Şimdi Ara

Windows Phone unlock nedir,ne işe yarar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar her yerde bu unlock konusu var. Okuduklarıma göre ücretli oyunları ücretsiz yapıyormuş. Telefonunu unlock yapıp deneyen varmı?Garanti dışı kalıyor diyorlar. Bilgisi olan varsa lütfen benide bilgilendirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam ben unlock yapılmış bir cihazı garantiye yolladım sorun çıkmadı, herhalde dikkat etmediler. unlock cihaza değil, microsoft hesabına yapılır. Cihazı garantiye yollarken sıfırlarsanız hiçbir sorun çıkmayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.artvinli

hocam ben unlock yapılmış bir cihazı garantiye yolladım sorun çıkmadı, herhalde dikkat etmediler. unlock cihaza değil, microsoft hesabına yapılır. Cihazı garantiye yollarken sıfırlarsanız hiçbir sorun çıkmayacaktır.

Yaptığımda hesabıma ne oluyor neyi unlock ediyorum? Birde ücretli oyunlar ücretsiz oluyormu gerçekten hocam

• Bilmiyorum ama hiçbi işe yaramaz tahminimce
  • Unlock şudur: Cihaza normalde sadece mağaza yoluyla uygulama yüklenebilirken unlock sayesinde bu yükleme bilgisayar üzerinden de gerçekleştirilebilir. Ayrıca bu unlock olayı uygulama geliştiricilerin yapacağı uygulamaları cihaz üzerinde deneyerek daha iyi inceleme fırsatı sunar. Ornek vermek gerekirse benim kullandığım cihaz şuan da Lumia 925. Telefon için uygulama geliştiriyorum ve bunun için cihazı unlockladım. Yaptığım uygulamanın her değişikliğini bu unlock sayesinde cihaz üzerinde deneyerek fikir sahibi oluyorum. Ayrıca Lumia Camera 5 uygulaması normalde benim cihazıma yüklenemezken ben unlock sayesinde bu uygulamayı telefonuma kurdum. Dediğim gibi bu unlock olayı geliştiricelerin daha çok faydalandığı bir olay. Bende yapmak istiyorum dersen bilgisayarına Windows Phone SDK uygulamalarını kurman gerek. Daha sonra cihazı aktifleştirip istediğin uygulamanın apx dosyasını telefona deploy ederek yukleyebilirsin.

• Yasal mı hocam bazı yerlerde yasal değil,garanti dışı kalır,yakalanırsan ceza odersin tarzında yazılar var nedir doğrumudur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSP DE HOLD TUŞU NE İŞE YARAR
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.