Şimdi Ara

Windows Phone yani Lumia akıllı telefon almak isteyenler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
1.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu uygulamaları adam akıllı geliştirseler 1520'yi gözümü kapatıp alacağım lakin uygulamalar delirtiyor resmen.

Lumia 925 kullanıcısıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozeceze

şu uygulamaları adam akıllı geliştirseler 1520'yi gözümü kapatıp alacağım lakin uygulamalar delirtiyor resmen.

Lumia 925 kullanıcısıyım

w10 la düzelecek diyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amaaaan hocam bee 8,1 ilede düzelecekti güya da olan bize oldu ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Amaaaan hocam bee 8,1 ilede düzelecekti güya da olan bize oldu ...

w10 la bence düzelir pc mobil ve tablet birleşecek o yüzden düzelmesi lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

quote:

zaten son şans şimdi düzeltemezlerse daha düzeltemezler.

sıradaki Windowsun 9 olmaması bence çok manidar. 10 değil de sanki 1.0 gibi de düşünülebilir. yeni bir başlangıç. bu seferde olmazsa bir macbook bir iphone ile bu iş biter.
  • Bu telefonla wp10'u bekleyemem çünkü ciddi ciddi uygulamalar berbat ve sinir bozucu.

• quote:

Orijinalden alıntı: akgozoktay

quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

quote:

zaten son şans şimdi düzeltemezlerse daha düzeltemezler.

sıradaki Windowsun 9 olmaması bence çok manidar. 10 değil de sanki 1.0 gibi de düşünülebilir. yeni bir başlangıç. bu seferde olmazsa bir macbook bir iphone ile bu iş biter.

bencede sob şansları iyi değerlendirmeleri lazım

• ozeceze kullanıcısına yanıt
    Dostum ben hangi uygulamaları kullanıyorsun hangi platforma göre değerlendiriyorsun bilmiyorum ama bikaç uygulamaya baktım 525te androide göre akıyolardı ama daha yüzeyseldi içerik yok fazla ama hız gerçekten etkileyeci bence dahada iyi olacak kötü yorumlar yerine şu an ben kullanıyorum ihtiyaç karşılıyor ama daha iyi olabilir dersek sıkıntı olmaz alacak kişilerde soru işareti olmaz alırlar ve destekler artar bence çünkü ben şahsen yorumlara bakarak alamadım babama aldırdım iyikide aldırmışım hoş o program pek kullanmaz ama sonuçta tel her iftiyaca cvp verecek durumda ben lumianın sadece 525ini inceledimki beni etkiledi tabiki daha iyi olmalı ama biliyoruz ki en geç kurulan sistem bu biraz zaman tanımak gerek 3 yılda bence arayı kapattı gibi önümüzdeki 3 yılda dahada ilerlerse bu seferde iosla androide diyecezki microsoft sizi geçti siz ne yaptınız ogünleri ölmezsek göreceğiz android kullanıcısıyım şu anda ama en yakın zamanda windowsta kullanacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mydonose2 -- 24 Ekim 2014; 8:18:55 >

yanlız hakkını yemeyelim şu anki sistemin teli aldım 8midir ne vardı ne bildirim çubuğu ne bişey vardı tabi size o sistemi kullandığınız için hak veriyorum güncelleme yaptım neyse en son sürüme geldi tel hem hızlandı hemde kolaylaştırıcı hal alarak kullanılabilir duruma geldi öncesine laf edemem ama şu anda iyi ama daha iyi olabilirki olacaktırda şahsi görüşüm
    dostum kaç paralık tel kullanıyorsun bilmiyorum ama emin ol androidde o fiyatlara telin 4 ay rahat çalışır şmidiye kadar bu sistemin hızından şişmesinden şikayet duymadım hatta adamlar en alt modeliyle çok büyük başarılar yakaladı demekki bizim işimiz programcılarla güncellemeyide sanırım o programı üreten kişiler veriyor yanlış bilmiyorsam bizim sıkıntımız aslanda mağazadaki uygulamalara geç gelen güncellemeler ama bu halleriylede iş görüyorlar fakat daha iyi halleri diğer platformlarda var diye istek içersindeyiz sadece diye düşünüyorum bunu istemekte en doğal hakkımızdır tabi ama ben bu haliyle alır kullanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mydonose2

dostum kaç paralık tel kullanıyorsun bilmiyorum ama emin ol androidde o fiyatlara telin 4 ay rahat çalışır şmidiye kadar bu sistemin hızından şişmesinden şikayet duymadım hatta adamlar en alt modeliyle çok büyük başarılar yakaladı demekki bizim işimiz programcılarla güncellemeyide sanırım o programı üreten kişiler veriyor yanlış bilmiyorsam bizim sıkıntımız aslanda mağazadaki uygulamalara geç gelen güncellemeler ama bu halleriylede iş görüyorlar fakat daha iyi halleri diğer platformlarda var diye istek içersindeyiz sadece diye düşünüyorum bunu istemekte en doğal hakkımızdır tabi ama ben bu haliyle alır kullanırım

bence önemli olan hız kolay kullanım ve uzun süre güncelleme alması uygulamalar zaten zamanla gelir

• mydonose2 M kullanıcısına yanıt
    Şarjdan ve uygulamalardan usandım. Ama şu konumda WP almam.

1320 ve 1520 kullanıcıları bataryadan çok memnun ama ekran büyük gerçekten bide 735 belki memnun eder diye düşünüyorum 4.7 ekrana 2220 pil koyacaklar sanırım bence tatmin edici pil konusu göreceli kavram bazısı 1520 bile yetmiyor diyebilir adam günde 10 saat oyun oynamayı seviyorsa dayanmaz uygulamalar konusundada microsoftun bişeyler yapması gerekiyor bu konuda baskıcı olabilir bilmiyorum ama şuanda sıkıntısız kullanıyor millet tabi android ve iosun 2 alt sürümü gibi ama sanırım vites yükseltti microsoft bu aralar yani 2015 microsoftun yılı olabilir gibi geliyor bana
  • evet yukardada belirttim sistem hızlıki adamların 520 si satış rekoru kırdı windows phone içinde bakıldığında herkes tatmin oldu demekki burada microsoftun bi sucu yok bize hızlı bir sistem sunuyor zaten biz aslında mağazaya program koyan programcılara mailler atıp süreci hızlandırabiliriz diye düşünüyorum
  • mydonose2 M kullanıcısına yanıt
    925 kullanıyorum, 9. Aydayım yetersiz.

• quote:

evet yukardada belirttim sistem hızlıki adamların 520 si satış rekoru kırdı windows phone içinde bakıldığında herkes tatmin oldu demekki burada microsoftun bi sucu yok bize hızlı bir sistem sunuyor zaten biz aslında mağazaya program koyan programcılara mailler atıp süreci hızlandırabiliriz diye düşünüyorum

bencede yapımcılara mail atarak çözülebilir

yetersiz derken hangi uygulamaları kaçar saat kullanıyorsunuz aslında 2000mah batarya ve 4,5 inç ekranla anlam veremedim pili çabuk tüketmenize eğer bukadar kötüyse 735te buna yakın süreler alıyor ozaman alternatifler 1520 olarak kalıyor geriye tabi 1320de var ama dediğim daha hızlı
  • Aslında bunu daha çok microsoft yapmalı o bastırsa daha iyi olur belki bundan sonra daha hızlı çıkış görürüz
  • quote:

Aslında bunu daha çok microsoft yapmalı o bastırsa daha iyi olur belki bundan sonra daha hızlı çıkış görürüz

ileride belli olacak

• 925 almayın da ana menüde 5 dkda %3 şarj giden telefon mu olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.