Şimdi Ara

Windows Phone pişmanlıktır. ALMAYIN-ALDIRMAYIN. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
0
Favori
3.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben çok memnunum uygun fiyatlı denk gelirse 925'imi 930 ya da 1520 ile değiştirmeyi düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StipMG

Kesinlikle katılıyorum rüştünü ispat etmiş her sistem pahalıdır ama hakkını verir. Bu platform hala gelişmekte ama insanlar o kadar sabırlı olmayabilir ve olmak zorunda da değil. Tabi suçlu yine biz oluyoruz çünkü araştırma yapmıyoruz.
    Açıkçası ben ilk zamanlar memnundum çünkü ilk akıllı telefonum lumia olmuştu. Ancak aylar geçtikçe ve telefondan beklentin arttıkça ve artan beklentiyi sistem karşılamayınca(mağaza ve Multitasking den bahsediyorum) insan soğuyor ve nefret etmeye başlıyor.
    Şöyle bir şey de var bugün telefon alsam gidip iphone almam çünkü bir teknolojik alete 3 bin tl verilmesi insana ağır geliyor para kolay kazanılmıyor
    Onun yerine android orta sınıf bir telefon alırım kusura bakmasın kimse de android öyle 1 2 ay sonra kasan şişen veya virüsler ile dolu sistem değil tabletim var 2 senedir kullanıyorum hala sorunsuz çalışıyor millet bir sürü ağır oyunlar oynayıp gerekli gereksiz herşeyi yükleyince kasıyor diye ağlıyor benim ihtiyaçlarımı çok rahat karşılayan bir sistem android
    Bakalım w10 da çözüm olmazsa elveda deriz artık

Valla maddi durumu iyi olup hala wp de olan tayfaya sozum yok ama kimse keyfinden wp ye gelmedi aslında. Bende araştırıp geldim ancak kullandığım uygulama sayısı arttıkça mağaza bunu karşılayamaz oldu. W10 mağaza dışında gümbür gümbür geliyor ki bu da hiç bir işime yaramayacak.

• businesskid B kullanıcısına yanıt
    Evet. Yaklasik 6 ay cok ovulen L520 zulmune katlandim.

• Ben de araştırmıştım en ilgimi çeken özellikleri nokianın kamerası tasarımı navigasyon uygulaması ve mixradio idi. Ancak iş mağazaya gelince gelişir bakalım dedim yeni platform dedim ama kaç yıl geçti istenileni veremedi.
    Açıkçası beni ilgilendirmiyor gelen yenilikler çünkü 512mb ram olduğu için her güncelleme telefonun hızını yavaşlattı ve yıprattı o yüzden tek beklentim bu android ve ios taki uygulamaların dönüştürülmesinin başarılı olması yoksa bu sistem böyle gitmez

• StipMG S kullanıcısına yanıt
    Mixradio elden gittiğinden beri çok üzgünüm yani Lumia'yı Lumia yapan iki şey vardı bir Nokia iki kendine has uygulamalar sanırım artık ikiside yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulama eksiği büyük sıkıntı w10 ile bu sorunuda aşarlar diye düşünüyorum.

• Bak hazır memnunda değilmişsin vereyim 250 tl sat bana

• bende 2 senedir wp kullanıyorum wp ye bakarsam daha ne olayım . Rezil bir işletim sistemi. TARAYICISI ÇÖP ! MHRS den tc kimlik yazarken sıkıntı çıkartıyor , pegasus sitesinde sıkıntı çıkartıyor ki yukarıda ikisindende bahsedilmiş. Arka planda sekme açma yok açtıgın sekme illa gözünün önüne gelecek. Uygulamalarda eksik , sıkıntılı. Savunacak bir tarafını görüyorum artık stabil bir arayüzü olan android telefonlar var ucuzda.

• quote:

Orijinalden alıntı: coolsten

Bak hazır memnunda değilmişsin vereyim 250 tl sat bana

Al işte 1200,verdiğimiz telefona bir sene sonra 250₺ veriliyor. Biz haksızız sonra. Yok kardeş 250₺ ne alıcam. Bir sene daha idare edip iphone 5s alırım maddiyat düzelince. En az 4 sene rahat kafa kullanırım.

• her nekadar övdüysemde sistemi 1.5 yıl oldu nerdeyse adam akıllı uygulama getirmediler mağazaya o beni üzüyor . birde renk düzeni berbat heryer siyah
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaano12

quote:

Al işte 1200,verdiğimiz telefona bir sene sonra 250₺ veriliyor. Biz haksızız sonra. Yok kardeş 250₺ ne alıcam. Bir sene daha idare edip iphone 5s alırım maddiyat düzelince. En az 4 sene rahat kafa kullanırım.

Temizinden bir elli kağıt çalışır.Yanına da o da benden olsun bir tetris:) kargo masrafı sana ait.

• Windows phone tüplü araba gibi halktan 2. sınıf muamele görüyor.
  • quote:

quote:

Sizin gibi wp kötüleme konularının sahiplerinin hepsine satma teklifinde bulundum hepside yan çizdi ;) Bilmem anlatabildim mi?

• Yaklaşık 1 senedir L625 kullanıyorum ihtiyaçlarımı karşılıyor ama yeri geldiği zamanda çileden çıkartıyor.Durduk yere uygulamalardan,oyunlardan,tarayıcıdan atması,mağazasının geniş olmaması bunlar başlıca eksileri.

• Adam memnun değil diye 925'i 250 liraya mı satsın ?

Çöpe atar sana satmaz telefonu.

• almadan önce araştırsaydınız şimdi böyle gereksiz konuları açmazdınız ben 920 ilk çıktığında aldım 2 sene kullandım 500 tl ye sattım 1520 aldım yaklaşık 1 senedir de onu kullanıyorum
    gayette menmunum benim sayemde çoğu arkadaşımda lumia serisine geçti
  • quote:

quote:

quote:

Sizin gibi wp kötüleme konularının sahiplerinin hepsine satma teklifinde bulundum hepside yan çizdi ;) Bilmem anlatabildim mi?

Allahım yarabbim ya. Beğenmiyorum diye bedava vereyim kardeşim. Ya olm ne adamlarsınız telefonum harika ama benim Nokiayla kişisel problemim var. Windows'u ailecek sevmeyiz. O yüzden telefonu kullanıp harika olmasına rağmen kötülüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk_shadow

almadan önce araştırsaydınız şimdi böyle gereksiz konuları açmazdınız ben 920 ilk çıktığında aldım 2 sene kullandım 500 tl ye sattım 1520 aldım yaklaşık 1 senedir de onu kullanıyorum
    gayette menmunum benim sayemde çoğu arkadaşımda lumia serisine geçti

Nesi gereksiz konunun? Almadan önce araştıranlar için açtım. Ben aldığımda gelişir diyorlardı. Hala gelişecek. Adam tarayıcıyı bari düzeltir. Gereksizmiş. Kimseye kötü demeye gelmiyor arkadaş. Babanızın dükkanı sanki Nokia Windows neyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Adam memnun değil diye 925'i 250 liraya mı satsın ?

250 de pazarlık payı da vardır

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Adam memnun değil diye 925'i 250 liraya mı satsın ?

250 de pazarlık payı da vardır

Çok hainsin

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.