Şimdi Ara

Windows Phone Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 2 sene wp kullanmıştım, şuan baktım da bir çok ürün satıştan kalkmış. Bütçem 1200tl tavsiye edebileceğiniz satışta olan herhangi bir model var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Artık nokia markalı ürün almak pek mantıklı olmaz gibi duruyor,x50 serisi almak en doğrusu olur aça 550 ve 650 donanım olarak berbat seviyedeler.Geriye sadece 950 ve 950xl kalıyor ancak o da sizin bütçenizi aşıyor sanırım

• Hocam bu sistemin sonu belirsiz symbian gibi olabilir o yüzden şuan almamanı öneririm bu fiyat aralığında rakipsiz olan Mİ5 modeli var android ama bak bir istersen.
  • Microsoft bile artık telefon üretmeyeceğini açıklamışken, işletim sisteminin geleceği belirsizken Windows Mobile telefon alınmaz.

O paraya Xiaomi Mi 5 öneririm.

• Windows Mobile kullanmak istiyorsanız 950 ya da 950 XL kullanmanız şart. Bunlar dışındaki lumialardaki yazılım performansı yerlerde sürünüyor ve windows mobil dışında herşeye benziyorlar. Ölçeklendirme sorunları, batarya sorunları, firmware sorunları ile boğuşursunuz. Zaten 8.1 ile gelen cihazlara telefon demeye bin şahit. Hayat windows mobile 10'da.

8.1'den 10'a yükseltilen cihazlardan alacağınıza ankesörlü telefon kullanın daha iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • e-Militarist kullanıcısına yanıt
    Adam haklı..

Gerçi ben telefonumdan memnunum ama hakikaten gerçek wp10 performansı için 950 serisi şart.. Bunu da 950xl kullanan ve telefonunu 2-3 gunluğune odunç aldığım arkadaştan biliyorum... 950 serisi hakikaten olmuş...Ancak ulkemizdeki fiyatlandırma politikalarından dolayı hak etmediği fiyatlarda... 950 serisi Her iki telefonda 2000tl altı olmalı..

Ama butçeniz yetersizse benim gibi bi 640xl alabilirsiniz yada bulabilirseniz 650... Ben şahsen 950xl için para biriktiriyorum..

Seviyorum wp10 sistemini yahu.. Evet eksiği çok ama kullanmasını bilen için değişik ve hoş bir havası var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-675C938D1 -- 27 Ekim 2016; 13:36:17 >
  • Sakın ha sakın bulaşmayın, yukarıda arkadaş Windows 10 olmuş diyor 8.1 ile gelenleri telefon yerine bile koymuyor ama Microsoft bunu hep yapıyor bugün güzel olduğunu söyledikleri x50 serisi telefonu alırsanız, 8.1 li telefonlar için söylediklerini senesini bulmadan sizin için söyleyecekler. Uygulama bana lazım değil sırf Windows kullanmak istediğiniz için alacaksanız bu da sizin bileceğiniz bir şey.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Windows 10 Boot Manager Sorunu
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lunia bitti uretimi de bitti surface serisi gelecek de o da tutmaz Windows phone mu asla bi daha bulasmam androidde daha mutluyum

• Bence Windows Phone 8.1 kullananların çoğu pahalı android telefon alamayıp j2, ace tarzı basit telefon kullanıp androidden illallah edip windowsa geçen, 950 XL alamayıp windows'dan geri androide geçmek isteyip ama geçemeyen, geçemeyince de alamadıkları şeye saran karalayan daha kullanamayan bile olduğundaysa s7 ile note 7 gibilerinden vestel grundig arçelik siemens İtt Schaub Lorenz Zetina juki benzeri telefonları evkurdan 72 ay vade ile alıp batarya süresinin facebook açılışının 10 saniye sürmesi neticesinde pişman olmak ya da olmamak yoksa hiç inanmamak.

• e-Militarist kullanıcısına yanıt

Anlayana anlamlı message...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.