yok artık sıktılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerli1965 -- 16 Haziran 2015; 19:50:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaano12

Bir buçuk senedir şu lanet olası lumia 925i kullanıyorum. Sözde akıllı telefon bu bildiğiniz. Paypal kart başvurusu için 3 farklı tarayıcıda tc numara yazmaya çalışıyorum yazmıyor. Her türlü programdan atıyor, şarj desen yerlerde, hoparlör kalitesi 0, ilk aldığımızda kaç ay whatsapp bildirim sorunu face bildirim sorunu çektik. Bu uygulamalar hala ios ve androide göre çöp.Youtube zaten yok. Aldığım paranın yarı fiyatına düştü telefon satmak istesen. Ama ekranı iyiymiş ve sağlam telefonmuş alıp ekranına bakıp da yere düşürecekseniz sadece ideal bir telefon. Çıldırmak üzereyim artık! Daha neler sayılır da. Ah eşek kafam 1200e iphone 4s alsam şimdi rahat rahat her işimi hallederdim.

Yazamama sorununu zaman zaman bende yasiyorum.lakin androidde oldugundan cok daha az olduguna emin olabilirsiniz. Cihazim lumia 735. 550 tlye mal ettim. Bu fiyata alinabilecek herhangi bir diger cihazdan kat kat stabil ve hizli oldugunu size temin edebilirim. Sarjida mukemmel ekranida. Hizi da. Gectigimiz gunlerde elime bir iphone5 gecti ve kendi cihazimla karsilastirdim. Inanki ekran kamera hiz ve internet performansi olarak oldukca ustun. Siz sorunlu cihaz almissiniz ve bunu butun wp ye mal ediyorsunuz.

• Benim ikinci wp alışım, ilki 820 idi bu 925. Hiç sorun çekmedim, gayet mutluyum. Sorunları pili az gidiyor ve yeterli aplikasyon yok. Artısı ise WP olduğu için Desktop-Notebook ile senkronizasyon sorunu yok, backup vb kolayca hiç düşünmeden oluyor. Android 1200, Iphone 1800 vermeye niyetiniz yoksa, maksimum 800 TL iyi stabil bir WP alabilirsiniz. Öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konular flood oldu artık,bir başlık açın da yazın bunları yeter anladık,bir bende sorun olmuyor nedense ininal için tc de yazdım kayıt da oldum.Sorun olursa da soruna çözüm arıyorum.Misal bende mağaza kitlendi formatsız çözüm bulamadım ilk bir ay format atmaya yemedi ama sonra tıpış tıpış attım düzeldi.Yeter şu flood mesajlardan gına geldi sizden...
  • quote:

Bir buçuk senedir şu lanet olası lumia 925i kullanıyorum. Sözde akıllı telefon bu bildiğiniz. Paypal kart başvurusu için 3 farklı tarayıcıda tc numara yazmaya çalışıyorum yazmıyor. Her türlü programdan atıyor, şarj desen yerlerde, hoparlör kalitesi 0, ilk aldığımızda kaç ay whatsapp bildirim sorunu face bildirim sorunu çektik. Bu uygulamalar hala ios ve androide göre çöp.Youtube zaten yok. Aldığım paranın yarı fiyatına düştü telefon satmak istesen. Ama ekranı iyiymiş ve sağlam telefonmuş alıp ekranına bakıp da yere düşürecekseniz sadece ideal bir telefon. Çıldırmak üzereyim artık! Daha neler sayılır da. Ah eşek kafam 1200e iphone 4s alsam şimdi rahat rahat her işimi hallederdim.

Neredeyse benzer düşünüyoruz hocam fakat siz biraz fazla kızmışsınız sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 16 Haziran 2015; 20:31:19 >

• Düne kadar wp kullanıcısydım şimdi androide geçtim. Kısaca şunu söylüyorum 1000 liraya kadar bütçe varsa windows phone kullanılır. 1000-2000 android. 2000 üstü de malum:D
  • Ne acayip sorunlar ki benim hiç başıma gelmiyor. ergenler iş başında diyecem ayıp olacak.
  • Yahu kardeşim bildiğiniz çöp ürün bu. Müzik uygulamasından şarjına her anlamda. Ekran&sağlamlık söyleyecek lafım yok. Beğendim aldım verdiğim para değmezmiş vermeyin diyorum. taraftar gibi yok ergen yok cahi diyorsunuz. Gerçek wp kullanıcısı nedir abi allahaşkına iyi gün taraftarı da deyin tam olsun bari.

• quote:

Orijinalden alıntı: DreamofMirrorss

Konular flood oldu artık,bir başlık açın da yazın bunları yeter anladık,bir bende sorun olmuyor nedense ininal için tc de yazdım kayıt da oldum.Sorun olursa da soruna çözüm arıyorum.Misal bende mağaza kitlendi formatsız çözüm bulamadım ilk bir ay format atmaya yemedi ama sonra tıpış tıpış attım düzeldi.Yeter şu flood mesajlardan gına geldi sizden...

Konuları takip etmiyorum sadece bugün çıldırmak üzereydim telefonu kıracaktım buraya girip yazayım millet benim düşüncemi de öğrensin dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerli1965

Gerçek windows phone kullanıcıları bunlara uyup cevap yapmazsa iyi olur.Bunlara prim vermeye gerek yok artık sıktılar.

Benden gerçek wp kullanıcısı mı var bu çöpe 1200₺ verdim? Gerçek wp kullanıcısı derken tam olarak neyi kastediyorsunuz? Windows Phone forması bastırıp onunla mı gezeyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Birazdan linç edileceksin dostum kendine iyi bak.

Bu kadar beklemiyordum ya saçma bi sempatizanlık var gerçek wp kullanıcısı diyor adam ya tövbe estağfurullah. Biz nasıl kullanıcıysak. 1200e lg g2 de vardı geçen sene bunu aldığımda telefonun fiyatı hala aynı. Bizimkinin sıfırı olmuş 650 yani en son öyleydi daha fazla düşmediyse

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerli1965

Gerçek windows phone kullanıcıları bunlara uyup cevap yapmazsa iyi olur.Bunlara prim vermeye gerek yok artık sıktılar.

Al sana gerçek wp kullanıcısı istersen yanına kimlik de çekeyim.
     Windows Phone pişmanlıktır. ALMAYIN-ALDIRMAYIN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximus Meridus -- 16 Haziran 2015; 21:26:32 >

• Senin kullandigin gercek wp degil. Gercek wp 2009da oldu.yerine yossi koheni gecirdiler ondan boyle sacmaliklar yasiyorsun.

Saka bir yana windowsa10 cikana kadar wp telefon almam aldirmam. Windows10dan sonra bir iki inceler, isime yarayan uygulamalari magazasina getirebilmisse denerim.

Eskidendi 1000 liraya kadar wp ondan sonra android laflari. 600 liraya wpden daha stabil calisan telefonlar var artik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Senin kullandigin gercek wp degil. Gercek wp 2009da oldu.yerine yossi koheni gecirdiler ondan boyle sacmaliklar yasiyorsun.

Saka bir yana windowsa10 cikana kadar wp telefon almam aldirmam. Windows10dan sonra bir iki inceler, isime yarayan uygulamalari magazasina getirebilmisse denerim.

Eskidendi 1000 liraya kadar wp ondan sonra android laflari. 600 liraya wpden daha stabil calisan telefonlar var artik.

Android One projesi fena vuracak diye düşünüyorum.

• Öz hakiki wp kullanıcısı böyle şeyler yazmaz. Arkadaş provokatif ajandır...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Birazdan linç edileceksin dostum kendine iyi bak.

Bu kadar beklemiyordum ya saçma bi sempatizanlık var gerçek wp kullanıcısı diyor adam ya tövbe estağfurullah. Biz nasıl kullanıcıysak. 1200e lg g2 de vardı geçen sene bunu aldığımda telefonun fiyatı hala aynı. Bizimkinin sıfırı olmuş 650 yani en son öyleydi daha fazla düşmediyse

Telefondan, işletim sisteminden, marketten ne beklediğine bağlı.

Ben yaklaşık 1 senedir Lumia 1520 kullanıyorum. Fazla beklentim olmadığı için sıkıntı da yaşamadım. Benim Lumia 1520'yi alma sebebim programcı olduğum için microsoft programlarını daha rahat kullanabilmekti.

Eğer sende "windows market için kendi programlarımı yaparım" diyorsan sorun yok ama sanırım senin beklentilerin çok yüksek veya çok farklı..

Bu arada şunu belirteyim; ben aynı anda HTC One X, iPhone 5S, Blackberry 9790 ve Nokia Lumia 1520 kullanıyorum.

Mesela whatsapp blackberry'de bile var. Blackberry cihazımdan whatsapp üzerinden arkadaşlarımla mesajlaşabiliyorum. Ama internet kullanımı için ise Apple iPad kullanıyorum. Çünkü vodafone'da hattındaki interneti paylaşabiliyorsun.

Mesela 2 kuzenim var; biri apple manyağıdır iphone'dan başka cihaz kullanmaz, diğeri de Apple firmasının ürettiği her şeyden nefret ettiği için, android işletim sisteminin ne olduğunu bildiği için Lumia 930 kullanıyor.

Kuzenlerimden farklı olarak ben bütün işletim sistemlerini kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 16 Haziran 2015; 22:12:42 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.